Βοήθεια! Η γάτα μου πρέπει να κάνει εγχείρηση!

aggelina1

Νεοφερμένο μέλος

Η aggelina1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ο γάτος μου έπεσε από τον 4ο όροφο και έυτυχώς το μόνο που έπαθε είναι ένα διπλό κάταγμα στο μπροστινό του ποδαράκι. Το κάταγμα είναι καθαρότατο (εντελώς σπασμένο) και πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο κτηνίατρος (που είναι πολύ καλός) μου είπε ότι θα στοιχίσει ?600. Έχω ήδη πληρώσει ?230 για ακτινογραφίες, πρώτες βοήθειες, αντιβιώσειςς κτλ. Δεν έχω τόσα λεφτά. ΑΝ κάποιος ξέρει κάποιον κτηνίατρο που θα μπορούσε να το κάνει με λιγότερα λεφτά, παρακαλώ πείτε μου.

Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Που μένεις? Αν εισαι κοντα στο Χαλάνδρι μπορείς να απευθυνθείς εδω: Γιώργος Λιερός 6817392, 6944597961
Για περισσοτερα αν θέλεις στειλε μου π/μ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις με τον Αίλουρο για να πάρεις μια εκτίμηση κόστους.
www.ailouros.gr

Πω πω τον καημένο το γατούλη τι έπαθε!! :blink: Πάλι καλά που τη γλύτωσε μόνο με ένα κάταγμα, πολύ τυχερός ήταν. Δυστυχώς δεν ξέρω τις τιμές για τέτοιες επεμβάσεις, θα έλεγα όμως να μιλήσεις σίγουρα με δυο-τρεις γιατρούς ακόμα πριν αποφασίσεις. Δες στα Links, εκεί θα βρεις κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του φόρουμ.
Εύχομαι περαστικά στον ιπτάμενο γατούλη σου! :)

Αφού του έχεις εμπιστοσύνη του γιατρού σου δεν μπορείς να του κάνεις κάποια συζήτηση για το οικονομικό? Το κακό είναι ότι συνήθως φέρνουν έχτρα χειρούργο και γι αυτό ανεβαίνει το κόστος. Σε ατύχημα χωρίς επέμβαση πλήρωσα 250 Ακτινογραφίες όρους κορτιζόνες κτλ
περαστικα ευχομαι.

καλημέρα!
εμένα ο ρουντολφ μου , το μικρο μου γατακι , την προηγούμενη τρίτη ήρθε στο σπίτι με σπασμένο το ποδαράκι του , το πήγα στην γιατρό μου και μου είπε ότι έχει κάταγμα στο πόδι και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο, έτσι και έγινε, την επόμενη μέρα , (Τετάρτη) εκανε το χειρουργειο έμεινε μια μέρα μέσα και πήγα και το πήρα, μουπ είπε ότι πρέπει να πάρω ένα μεγάλο κλουβί σαν αυτό που βάζουμε τα χαμστεράκια και να μείνει μέσα 15 ημέρες, το καημένο όλο μου κλαίει :( και θέλει να βγεί έξω, αλλά δεν πρέπει μέχρι να δέσει το πόδαράκι του, περιμένω πως και πως στις 18/5 να το βγάλω επιτέλους το μωρούλι μου, τελοσπάντων , με ακτινογραφες , φάρμακα κ.τ.λ. μου στοίχισε 300ευρώ

Καλημέρα !
Θα μπορούσες να απευθυνθείς και στον Απόστολο Κέστη (25ης Μαρτίου 11 - εντός παρόδου - Χαλάνδρι) τηλ. 210-6800255, 6936800255.
Κάνει ορθοπαιδικά χειρουργεία με μεγάλη επιτυχία. Είναι πολυ καλός με τις γατούλες και όχι ιδιαίτερα ακριβός.
Πρόσφατα έσωσε γατούλα με σπασμένο σαγόνι ενός μέλους από εδώ.
Πιστεύω ότι τα 600 ευρώ που σου ζητούν είναι πολλά. Μάλλον πρέπει να το ψάξεις περισσότερο
Περαστικά στον γατούλη σου.

