Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
xenia d.
Νεοφερμένο μέλος
καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι.Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ο γάτος μου (lourtec)κατάπιε το περασμένο Σάββατο ένα λαστιχάκι μαλλιών.Ο γάτος είναι 1 χρονών.Συνεχίζει και τρώει κανονικά όπως και παει τουαλέτα κανονικά (χωρίς να έχει αποβάλει το λαστιχάκι ).Τι να κάνω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! λεω να μην πανηκοβαλλεσαι...να τον παρατηρεις. Στην τουαλετα παει κανονικα? μηπως το εχει ηδη βγαλει??καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι.Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ο γάτος μου (lourtec)κατάπιε το περασμένο Σάββατο ένα λαστιχάκι μαλλιών.Ο γάτος είναι 1 χρονών.Συνεχίζει και τρώει κανονικά όπως και παει τουαλέτα κανονικά (χωρίς να έχει αποβάλει το λαστιχάκι ).Τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xenia d.
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αφού δεν έχει αλλάξει συνήθεις δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω πανικοβληθεί, διότι τον πρόλαβα εγκαίρως, ωστόσο πριν 10 λεπτά ο Στεφανάκος μου έφαγε (ένα μικρό) μέρος του σφουγγαριού μου (λίφι). Δεν άκουσα θόρυβο για λίγη ώρα και φυσικά ανησύχησα, τρέχω στο μπάνιο και τον βλέπω να παλεύει με το σφουγγάρι και να το μασουλάει. Του έβγαλα από το στόμα το περισσότερο και τον πίεσα να πιει γάλα (έκανα άσχημα; ) και ήπιε. Δεν έκανε εμετό. Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εδώ και μία εβδομάδα, οπότε δε νομίζω να είχε υπολείμματα σαπουνιού - το ξεπλένω πάντοτε μετά τη χρήση. ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ μετά από αυτό. Θα ήθελα όμως να ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω. Είναι επικίνδυνο αυτό; Μπορεί να έχει πάθει κάτι; Ευχαριστώ.
ΥΓ: Τώρα γουργουρίζει ευτυχισμένος στην κουβερτούλα του, σαν να μη συνέβη τίποτε απολύτως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
!! Τι άλλο θα μας κανουν πια τα τερατάκια μας
!!Τι να σου πω, δεν νομίζω να παθει κάτι. Το πολύ-πολύ να κάνει εμετό...Αντε, καλή χώνεψη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Έχουμε κάπου ένα νήμα με τα διάφορα περίεργα που τους αρέσει να τρώνε, αλλά για σφουγγάρι πρώτη φορά ακούω!
Μάλλον το έκανε πάνω στον ενθουσιασμό του την ώρα που σκότωνε το θύμα του.
Μη φοβάσαι, δεν θα πάθει τίποτα.Άσχετο, τι είναι το λίφι;
sapostol1
Δραστήριο μέλος
Είναι φυτικό σφουγγάρι. Η μαμά μου το λέει λούφα. Σίγουρα το ξέρεις!

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο που με καθησυχάσατε. Μια χαρά είναι ο γατούλης, σχεδόν μια ώρα μετά το συμβάν. Ορμάει πάνω μου, με δαγκώνει, επιτίθεται στη συρταριέρα, στο λάπτοπ, στον εκτυπωτή... δηλαδή κάνει τα φυσιολογικά του! Ούτε εμετό έκανε - ευτυχώς. Λίγο λόξυγγα είχε μόνο, αλλά σταμάτησε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool