aggelina1
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Για περισσοτερα αν θέλεις στειλε μου π/μ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
www.ailouros.gr
aretha
Περιβόητο μέλος
Πάλι καλά που τη γλύτωσε μόνο με ένα κάταγμα, πολύ τυχερός ήταν. Δυστυχώς δεν ξέρω τις τιμές για τέτοιες επεμβάσεις, θα έλεγα όμως να μιλήσεις σίγουρα με δυο-τρεις γιατρούς ακόμα πριν αποφασίσεις. Δες στα Links, εκεί θα βρεις κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ. Εύχομαι περαστικά στον ιπτάμενο γατούλη σου!

myrtos
Δραστήριο μέλος
περαστικα ευχομαι.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα ο ρουντολφ μου , το μικρο μου γατακι , την προηγούμενη τρίτη ήρθε στο σπίτι με σπασμένο το ποδαράκι του , το πήγα στην γιατρό μου και μου είπε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο, έτσι και έγινε, την επόμενη μέρα , (Τετάρτη) εκανε το χειρουργειο έμεινε μια μέρα μέσα και πήγα και το πήρα, μουπ είπε ότι πρέπει να πάρω ένα μεγάλο κλουβί σαν αυτό που βάζουμε τα χαμστεράκια και να μείνει μέσα 15 ημέρες, το καημένο όλο μου κλαίει
και θέλει να βγεί έξω, αλλά δεν πρέπει μέχρι να δέσει το πόδαράκι του, περιμένω πως και πως στις 18/5 να το βγάλω επιτέλους το μωρούλι μου, τελοσπάντων , με ακτινογραφες , φάρμακα κ.τ.λ. μου στοίχισε 300ευρώΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Θα μπορούσες να απευθυνθείς και στον Απόστολο Κέστη (25ης Μαρτίου 11 - εντός παρόδου - Χαλάνδρι) τηλ. 210-6800255, 6936800255.
Κάνει ορθοπαιδικά χειρουργεία με μεγάλη επιτυχία. Είναι πολυ καλός με τις γατούλες και όχι ιδιαίτερα ακριβός.
Πρόσφατα έσωσε γατούλα με σπασμένο σαγόνι ενός μέλους από εδώ.
Πιστεύω ότι τα 600 ευρώ που σου ζητούν είναι πολλά. Μάλλον πρέπει να το ψάξεις περισσότερο
Περαστικά στον γατούλη σου.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, ναι... έσωσε την γατούλα μας. Δες έδω. Δεν μας ένοιαξε το χρηματικό πόσο. Αρκεί να γινόταν καλά. Όμως σκέψου, ότι το σαγόνι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση και απαιτούσε μεγάλη προσοχή του προβλήματος, συν τις ακτινογραφίες και τις αντιβιώσεις που έπρεπε να πάρει μέχρι να γίνει καλά. Εμείς του τα δώσαμε λίγα - λίγα.
Κάποιος προηγούμενος μας είχε πει 800 - 1000 ευρω... μην τρελαθούμε! Αλλά 400 εύρω είναι μια χαρά τιμή για εγχείρηση μιας γάτας ή ενός σκύλου.
Το πόδι δεν είναι κάτι δύσκολο, και ίσως να πάρει λιγότερα. Αν θέλεις, πήγαινε σε αυτόν μαζί με τις ακτινογραφίες σου και συζήτησε μαζί του.
Γενικώς τα χειρουργεία και οι ακτινογραφίες και σε ανθρώπους είναι ακριβά. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις, είναι νορμάλ τιμές. Βέβαια εξαρτάται και από τον γιατρό που πηγαίνεις. Άλλοι περνούν λιγότερα και άλλοι πολύ περισσότερα.
Αλλά σημασία έχει η γατούλα σου να είναι καλά...
Ο γιατρος μας πηρε 200Ε για το χειρουργιο(εβαλε δυο καρφακια για να επαλενθει το κοκαλο στη θεση του) και την νοσηλεια(5 μερες αν θυμαμαι καλα)και αλλα 20Ε την πρωτη φορα για τις ακτινογραφιες.
Εαν θελεις να σου δωσω τα στοιχεια του στειλε μου πμ.
Ειναι στο Χαλανδρι.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Τελικά αρχίζω να νιώθω πολύ τυχερή.. Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν γιατρό να σου συστήσω, αλλά σου εύχομαι με την ψυχή μου να πάνε όλα καλά με την επέμβαση..
Lady
Δραστήριο μέλος
ελπίζω να γίνει σύντομα καλά..Ενας παλιός γάτος μου ο γούνας έπεσε 2 φορές από τον 4ο σε ένα μανάβικο και τα έκανε όλα λαμπόγυαλο...Δεν έπαθε απολύτως τίποτα όμως..Σκέφτηκα να τον δέσω με ένα λάστιχο για να κάνει bungie..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Banjie.....
πάντως εχω υστερία με τα παραθυρα!!!! Μόνιμο άγχος!!! Και τα γατακια να μη πάθουν κάτι, θα πάθω εγω!!! Συγκοπή....
aggelina1
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε
Ο Tzaz τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση, τι γλίτωσε φτηνά με νάρθηκα
.Είναι πολύ καλύτερα, αλλά φυσικά κουτσαίνει ακόμα λίγο
. Ελπίζω να του έγινε μάθημα και να σταματήσει τις ελέυθερες πτώσεις! Εγώ πάντως ένα άγχος με τα μπαλκόνια το απέκτησα

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
περαστικα σας!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικά στον Tzaz.
Προσεχέ τον πάντως γιατί μπορεί να το ξαναεπιχειρήσει.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα περαστικα στον γατουλη

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool