eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτη η γατα θα με τρελανει .ανεβηκε πανω στην κουνουπιερα τη μαδησε και μεχρι να το καταλαβω εφαγε φτερα ,ηταν διακοσμηση, οχι πολλα ,Μπορει να παθει τιποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
.να την βλεπατε να τρεχει με το ροζ φτερο στο στομα και εγω να την κυνηγαω μεσα στο σπιτι μεχρι που μπηκε κατω απο το καπανε στο βαθος που ειναι και χαμηλο και δεν χωρουσα να μπω και εκατσε και το καταπιε
τερας γατα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...............και εμενα βαμμενο ηταν το δεντρο........και μαλιστα ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!..........μετα,το εβγαλε ( με το συμπαθειο..)στις σκατουλες του........στην αρχη,δεν θυμηθηκα οτι ειχε φαει δεντρο και μολις ειδα τις σκατουλες με κατι κατακοκκινα πραγματα...επαθα σοκ,νομιζα οτι αιμοραγουσε!!! οταν τις.....προσεξα,ειδα οτι ηταν ...τα φυλα του δεντρου

απλα,παρακολουθησε τον και δες και τα κακακια του

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κάντυ όταν ήταν μικρούλα είχε βρει 2 μέτρα κορδέλα από ένα δώρο Χριστουγέννων κ προσπάθησε να την φάει κ την πρόλαβα τελευταία στιγμή. Τραβούσα κ τραβούσα κ δεν τελείωνε η κορδέλα που είχε καταπιεί αισθάνθηκα σαν ταχυδακτυλουργός. Γενικά θέλουν πολύ προσοχή

Mε εκανες και γελασα!

kyriakos014
Νεοφερμένο μέλος
Για σας παιδια έχω ένα γατάκι 2 μηνών και χτες πήρε ένα λαστιχάκι που βάζουν στα ζαμπόν κ στα τυριά και έφαγε το μισό δλδ 5-6 εκατοστά μήκος αλά όχι κύκλος, ευθεία και λεπτό. Τι μου προτείνετε να κάνω???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
Μην ανησηχεις δεν προκειτε να παθει τιποτε απλός του μύριζε ζαμπόν το λαστιχάκι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
να το παρακολουθησεις, κι αν δεις καποια περιεργη συμπεριφορα να το πας στο γιατρο..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
να προσεξω τις συνηθειες του και να τον παω στον γιατρο για θεραπεια αν παρατηρησω:
ανορεξια/δεν πινει νερο
διαρροια
δυσκοιλιοτητα
εμετους
ληθαργο
Δεν θυμαμαι τι αλλα μου ειχε πει, αλλα αυτα νομιζω ηταν τα βασικα. Ειναι πολυ επικινδυνα τα λαστιχακια/κλωστουλες/κορδονια γιατι μπορουν να μπλεχτουν στα εντερα και να χρειαστει η γατα επεμβαση. Παρατηρησε το γατακι σου για λιγες μερες και αν παρατηρησεις κατι το ασυνηθιστο να το πας στον γιατρο. Επισης βλεπε τα κακακια του μηπως εντοπισεις το λαστιχακι.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
το λαστιχάκι θα λιώσει απο τα οξέα του στομάχου θα ειναι βέβαια λίγο δυσκολοχώνευτο αλλά θα τα καταφέρει.
το έχω ζήσει οι δικές μου γάτες δεν πάθανε τιποτε απο λαστιχάκι.
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
γράφεις ότι το έφαγε το λάστιχο χτες
σήμερα έφαγε τροφή?
kyriakos014
Νεοφερμένο μέλος
έφαγε του σκασμού πεινούσε τρελά το πρωί ...
LOUPPOS
Νεοφερμένο μέλος
Η γιαγιά μου έλεγε ζώο που τρωει δεν εχει προβλημα.
μην το φοβάσε δεν θα πάθει τιποτε.
αλλα απο τώρα και πέρα μην αφήνεις εκτεθήμενα τα λαστιχακια και κυρίως αυτα που μυρίζουν φαγήτο.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Καλησπέρα. Λέγομαι Σίντυ και έχω ένα γάτο 1ος έτους, υπέροχο, αλλά πολύ ζωηρό!...
Πριν λίγο κατάπιε ένα κομμάτι κλωστής, απο αυτές που πλέκουμε. Το κατάπιε πάρα πάρα πολύ γρήγορα, παρότι τον πρόλαβα, μέχρι να του ανοίξω το στόμα το είχε ήδη καταπιεί...
Τι να κάνω;;;;
έχω αγχωθεί...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool