Βοήθεια - Γάτα δαγκωμένη από σκύλο

Καλο αυτο αστην να σε πλησιασει αυτη μην πολυ πλησιαζεις ασε για μετα τη γεννα οταν στειρωθει αφου τα θρεψει τωρα φοβαται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από γέννα τίποτα ακόμα! Νομίζω ότι και να γεννήσει θα έχουμε πρόβλημα,Δεν θα μπορώ να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι! Πολύ αγρίμι είναι,θα μου πείτε τώρα, αδέσποτο και να συνεργαστεί... πολύ δύσκολο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα, συνεργάζονται όταν δεν αισθάνονται καλα συνήθως. :)
Μετα ειναι δύσκολα τα πράγματα. Καποια στιγμή δεν θα σε συνηθίσει λες;

Την μεταφέραμε πάλι! Την πήγαμε στο περιβάλλον της, εκεί είναι η κυρία που την τάιζε πάντα, και ξανάνιωσε! Μ'αφήνει να την χαϊδεύω, κουνάει την ουρά της (ενώ πριν δεν την κουνούσε)

άντε!μπράβο!!:up:θα υπάρξει και άλλη βελτιωση νομίζω και θα σε συνηθίσει κάποια στιγμή..άλλωστε της έσωσες τη ζωή!

Σήμερα που την είδα ήταν σηκωμένη και έκανε δυο βήματα, μετά στεκόταν, έγλυφε τα πόδια της και μετά ξανά, άλλα 2 βήματα!

μηπως να δειτε αν τα γατακια ειναι καλα μες στην κοιλια??:redface:

αυτα ειναι ναζια γιατι εχει βαρυνει
εχω μια απορεια, γιατι τα σκυλια την "πευτουν" παντα σε εγκυες γατουλες?
τα τραβαει η μυρωδια τους ?η απλα οι γατες δεν ειναι σε θεση να προστατευθουν λογο κοιλιτσας???:hmm:

Habana,

αυτος ειναι και ο φοβος μου για υιοθεσια γατουλινιου.... Μυριζουν οι αρσενικοι απ οτι ξερω, τωρα τι στειρωμενη και ξεστειρωμενη.... εμενα με φοβιζει αυτο....γι αυτο και λεω αρσενικο μην εχω προβληματα περιεργα ...:redface:

αμα ειναι να το κανει,θα το κανει και σε αρσενικο και σε θηλυκο γιατι εχει ορμες,γιατι δεν στειρωνεις και το σκυλακι σου να μην θελει να ζευγαρωσει??
εγω χθες ειδα τα δυο στειρωμενα αρσενικα καβαλα το ενα πανω στο αλλο....:confused:

Όταν την κάναμε τις ακτινογραφίες, κάναμε και υπέρηχο και φαινόταν και τα δυο μια χαρά, ακουγόταν η καρδούλα τους. Σήμερα δεν την είδα, μπορεί να κρύφτηκε για να γεννήσει, αύριο το πρωί θα την επισκεφτώ

Mia_m τι έγινε;;;;;;
Χάθηκες!!!
:(

Bρε παιδιά, αν ξέρει καμιά σας τι κάνει το Μαράκι ας μας γράψει κατιτίς...
Της έχω στείλει και π.μ. εδω και μέρες, και ...τίποτα.

Bρε παιδιά, αν ξέρει καμιά σας τι κάνει το Μαράκι ας μας γράψει κατιτίς...
Της έχω στείλει και π.μ. εδω και μέρες, και ...τίποτα.

Είδα στο προφίλ της ότι έκανε τελευταίο κλικ χθες αργά το βράδυ
Γιατί όμως δε μας γράφει άλλο;;;;:hmm:
Μαράκι, πες μας ένα γειά τουλάχιστον!!!:)

Καλησπέρα βρε κορίτσια, μέσα είμαι μόνιμα, δεν το κλείνω ποτέ,απλά έχω πλακωθεί με τις εργασίες στη σχολή και δεν προλαβαίνω να γράψω. Καλά είμαστε όλοι, άνθρωποι και γάτες. Η γατούλα είναι πολύ καλύτερα, περπατάει, τρέχει, παίζει, κάθε μέρα τη βλέπω. Σήμερα τα έβαλε με τις πεταλούδες, τα μικρά της τα έχει κρυμμένα, μόνο φωνούλες κατάφερα να ακούσω, δεν τα έχω δει ακόμα! Είναι υπό την προστασία μου και της κυρίας που έχει την αυλή και ζει η γατουλίνα!

Μωρέ για την γατούλα ήμουν σίγουρη, τόση φροντίδα που είχε.
Για σένα ανησυχούσα αν 'περπατάς' ή κουτσάθηκες εντελώς....
Εντάξει, εσυ φαίνεται ότι δεν παίζεις με τις πεταλούδες, αλλά με τις εργασίες...:lol::lol: Κουράγιο!

Το Σάββατο θα τελειώσω τη μια, μετά θα αρχίσω άλλη, ευτυχώς που είναι Πάσχα και έχω άπειρο χρόνο

Πολύ χαιρομαι που εξελισσονται ολα ετσι καλα με τη γατουλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back