Καλημέρα...
Ναι, ναι... έσωσε την γατούλα μας. Δες έδω. Δεν μας ένοιαξε το χρηματικό πόσο. Αρκεί να γινόταν καλά. Όμως σκέψου, ότι το σαγόνι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση και απαιτούσε μεγάλη προσοχή του προβλήματος, συν τις ακτινογραφίες και τις αντιβιώσεις που έπρεπε να πάρει μέχρι να γίνει καλά. Εμείς του τα δώσαμε λίγα - λίγα.
Κάποιος προηγούμενος μας είχε πει 800 - 1000 ευρω... μην τρελαθούμε! Αλλά 400 εύρω είναι μια χαρά τιμή για εγχείρηση μιας γάτας ή ενός σκύλου.
Το πόδι δεν είναι κάτι δύσκολο, και ίσως να πάρει λιγότερα. Αν θέλεις, πήγαινε σε αυτόν μαζί με τις ακτινογραφίες σου και συζήτησε μαζί του.
Γενικώς τα χειρουργεία και οι ακτινογραφίες και σε ανθρώπους είναι ακριβά. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις, είναι νορμάλ τιμές. Βέβαια εξαρτάται και από τον γιατρό που πηγαίνεις. Άλλοι περνούν λιγότερα και άλλοι πολύ περισσότερα.

Αλλά σημασία έχει η γατούλα σου να είναι καλά...

Η Αγελαδιτσα μας, εσπασε το ποδι της πανω στην αρθρωση(για την ακριβεια, την πατησε αυτοκινητο).
Ο γιατρος μας πηρε 200Ε για το χειρουργιο(εβαλε δυο καρφακια για να επαλενθει το κοκαλο στη θεση του) και την νοσηλεια(5 μερες αν θυμαμαι καλα)και αλλα 20Ε την πρωτη φορα για τις ακτινογραφιες.

Εαν θελεις να σου δωσω τα στοιχεια του στειλε μου πμ.
Ειναι στο Χαλανδρι.

Δοκίμασε με τους γιατρους που συστηνουν κι ευχομαι τα καλύτερα για το γατακι. Στον δικο μου που καναμε επεμβαση στο πόδι πήγε 800 το χειρουργειο, 200 η πρωτη επίσκεψη, 250 για μια εξεταση μετα (η πρωτη μετα το χειρουργειο ήταν στο πακέτο των 800) Εύχομαι τα καλύτερα, ειλικρινα. Ενημερωσέ μας....

Μα τι τα έχει πιάσει τα γατάκια και θέλουν να πετάνε? :/: :blink: Τελικά αρχίζω να νιώθω πολύ τυχερή.. Δυστυχώς δεν ξέρω κανέναν γιατρό να σου συστήσω, αλλά σου εύχομαι με την ψυχή μου να πάνε όλα καλά με την επέμβαση..:)

Τσαμένο :( ελπίζω να γίνει σύντομα καλά..Ενας παλιός γάτος μου ο γούνας έπεσε 2 φορές από τον 4ο σε ένα μανάβικο και τα έκανε όλα λαμπόγυαλο...Δεν έπαθε απολύτως τίποτα όμως..Σκέφτηκα να τον δέσω με ένα λάστιχο για να κάνει bungie..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Banjie.....
:lol: :lol: :lol: :lol:
πάντως εχω υστερία με τα παραθυρα!!!! Μόνιμο άγχος!!! Και τα γατακια να μη πάθουν κάτι, θα πάθω εγω!!! Συγκοπή....

Ο Τzaz μου είναι πολύ καλύτερα

Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείξατε:)
Ο Tzaz τελικά δεν χρειάστηκε εγχείρηση, τι γλίτωσε φτηνά με νάρθηκα :up:.
Είναι πολύ καλύτερα, αλλά φυσικά κουτσαίνει ακόμα λίγο :|.
Ελπίζω να του έγινε μάθημα και να σταματήσει τις ελέυθερες πτώσεις! Εγώ πάντως ένα άγχος με τα μπαλκόνια το απέκτησα:hmm:

α,ωραια,ολα καλα τοτε!:) περαστικα σας!

Πολύ καλά νέα !!!
Περαστικά στον Tzaz.
Προσεχέ τον πάντως γιατί μπορεί να το ξαναεπιχειρήσει.

ποπο ευτυχως δεν εχω τετοια αγχοι!;) αλλα περαστικα στον γατουλη:up: :up:

Περαστικά στο μικρό....:)

περαστικα να ειναι

Περαστικα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back