Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλημερα και χρονια πολλα.
Ειναι πολυ πιθανο..να προσπαθει να βγαλει τριχομπαλλα.Παρακολουθησε τον.Εφαγε τιποτα διαφορετικο σημερα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
"φτερνιζετια" κιόλας ........πρώτη φορα την βλέπω έτσι....
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
έτσι κάνουν οι γάτες όταν θάλουν να βγάλουν τριχόμπαλα. μπορεί να σου κάνει και κανένα εμετό
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
(((Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
μπορεί να μην έχει διάθεση...
όμως δε νομίζω να φταίει αυτό, κι εγώ το έχω πάθει και μια χαρά έβγαινε έξω
Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημερα πως ειναι; Ξαναεκανε προσπαθεια για εμετο;Αν δεν ειναι εμβολιασμενη..και βγαινει και εξω,παντα υπαρχει αυτη η πιθανοτητα...αλλαν σημασια εχει να δεις πως ειναι σημερα.

Eleni-27f
Νεοφερμένο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε σε γατακι 2 μηνων που εφαγε κρεας με κοκαλο?ειναι σε φαση πνιγμου απ το απογευμα,βγαζει σαλια και απ το στομα κι απ τη μυτη,το γατακι ειναι της μαρως δεν ειναι δικο μου,αλλα το αγαπω σαν δικο μου,αν ξερει κανεις κατι παρακαλω!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
μηπως ξερει κανεις τι μπορουμε να κανουμε σε γατακι 2 μηνων που εφαγε κρεας με κοκαλο?ειναι σε φαση πνιγμου απ το απογευμα,βγαζει σαλια και απ το στομα κι απ τη μυτη,το γατακι ειναι της μαρως δεν ειναι δικο μου,αλλα το αγαπω σαν δικο μου,αν ξερει κανεις κατι παρακαλω!
Είναι σίγουρα κόκκαλο?
Δεν έχω εμπειρία από κάτι τέτοιο..
Γενικά, δύσκολη περίπτωση..Θέλει κτηνίατρο και απο όσο ξέρω επέμβαση εάν έχει κολλήσει..
Και ξέρω ότι στην Πάτμο δεν έχει άρα...Περιμένετε μήπως ξεκολλήσει ή πάρτε και ρωτήστε κάποιον γιατρό εάν έχει κανένα tip να σας δώσει..Καλή τύχη εύχομαι..
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Ειναι σιγουρα κοκκαλο;....Πως αντεδρασε ολες αυτες τις ωρες...εφαγε παλι,κοιμηθηκε;.....Αν δεν βρειτε κτηνιατρο ,ρωτηστε το γιατρο του φορουμ,μηπως δωσει καποια λυση.Ευχομαι να το ξεπερασει ,οτι κι αν ειναι.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το καραβι με τη μαρω και το γατακι μολις εφυγε,το πηρε μαζι της τελικα ηταν να φυγει αθηνα ετσι κι αλλιως,πηγα και το ξαναειδα και σημερα,να πω την αληθεια δεν το ειδα και πολυ καλα,το θετικο ειναι οτι ακομα ζει,αλλα ουτε νερο εχει πιει,ουτε εφαγε απ την ωρα του ατυχηματος,η μανα του το εγλυφε και το συνεφερε καπως και τα σαλια και τα υγρα που εβγαζε εχουν σταματησει.ομως ειχε το βλεμα του θανατου κι ευχομαι να βγω λαθος.
ουφ γαμωτο,εχουν γινει τοσα πολλα φετος με γατουλες,δυσκολη χρονια και γενικα αυτο που θελω να πω σ οσους αγαπουν τα ζωακια τους,ειναι προσοχη,εχουμε να κανουμε με αιωνια ''παιδια''τα ζωακια μας χρειαζονται σ ολη τη ζωη τους,δεν ενηλικιωνονται οπως οι ανθρωποι,προσοχη σε ατυχηματα,σε μπαλκονια,σε πορτες,σε παραθυρα,σε κουβαδες ξεχασμενους με νερο-αποριπαντικο,σε φαρμακα,σε λουρακια,σε κοκαλα,σε ακαταλληλα παιχνιδια.
ισως να ακουγομαι υπερβολικη,αλλα προσεχω για να εχω,οπως κανω και με τα παιδια μου ετσι και με τα ζωακια μου.
καλη τυχη γατουλιτσα,πολυ με στεναχωρησες ψυχουλα μου κι ευχομαι να τα καταφερεις μεχρι το πρωι.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
το καραβι με τη μαρω και το γατακι μολις εφυγε,το πηρε μαζι της τελικα ηταν να φυγει αθηνα ετσι κι αλλιως,πηγα και το ξαναειδα και σημερα,να πω την αληθεια δεν το ειδα και πολυ καλα,το θετικο ειναι οτι ακομα ζει,αλλα ουτε νερο εχει πιει,ουτε εφαγε απ την ωρα του ατυχηματος,η μανα του το εγλυφε και το συνεφερε καπως και τα σαλια και τα υγρα που εβγαζε εχουν σταματησει.ομως ειχε το βλεμα του θανατου κι ευχομαι να βγω λαθος.
ουφ γαμωτο,εχουν γινει τοσα πολλα φετος με γατουλες,δυσκολη χρονια και γενικα αυτο που θελω να πω σ οσους αγαπουν τα ζωακια τους,ειναι προσοχη,εχουμε να κανουμε με αιωνια ''παιδια''τα ζωακια μας χρειαζονται σ ολη τη ζωη τους,δεν ενηλικιωνονται οπως οι ανθρωποι,προσοχη σε ατυχηματα,σε μπαλκονια,σε πορτες,σε παραθυρα,σε κουβαδες ξεχασμενους με νερο-αποριπαντικο,σε φαρμακα,σε λουρακια,σε κοκαλα,σε ακαταλληλα παιχνιδια.
ισως να ακουγομαι υπερβολικη,αλλα προσεχω για να εχω,οπως κανω και με τα παιδια μου ετσι και με τα ζωακια μου.
καλη τυχη γατουλιτσα,πολυ με στεναχωρησες ψυχουλα μου κι ευχομαι να τα καταφερεις μεχρι το πρωι.
Καθόλου υπερβολική..Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες..
Καλή τύχη σας εύχομαι!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ειλικρινά εύχομαι καλή τύχη στο μικρό...
Ρένα, όταν μάθεις νέα ενημέρωσε μας αν μπορείς!
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
απ οτι μου ειπε απ το τηλ η μαρω η γκρετα δεν τα καταφερε,''εφυγε''μες στο καραβι,δεν εχω κοιμηθει ολη νυχτα,ποναω γιατι αυτο το γατακι το ειχα αναστησει πολλες φορες και δεν το περιμενα τετοιο τελος,πηγα σπιτι της και ταισα το αδελφακι και τη μαμα του,το εψαχναν.ρε παιδια τι γκαντεμια ειναι αυτη φετος?στεναχωριεμαι παρα πολυ,και το εχω πει και θα το ξαναπω χιλιες φορες ΠΡΟΣΟΧΗ στα ατυχηματα μεσα στο σπιτι,ουτε νερα απο σφουγκαριστρες,ουτε σκληρες τροφες σε μικρα γατακια,ουτε απορυπαντικα,ουτε πορτες ανοιχτες,ουτε αιχμηρα αντικειμενα,γαμωτο,το ξερω ειναι να μη σου τυχει αλλα ποναω,καναμε τοσα για να το μεγαλωσουμε και...
marina289
Περιβόητο μέλος
YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool