Pocahontas
Δραστήριο μέλος
λοιπόν
είχα βρει ένα γάτο πριν κάποιους μήνες που
ήταν 3 εβδομάδων.
τώρα είναι 2,5-3 μηνών.
ο πατέρας μου,μου είχε δώσει περιθώριο
2 εβδομάδες να το δώσω κάπου.
τελικά δεν βρήκα κάποιον να το θέλει
και είπαμε να το δώσουμε στη γιαγιά μου που σε λίγο καιρό θα μετακομίσει.
το πρόβλημα είναι ότι όσο μεγαλώνει ανέβαινει σε τραπέζια γραφία,στα μάτια της κουζίνας
και γενικά ζωηρεύει.
οι γονείς μου θέλουν να το αφήσουμε στο δρόμο με κάτι άλλα γατάκια της γειτονιάς.
μια φορά το είχαμε δοκιμάσει και ήταν απίστευτα επιθετικός και φοβισμένος με τα άλλα γατάκια.
επίσης πάει στο δίπλα μπαλκόνι και σκάβει στο χώμα,οι διπλανοί εκνευρίζονται
και μεις προσπαθούμε να το αποτρέψουμε να πηγαίνει στο δίπλα μπαλκόνι,και θα έχουμε πρόβλημα.
στη γιαγιά μου δε μπορούμε να τον δώσουμε
γιατί είναι πολύ ζωηρός και η γυναίκα δε μπορεί να τον κυνηγάει.
τι μπορώ να βάλω στα κάγκελα ώστε να μη πηγαίνει στο δίπλα μπαλκόνι ο γατούλης?
τι μπορώ να κάνω για να μην ανεβαίνει στα τραπέζια και στα μάτια της κουζίνας?
πείτε μου
γιατί δε θέλω να τον αφήσουμε στο δρόμο με την καμία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
) αλλα εχουμε παρα πολλες γατες και δεν την εχουν σκισει... Ειχε ξανασυζητηθει το θεμα για τα τραπεζια... Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω
Ομως ειναι κριμα να τον αφησεις στον δρομο! Τωρα εχει μαθει να ειναι μεσα σε σπιτι και θα ειναι πολυ δυσκολο να ζησει εξω με τοσους κινδυνους...
Δες εδω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
μόνο όταν το δουν πατημένο από αυτοκίνητο θα καταλάβουν
δεν τον αφήνω να βγει στο δρόμο
αλλιώς θα πάω και γω μαζί του
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Στα καγκελα μπορεις να βαλεις σιτα, αλλα μπορει και να σκισει (το ειχε κανει το κουνελι μου στο μπαλκονι της διπλανης μου) αλλα εχουμε παρα πολλες γατες και δεν την εχουν σκισει... Ειχε ξανασυζητηθει το θεμα για τα τραπεζια... Εδω δεν μπορω να σε βοηθησω
Ομως ειναι κριμα να τον αφησεις στον δρομο! Τωρα εχει μαθει να ειναι μεσα σε σπιτι και θα ειναι πολυ δυσκολο να ζησει εξω με τοσους κινδυνους...
Δες εδω
στα κουνελια και σιδερο να δωσεις θα το μασουλησουν. Οι γατες ομως δεν ειναι κουνελια και ακομα και μια πλαστικη σιτα αρκει για να τις κρατησει μακρια απο το διπλανο μπαλκονι
maria_lulu
Επιφανές μέλος
στα κουνελια και σιδερο να δωσεις θα το μασουλησουν. Οι γατες ομως δεν ειναι κουνελια και ακομα και μια πλαστικη σιτα αρκει για να τις κρατησει μακρια απο το διπλανο μπαλκονι
Το κουνελι ανεβηκε πανω στο πεζουλακι (στο μπαλκονι) και με το κεφαλι του προσπαθησε να περασει διπλα. (Τρομαξα παρα πολυ! Φοβηθηκα μην πεσει κατω!) Ενω εχουμε παρα πολλες γατες και η σιτα ειναι εκει παρα πολυ καιρο, δεν καταστρεφουν και δεν εχει περασει καμια γατα. Μια φιλη μου ειχε γατα και την ειχε ελευθερη μεσα στο σπιτι και η γατα μπορουσε να βγαινει εξω στην αυλη που ηταν παντου με σιτα, η γατα καταφερνε και σηκωνε την σιτα και τριγυρνα εξω.
οφφ τοπικ: Ηταν 2 γατες και η μια γατα κυνηγουσε την αλλη στην ταρατσα μας και εκαναν παρα πολυ φασαρια. Παω να δω τι γινετε και η γατα τρεχει και καθετε απο την εξω μερια του μπαλκονιου. Αμεσως κανει ενα αλπα στην σιτα της διπλανης και μετα ενα αλμα παλι στο μπαλκονι. Φανταστικο αλμα
Απλως ηθελα να αναφερω το αλμα του γατου
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
άσε και μένα ο γατούλης από άλματα άλλο τίποτα.
που τι βρίσκουμε τη πλαστική σίτα?πόσο κοστίζει?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το θεωρω το καλυτερο...διοτι και να σκαρφαλωσει..μετα δεν μπορει να κανει την κινηση να βγει απο πανω...δυστυχως πολλες φορες ,γατες..εχουν σκαρφαλωσει σε περιφραξη που δεν εχει το σχημα Γ..

ΥΓ..ριαννα μου..δανειστικα τη φωτο σου..
χαχα
άσε και μένα ο γατούλης από άλματα άλλο τίποτα.
που τι βρίσκουμε τη πλαστική σίτα?πόσο κοστίζει?
παμφτηνες ειναι...τις βρισκεις σε καταστηματα με χρωματα,κλπ..τουλαχιστον στη ζακυνθο εγω,σε τετοια μερη τις βρισκω.
Ομως..σημασια εχει η κατασκευη..να μην εχει τρυπες...και κυριως να ειναι σε σχημα Γ...οπως εγραψα πιο πανω.Τωρα..αν δεν θελουν τετοια κατασκευη..ας εχουν τουλαχιστον σιτα..ψηλη ομως..πολυ πανω απο την κουπαστη δηλαδη..
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
είναι πολύ μικρός ο χώρος που θέλουμε να καλύψουμε
θα βγάλω αύριο μια φωτο
και θα σας δείξω
πόσο χώρο
θέλουμε να καλύψουμε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τις πουλανε στα χρωματοπωλεια, αλλα εδω σε εμενα υπαρχει ενα μαγαζι που πουλαει πραγματα για περιφραξεις. Σιρματα οπως αυτα που φτιαχνουν κουνελοκλουβα κτλπ. Επισης μπορεις να βαλεις στο μπαλκονι πλαστικο τζαμι δεν θα μπορει ο γατουλης να σκαρφαλωσει γιατι θα γλυστραει.![]()
πλεξιγκλας εννοεις...χμ..ναι..αλλα θα κοστισει σιγουρα πιο ακριβα.Επισης μπορεις να βαλεις και χοντρο πλαστικο ναυλον...πολυ χοντρο..ουτε αυτο μπορουν να το σκαρφαλωσουν...αλλα δεν ειναι τοσο ωραιο αισθητικα...τεσπα..υπαρχουν λυσεις ..δες και το θεμα που σου εβαλα...και αποφασισε..

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
υπάρχει περίπτωση να τραυματιστεί ?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Το ειχα δει σε μια γνωστη μου που ειχε γατες και ειχε πει οτι ασφαλες...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θεωρω τους γονεις σου απαραδεκτους που θελουν να βγαλουν το γατι στο δρομο! Αυτοι οι μηνες δεν ηταν αρκετοι για να τον αγαπησουν??καλησπέρα σε όλους/ες
λοιπόν
είχα βρει ένα γάτο πριν κάποιους μήνες που
ήταν 3 εβδομάδων.
τώρα είναι 2,5-3 μηνών.
ο πατέρας μου,μου είχε δώσει περιθώριο
2 εβδομάδες να το δώσω κάπου.
τελικά δεν βρήκα κάποιον να το θέλει
και είπαμε να το δώσουμε στη γιαγιά μου που σε λίγο καιρό θα μετακομίσει.
το πρόβλημα είναι ότι όσο μεγαλώνει ανέβαινει σε τραπέζια γραφία,στα μάτια της κουζίνας
και γενικά ζωηρεύει.
οι γονείς μου θέλουν να το αφήσουμε στο δρόμο με κάτι άλλα γατάκια της γειτονιάς.
μια φορά το είχαμε δοκιμάσει και ήταν απίστευτα επιθετικός και φοβισμένος με τα άλλα γατάκια.
