LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Για την εγκυμοσύνη γίνεται στείρωση ή είναι προχωρημένη;;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Τώρα έχω και τα τελευταία νέα, έχει διάρθρωση στη σπονδυλική, κάτι που διορθώνεται, πετάω αυτή τη στιγμή που θα γίνει καλά και έχει 2 γατάκια ζωντανά, σε 15 μέρες γεννάει η ψυχούλα μου! Θα την ξεγεννήσουμε εμείς και θα ψάξουμε για υιοθεσία! Τώρα την έχω εδώ και συνήλθε, είναι δυνατόν ρε παιδιά να μας έχει μάθει και να συνεργάζεται μαζί μας?
Έχει ένστικτο, Μαρία. Καταλαβαίνει ότι είναι φροντίδα κι όχι κακοποίηση και την αποζητάει... θα γίνει και μανούλα!
Άντε, καλή συνέχεια με την ανάρρωση και καλώς να δεχτούμε τα μωρά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Στην κατάσταση που βρίσκεται όμως τώρα, με τραυματισμένη τη σπονδυλική της στήλη, είναι ασφαλής ένας τοκετός;

zorica
Διάσημο μέλος
Πολυ καλα τα νεα αλλα αυτο αναρωτιομουν και εγω,θα τη ξεγεννησει ο γιατρος με αναισθητικο η φισιολογικα??Πολύ ωραία νέα!! Μπράβο και στη γατούλα που ξέρει το καλό της και σ' εσάς που τη φφροντίζετε τόσο πολύ!
Στην κατάσταση που βρίσκεται όμως τώρα, με τραυματισμένη τη σπονδυλική της στήλη, είναι ασφαλής ένας τοκετός;![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Απο περιεργεια τι ηταν που εκανε στο αλλο σπιτι???
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο βρε Μαρακι...Τώρα έχω και τα τελευταία νέα, έχει διάρθρωση στη σπονδυλική, κάτι που διορθώνεται, πετάω αυτή τη στιγμή που θα γίνει καλά και έχει 2 γατάκια ζωντανά, σε 15 μέρες γεννάει η ψυχούλα μου! Θα την ξεγεννήσουμε εμείς και θα ψάξουμε για υιοθεσία! Τώρα την έχω εδώ και συνήλθε, είναι δυνατόν ρε παιδιά να μας έχει μάθει και να συνεργάζεται μαζί μας?

Οσο για τη γατουλα σιγουρα καταλαβε οτι την αγαπατε

Σιγουρα στην κατασταση που ειναι εχει αναγκη απο τρυφεροτητα κι οχι μονο απο ενα χωρο που θα παιρνει μονο τα φαρμακα της...
Πολλες φορες η αγαπη και μονο κανει θαυματα...κι εσυ πιστευω πως το αγαπησες το ζουζουνι αυτο...
Καλη σας τυχη
Raisa
Περιβόητο μέλος

όλα θα πάνε καλά, θα το δεις...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού είχα σκεφτεί ότι αν την κρατήσουμε και δεν μπορεί να περπατήσει να της βάλουμε καροτσάκι,είχα αρχίσει να μαζεύω λεφτά για να κάνω τα πάντα γι' αυτήν! Νομίζω πως είναι απ'τις γάτες που μας διάλεξε, με άσχημο τρόπο βέβαια, κόντεψα να πεθάνω απ τη στενοχώρια μου.
yasmin όσο για το σπίτι,να σου πω την αλήθεια απ'την αρχή που το επισκέφτηκα,σκεφτόμουν πως θα την βάλω στο κλουβί και να αρχίσω να τρέχω, δεν της άρεσε της μικρής μου, προσπαθούσε να βγει απ'το κλουβί και μόνο σε μένα δεν κάνει χου. Και το περιβάλλον λίγο με δυσκόλεψε, όπως και τη μαμά μου και τη γάτα!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο βρε Μαρακι...
Οσο για τη γατουλα σιγουρα καταλαβε οτι την αγαπατε
Σιγουρα στην κατασταση που ειναι εχει αναγκη απο τρυφεροτητα κι οχι μονο απο ενα χωρο που θα παιρνει μονο τα φαρμακα της...
Πολλες φορες η αγαπη και μονο κανει θαυματα...κι εσυ πιστευω πως το αγαπησες το ζουζουνι αυτο...
Καλη σας τυχη
Λες να με κατάλαβε? Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι κάτι ξένο γι' αυτήν! Θέλω τη θετική σας ενέργεια τώρα και συμπαράσταση απίστευτη! Το καϊμένο προσπαθούσε να μου μιλήσει και δεν είχε φωνή
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τα πράγματά είναι απλά,όταν δίνεις αγάπη λαμβάνεις αγάπη

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
μπραβο σε σενα μαρια , που ειχες ανοιχτη καρδια και λογικη και στον μπαμπα σου!!
στη γιασμην που παντα αντιδραει αμεσα και αποτελεσματικα και βρισκει λυσεις.
σε ολο το σιτε που εστειλε θετικη ενεργεια.!!!
σχετικα με την κυρατσα με τη γουνα.. μηπως λεω μηπως να της πηγαινες το λογαριασμου του γιατρου?? αφου φοραει γουνα θελει η γυναικα να δειχνει οτι τα χει και αφου δεν μαζευει τα σκυλια της και δεν τα απει σε εκπαιδευετη να ισσοροπησουν ας πληρωσει 9που αυτο θεωρω οτι ειναι το λιγοτερο που πρεπει να κανει)
ελπιζω το πλασματακι να γινει καλα , αποτι καταλαβα επικοινωνειτε!
σπανια νιωθω τη ψυχολογια ενος ζωου εντονα μεσα μου....
αυτο λεει πολλα για σενα και τη γατουλα.
ευχομαι οτι καλυτερο πραγματικα γιατι το αξιζετε και οι 2!!!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ,δεν θα το καταλαβε???Λες να με κατάλαβε? Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ εχθές, γιατί σκεφτόμουν ότι είναι κάτι ξένο γι' αυτήν! Θέλω τη θετική σας ενέργεια τώρα και συμπαράσταση απίστευτη! Το καϊμένο προσπαθούσε να μου μιλήσει και δεν είχε φωνή

Οσο για την τροφη δοκιμασε κροκετες με κονσερβακι μαζι στην αρχη για να την κανεις να φαει,αν ειναι...
Αν παλι θεωρεις οτι δεν τρωει επαρκως ρωτησε τον κτηνιατρο μηπως χρειαστει να παρεις καποιο συμπληρωμα διατροφης...εγω ειχα παρει για το Μαλιο το καλοπετ στην αρχη...ρωτα αν ειναι...
Καλο κουραγιο Μαρια μου,αν και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool