Βοήθεια!! Η γάτα μου κατάπιε κάτι... και δεν ήταν φαγητό!

Έφαγε φτερά, είναι κακό;

αυτη η γατα θα με τρελανει .ανεβηκε πανω στην κουνουπιερα τη μαδησε και μεχρι να το καταλαβω εφαγε φτερα ,ηταν διακοσμηση, οχι πολλα ,Μπορει να παθει τιποτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα φτερα που φαγαμε
attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξε............αν σκεφτεις οτι ο δικος μου ο μπουκακος εχει φαει απειρες φορες αποξειραμενα,ακομα και ψευτικα λουλουδια...και το χειριτερο απο ολα,οτι τα χριστουγεννα μου εφαγε το ''μισο'' χριστουγεννιατικο δεντρο( ψευτικο εννοειται)...........τοτε.......τιποτα δεν θα παθει!!!!!!!!!:blink::blink::blink::lol:

μακαρι εγω φοβαμαι γιατι ειναι και βαμμενα με ροζ μπογια:hmm: .να την βλεπατε να τρεχει με το ροζ φτερο στο στομα και εγω να την κυνηγαω μεσα στο σπιτι μεχρι που μπηκε κατω απο το καπανε στο βαθος που ειναι και χαμηλο και δεν χωρουσα να μπω και εκατσε και το καταπιε:mad:τερας γατα:blink::)

:lol::lol::lol:...............και εμενα βαμμενο ηταν το δεντρο........και μαλιστα ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!..........μετα,το εβγαλε ( με το συμπαθειο..)στις σκατουλες του........στην αρχη,δεν θυμηθηκα οτι ειχε φαει δεντρο και μολις ειδα τις σκατουλες με κατι κατακοκκινα πραγματα...επαθα σοκ,νομιζα οτι αιμοραγουσε!!! οταν τις.....προσεξα,ειδα οτι ηταν ...τα φυλα του δεντρου:lol::lol::lol:
απλα,παρακολουθησε τον και δες και τα κακακια του:)

αυτο θα κανω τι αλλο !!!!!!!!!να κανω με τη παλαβιαρα γατα μου:)

o δικος μου εφαγε μια φορα ενα πουπουλο απο ενα παιχνιδι του και το εκανε εμετο αργοτερα. Μη ξεχνας πως η γατα στην φυση της τρωει τα πουλια μαζι με τα φτερα τους. Απο την μπογια δεν πιστευω να παθει τιποτα. Αν δεις παντως οτι δεν ειναι ευδιαθετη, οτι δεν τρωει, δεν πινει και γενικα εχει αλλαγες στην συμπεριφορα της, να την πας στον κτηνιατρο. Παντως δε νομιζω πως χρειαζεται να ανησυχεις προς το παρον.

Ναι αλλά μπορεί να πάθει ειλεό αν φράξει το έντερο γενικά νομίζω ότι είναι κάπως επικίνδυνο το να μασουλάν ότι βρουν. Η Κάντυ όταν ήταν μικρούλα είχε βρει 2 μέτρα κορδέλα από ένα δώρο Χριστουγέννων κ προσπάθησε να την φάει κ την πρόλαβα τελευταία στιγμή. Τραβούσα κ τραβούσα κ δεν τελείωνε η κορδέλα που είχε καταπιεί αισθάνθηκα σαν ταχυδακτυλουργός. Γενικά θέλουν πολύ προσοχή

περιμενω να δω πως θα ειναι παλι με ανυσηχει η ψψιψινα μου.:):mad:

Η Κάντυ όταν ήταν μικρούλα είχε βρει 2 μέτρα κορδέλα από ένα δώρο Χριστουγέννων κ προσπάθησε να την φάει κ την πρόλαβα τελευταία στιγμή. Τραβούσα κ τραβούσα κ δεν τελείωνε η κορδέλα που είχε καταπιεί αισθάνθηκα σαν ταχυδακτυλουργός. Γενικά θέλουν πολύ προσοχή

:lol::lol: Mε εκανες και γελασα!:lol::lol:

Γατάκι έφαγε λαστιχάκι

Για σας παιδια έχω ένα γατάκι 2 μηνών και χτες πήρε ένα λαστιχάκι που βάζουν στα ζαμπόν κ στα τυριά και έφαγε το μισό δλδ 5-6 εκατοστά μήκος αλά όχι κύκλος, ευθεία και λεπτό. Τι μου προτείνετε να κάνω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατακι έφαγε λαστιχάκι

Μην ανησηχεις δεν προκειτε να παθει τιποτε απλός του μύριζε ζαμπόν το λαστιχάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να το παρακολουθησεις, κι αν δεις καποια περιεργη συμπεριφορα να το πας στο γιατρο..:hmm:

ο δικος μου ειχε φαει κομματι απο σακουλα και τον πηγα στα επειγοντα και ο κτηνιατρος εκει μου ειχε πει τα εξης:
να προσεξω τις συνηθειες του και να τον παω στον γιατρο για θεραπεια αν παρατηρησω:
ανορεξια/δεν πινει νερο
διαρροια
δυσκοιλιοτητα
εμετους
ληθαργο

Δεν θυμαμαι τι αλλα μου ειχε πει, αλλα αυτα νομιζω ηταν τα βασικα. Ειναι πολυ επικινδυνα τα λαστιχακια/κλωστουλες/κορδονια γιατι μπορουν να μπλεχτουν στα εντερα και να χρειαστει η γατα επεμβαση. Παρατηρησε το γατακι σου για λιγες μερες και αν παρατηρησεις κατι το ασυνηθιστο να το πας στον γιατρο. Επισης βλεπε τα κακακια του μηπως εντοπισεις το λαστιχακι.

το λαστιχάκι θα λιώσει απο τα οξέα του στομάχου θα ειναι βέβαια λίγο δυσκολοχώνευτο αλλά θα τα καταφέρει.
το έχω ζήσει οι δικές μου γάτες δεν πάθανε τιποτε απο λαστιχάκι.

γράφεις ότι το έφαγε το λάστιχο χτες
σήμερα έφαγε τροφή?

έφαγε του σκασμού πεινούσε τρελά το πρωί ...

Η γιαγιά μου έλεγε ζώο που τρωει δεν εχει προβλημα.
μην το φοβάσε δεν θα πάθει τιποτε.
αλλα απο τώρα και πέρα μην αφήνεις εκτεθήμενα τα λαστιχακια και κυρίως αυτα που μυρίζουν φαγήτο.

Ξενα σωματα( λαστιχακια, κουμπια, χαντρες, κομματια πλαστικου) μπορει να γινουν επικινδυνα προκαλωντας εμφραξη του εντερου. Στην δικια σου περιπτωση το κομματι ηταν μικρο αλλα καλου κακου εχε το νου σου να παρατηρεις την συμπεριφορα του και τα κακα του λογικα σε 2-3 μερες θα περασει:)

Βοήθεια, η γάτα μου κατάπιε κλωστή!...

Καλησπέρα. Λέγομαι Σίντυ και έχω ένα γάτο 1ος έτους, υπέροχο, αλλά πολύ ζωηρό!...

Πριν λίγο κατάπιε ένα κομμάτι κλωστής, απο αυτές που πλέκουμε. Το κατάπιε πάρα πάρα πολύ γρήγορα, παρότι τον πρόλαβα, μέχρι να του ανοίξω το στόμα το είχε ήδη καταπιεί...

Τι να κάνω;;;;
έχω αγχωθεί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back