Βοήθεια!! Η γάτα μου κατάπιε κάτι... και δεν ήταν φαγητό!

Olivia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Olivia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 187 μηνύματα.
Της έδωσα πριν από μισή ώρα λίγη πανσέτα αλλά μετά παρατήρησα πως δεν είχα βγάλει το κόκκαλακι που έιχε με αποτέλεσμα να τη κυνηγάω να της το πάρω μέχρι που χώθηκε κάτω από το κρεβάτι και δεν έβγαινε και μόλις βγήκε το είχε εξαφανίσει!Το κόκκαλο όπως το είδα έιχε μέγεθος περίπου 2-2,5 εκατοστά. Υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα???Μέχρι στιγμής δείχνει φυσιολογική!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ σου βγηκε κι εσενα "κοκαλακιας", όπως ο δικος μου. Μην φοβασε το μασησε για να το καταπιεί, αλλα μην της ξαναδωσεις κοκκαλα γιατί κάνουν πολύ κακό. Μόνο αυτά που θα μπορουσε να φαει κι ενας άνθρωπος ειναι καταλληλα. Εμεις πρωτα παθαμε και μετά μαθαμε δυστυχώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ ... δηλαδή τι μπορεί να πάθει τώρα?Είνα και πεισματάρα , δεν μου το έδινε με τίποτα η σκασμένη !

Τι να σου πω?... Για καλο και για κακο δεν επικοινωνεις με τον κτηνιατρο που την παρακολουθει?

Με τρομάζεις!!!Θα τον πάρω τηλέφωνο!

Δε νομίζω ότι πρέπει ν'ανησυχείς! Τα κοκκάλάκια στις πανσέτες συνήθως είναι μαλακά, σαν χόνδροι πεισσότερο. Δεν ήταν μπριζόλα έτσι? Πανσέτα χοιρινή δεν ήταν?:hmm:

Ναι ναι πανσέτα , όχι μπριζόλα!είχε μαλακό κρεατάκι και ξετρελάθηκε!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας! Απλώς απόφευγέ το.

Βοήθεια!! Η γάτα μου κατάπε κάτι...και δεν ήταν φαγητό!

καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι.Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ο γάτος μου (lourtec)κατάπιε το περασμένο Σάββατο ένα λαστιχάκι μαλλιών.Ο γάτος είναι 1 χρονών.Συνεχίζει και τρώει κανονικά όπως και παει τουαλέτα κανονικά (χωρίς να έχει αποβάλει το λαστιχάκι ).Τι να κάνω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα αγαπημένοι φίλοι.Χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ο γάτος μου (lourtec)κατάπιε το περασμένο Σάββατο ένα λαστιχάκι μαλλιών.Ο γάτος είναι 1 χρονών.Συνεχίζει και τρώει κανονικά όπως και παει τουαλέτα κανονικά (χωρίς να έχει αποβάλει το λαστιχάκι ).Τι να κάνω?
Γεια σου!! λεω να μην πανηκοβαλλεσαι...να τον παρατηρεις. Στην τουαλετα παει κανονικα? μηπως το εχει ηδη βγαλει?? :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aντα ,σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...δεν το έχει βγάλει ακόμα...τον παρατηρώ προσεκτικά...

Θα το βγάλει.... :)
Αφού δεν έχει αλλάξει συνήθεις δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς.

Και η δικιά μου είχε καταπιει σπάγκο, χωρίς να την δω, το αντιλήφθηκα όταν ενεργήθηκε. Φυσιολογικά, το λαστιχάκι θα βγει, δεν έχει εγκοπές για να φοβάσαι ότι θα σφηνώσει κάπου. Αν θέλεις πιο επιστημονική απάντηση, πήγαινε στο"Προβλήματα υγείας" στο "Γιατρέ αρρώστησε" και κάνε μια ερώτηση στον κτηνίατρο του φόρουμ. Απαντά πολύ σύντομα και σε βοηθά πολύ.

Έφαγε το σφουγγάρι μου (από φυσικό λίφι)

Καλησπέρα σε όλους. Δεν έχω πανικοβληθεί, διότι τον πρόλαβα εγκαίρως, ωστόσο πριν 10 λεπτά ο Στεφανάκος μου έφαγε (ένα μικρό) μέρος του σφουγγαριού μου (λίφι). Δεν άκουσα θόρυβο για λίγη ώρα και φυσικά ανησύχησα, τρέχω στο μπάνιο και τον βλέπω να παλεύει με το σφουγγάρι και να το μασουλάει. Του έβγαλα από το στόμα το περισσότερο και τον πίεσα να πιει γάλα (έκανα άσχημα; ) και ήπιε. Δεν έκανε εμετό. Το μόνο παρήγορο είναι ότι δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο εδώ και μία εβδομάδα, οπότε δε νομίζω να είχε υπολείμματα σαπουνιού - το ξεπλένω πάντοτε μετά τη χρήση. ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ μετά από αυτό. Θα ήθελα όμως να ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω. Είναι επικίνδυνο αυτό; Μπορεί να έχει πάθει κάτι; Ευχαριστώ.

ΥΓ: Τώρα γουργουρίζει ευτυχισμένος στην κουβερτούλα του, σαν να μη συνέβη τίποτε απολύτως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε, ασ'το καλό!:blink:!! Τι άλλο θα μας κανουν πια τα τερατάκια μας:blink:!!
Τι να σου πω, δεν νομίζω να παθει κάτι. Το πολύ-πολύ να κάνει εμετό...Αντε, καλή χώνεψη!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink::blink::blink:

Έχουμε κάπου ένα νήμα με τα διάφορα περίεργα που τους αρέσει να τρώνε, αλλά για σφουγγάρι πρώτη φορά ακούω!:blink: Μάλλον το έκανε πάνω στον ενθουσιασμό του την ώρα που σκότωνε το θύμα του.:P Μη φοβάσαι, δεν θα πάθει τίποτα.

Άσχετο, τι είναι το λίφι;

Άσχετο, τι είναι το λίφι;[/quote]

Είναι φυτικό σφουγγάρι. Η μαμά μου το λέει λούφα. Σίγουρα το ξέρεις! ;)

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο που με καθησυχάσατε. Μια χαρά είναι ο γατούλης, σχεδόν μια ώρα μετά το συμβάν. Ορμάει πάνω μου, με δαγκώνει, επιτίθεται στη συρταριέρα, στο λάπτοπ, στον εκτυπωτή... δηλαδή κάνει τα φυσιολογικά του! Ούτε εμετό έκανε - ευτυχώς. Λίγο λόξυγγα είχε μόνο, αλλά σταμάτησε.

καλα μην επαναπαυεσαι ακομα, δες πρωτα αν κανει κακακια γιατι αν εχει καταπιει μεγαλο κομματι μπορει να μπλοκαρει τα εντερα. Θα ελεγα να εισαι σε επιφυλακη για ενα 24ωρο για σιγουρια.

Λες; Δεν θα διαλυθεί από τα υγρά του στομάχου;

Θα είμαι, ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back