επίσης πάει στο δίπλα μπαλκόνι και σκάβει στο χώμα,οι διπλανοί εκνευρίζονται
και μεις προσπαθούμε να το αποτρέψουμε να πηγαίνει στο δίπλα μπαλκόνι,και θα έχουμε πρόβλημα.
στη γιαγιά μου δε μπορούμε να τον δώσουμε
γιατί είναι πολύ ζωηρός και η γυναίκα δε μπορεί να τον κυνηγάει.
τι μπορώ να βάλω στα κάγκελα ώστε να μη πηγαίνει στο δίπλα μπαλκόνι ο γατούλης?
τι μπορώ να κάνω για να μην ανεβαίνει στα τραπέζια και στα μάτια της κουζίνας?
πείτε μου
γιατί δε θέλω να τον αφήσουμε στο δρόμο με την καμία![]()
Καλυτερα να συνεχισεις να τοιχοκολλας αγγελειες για τον γατουλη και να παει σε ενα σπιτακι που θα τον φροντιζει υπευθυνα.
Ειστε σιγουροι πως τα κανατε ολα σωστα? Βαλατε αγγελειες σε εφημεριδες,σε στασεις λεωφορειων,στο ιντερνετ παντου?
Πιστευω πως και με τη γιαγια σου δε θα ζησει μια ωραια ζωη.Οι γατες εχουν φυσικο ενστικτο να ανεβαινουν σε ψηλα σημεια και αν η γιαγια σου δεν ειναι διαθετημενη να τον εκπαιδευσει(οχι με ξυλιες) ή να το ανεχεται,τοτε η καταλληξη του θα ειναι αργα ή γρηγορα στο δρομο και ο,τι αυτο συνεπαγεται..(αμαξια,φολες,θανατηφορες ασθενειες απο αλλες γατες,αγρια σκυλια κτλ)
Επισης οι γατες απο 6 μηνων και μετα αρχιζουν και μαδανε.Και το καλοκαιρι μαδανε πολλυ! Η γιαγια σου μπορει να συμβιβαστει με τις τριχες?
Στην ηλικια των 7 μηνων θα χρειαστει στειρωση ειδαλλως θα γκρεμισει το σπιτι και θα σκουζει τα βραδια. Υπαρχει κανενας απο την οικογενεια σου που θα μπορεσει να διαθεσει χρηματα για τη στειρωση του? Και εννοειται πως πρεπει να ξεκινησει τα εμβολια απο τωρα!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αν αφήσουμε ανοιχτή την μπαλκονόπορτα θα πάει δίπλα και θα σκάψει τις γλάστρες τους.
η γιαγιά μου αγαπάει τις γάτες και δεν υπάρχει περιπτωση να τον βαράει
αλλά δε μπορεί να τον κατεβάζει συνεχώς από τα μάτια της κουζίνας,το πάσο,τα τραπέζια.
δεν έχει πρόβλημα με την τρίχα.
δε θέλω να του βρω άλλο σπίτι διότι
έχει μάθει με εμάς και πιστεύω θα στεναχωρηθεί πολύ.
θα τον στειρώσουμε εννοείται.το θέμα μας είναι να ηρεμήσει λιγάκι

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Θα το κρατήσεις ή όχι Efoulito?
Και αφου δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, με τους γονείς σου τί θα γίνει???
Αν δεν είναι ήρεμο (αλήθεια υπάρχουν γατούνια - διακοσμητικά?) θα καταλήξει στο δρόμο έστω και χωρίς τη συγκατάθεσή σου???
Δε σου "τη λέω" απλά αν πιστεύεις ότι η κατάληξη δεν θα είναι αυτή που αρμόζει στην ψυχούλα, βάλε αγγελία και χάρισέ το σε κάποιον που θα μπορεί να το φροντίζει όπως του αξίζει

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το να πιστευεις οτι θα στεναχωρηθει το γατακι επειδη θα παει σε αλλη οικογενεια και οτι σας εχει αγαπησει, ειναι εγωιστικο κατα τη γνωμη μου. Εγω λεω να τον δωσεις σε μια οικογενεια που θα τον αγαπουν ολα τα μελη της και θα δεις ποσο χαρουμενος θα ειναι και αυτος που θα περναει φινα!
Μονη σου ειπες οτι οι γονεις σου θελαν να τον αφησουνε στο δρομο...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool