Pocahontas
Δραστήριο μέλος
όλα τα μέλη τον αγαπάνε
απλά μάλλον έχουν αγανακτήσει γιατί την μέρα που
μου το είπαν είχε σπάσει ένα βάζο και ένα ποτήρι κ είχε σκάψει στο δίπλα μπαλκόνι.
δε νομίζω να περνάει καλύτερα από οτι με μας.
τεσπα το θεμα δεν ειναι αυτο.
εγώ ήθελα να μάθω τι μπορώ να κάνω για να είναι λιγότερο ζωηρός.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν είναι εγωιστικό.
όλα τα μέλη τον αγαπάνε
απλά μάλλον έχουν αγανακτήσει γιατί την μέρα που
μου το είπαν είχε σπάσει ένα βάζο και ένα ποτήρι κ είχε σκάψει στο δίπλα μπαλκόνι.
δε νομίζω να περνάει καλύτερα από οτι με μας.
τεσπα το θεμα δεν ειναι αυτο.
εγώ ήθελα να μάθω τι μπορώ να κάνω για να είναι λιγότερο ζωηρός.[/quote]
Tιποτα..και ουτε θα επρεπε....φαντασου οτι ειναι σαν να λεω για σενα...να σε κανω να μην εισαι ζωηρη...μα πως γινεται αυτο;;;Δεν θυμαμαι την ηλικια του τωρα...αν ειναι μικρο...σιγουρα θα ειναι διαολακι..ειναι δεδομενο αυτο.Αν οχι,το καθε γατι εχει την προσωπικοτητα του..οπως και οι ανθρωποι.Επισης η γατα ειναι εκ φυσεως περιεργη..και σε τραπεζια θα ανεβαι..και σε παγκους..και οπου μπορεις να φανταστεις.Αλλες το κανουν σε πιο εντονο βαθμο..και αλλες σε λιγοτερο.Αλλα ειν αι στο στοιχειο τους.Οπότε..αυτος που υιοθετει ενα ζωακι..ξερει οτι εχει να κανει με ζωντανο οργανισμο..και οχι με κουκλακι..
Ευχομαι τα καλυτερα..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αλίμονο.
απλά αν με κάποιον τρόπο δεν ανέβαινε σε τραπέζια,πάγκους,χριστουγεννιάτικο δέντρο καλά θα 'ταν.
οι γονείς μου δεν
είναι ύπουλοι ώστε να το αφήσουν στον δρόμο
χωρίς να το ξέρω.
αν είναι δυνατόν.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
θα τον στειρώσουμε όταν
πάει 6-7 μηνών.
μακάρι να ηρεμήσει λίγο τότε...

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι είναι τα γατιά. Η θα είναι ζωηρούλης η θα είναι ημερούλης. Και για τα δύο η ζωή τους στο σπίτι είναι μια συνεχή εξερεύνηση του χώρου. Θα ανέβουν στα τραπέζια θα πάνε κάτω από τους καναπέδες και θα σκαρφαλώσουν στο σύνθετο. Δεν μπορείς να τα εκπαιδεύσεις. Αλλά και αν προσπαθήσεις να τα αλλάξεις με φωνές η αγριάδες εσύ θα βραχνιάσεις. Αυτά θα συνεχίσουν τον χαβά τους. Είναι ότι σου πετύχει.
Ο παιδικός μου γάτος ήταν μια ψυχούλα. Δεν τον είδα ποτέ ανεβασμένο στο τραπέζι. Μόνο στο κρεβάτι μου και στις πολυθρόνες. Όταν όμως λείπαμε από το σπίτι βρίσκαμε τα ίχνη του πάνω του. Αναποδογυρισμένα ποτήρια η τις χαρτοπετσέτες σχισμένες στο πάτωμα
Ο δεύτερος ήταν διάολος μεταμορφωμένος. Δεν άφηνε τίποτα όρθιο και μετέτρεψα το διαμέρισμα μου σε Σαχάρα. Εξαφάνισα βάζα και καδράκια αφού όλα τα γκρέμιζε. Αλλά και πάλι έτσι που ήταν το διαμέρισμα είχα την εντύπωση πως η ύπαρξη του ήταν ένα κινητό μπιμπελό που ομόρφυνε το σπίτι. Μόνο όταν είχα τραυματιστεί από πτώση κι έμεινα στο κρεβάτι για 2-3 μήνες ηρέμησε και καθόταν συνέχεια δίπλα μου. Έκανε βέβαια τις βόλτες του αλλά όταν τον φώναζα ερχόταν κοντά μου. Όταν άρχισα να περπατώ άρχισε τα ίδια. Πράγματι μετά που τον στείρωσα ηρέμησε κάπως αλλά δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω γιατί μια μέρα τον έχασα.
Η τωρινή Χιονάτη ανεβαίνει στο τραπέζι αν κάτσω να φάω. Έχω πρόβλημα μαζί της γιατί δεν τρώει την ξηρά τροφή κι έτσι ορμάει στο πιάτο μου, αναγκάζοντας με να τρώω όρθιος στον πάγκο της κουζίνας.
Σήμερα έστησα το δέντρο (μικρό) με οπτικές ίνες και λαμπάκια. Τι τόθελα? Άλλο δεν κάνει από το να παίζει με τα κλαδιά του. Κι επειδή είναι κουφό, πρέπει όπου κι αν βρίσκομαι να πηγαίνω κοντά της να την κατεβάζω. Εγώ έχω την υπομονή να επαναλαμβάνω την ίδια κίνηση όλη τη μέρα.
Θα πρέπει να τον συνηθίσετε όπως είναι. Δεν γνωρίζω αν θα μπορέσετε. Μπορεί τα ζωάκια να τα θεωρούμε παιδάκια αλλά δυστυχώς ( κατά την άποψη μου) δεν γαλουχούνται σαν τα παιδιά.
Η κρατάς το ζώο η τον δίνεις για υιοθεσία. Μέση λύση δεν υπάρχει. Μόνο προστριβές με τους γονείς σου θα έχεις. Δεν έχεις δικό σου δωμάτιο να τον κλείνεις όταν θα είσαι στο σχολείο ?
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
ευχαριστώ για τις απαντήσεις

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αυτό είναι σίγουρο.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
δεν τον αφήνουμε στο μπαλκόνι να βγει
μετά θα δούμε.

maria_lulu
Επιφανές μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κι ας λενε οτι εχουν καλη ισορροπια! ΟΙ γατες εχουν καλη ισορροπια πανω σε δεντρα,απ'οπου μπορουν να πιαστουν με τα νυχια τους.Οχι πανω σε καγκελα και πλακακια...
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
η άλλη μας γάτα
κάθεται πάνω στα κάγκελα και αγναντεύει
και δεν έχει πέσει ποτέ
οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Pocahontas
Δραστήριο μέλος
αν κινδύνευε δε θα τον άφηνα

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν κινδυνευει δηλαδη να πεσει και να φυγει να χαθει?αλίμονο
αν κινδύνευε δε θα τον άφηνα![]()
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
η άλλη η γάτα μου
10 χρόνια το κάνει αυτό
και δεν έχει πέσει ποτέ.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο δεν ειναι κριτηριο.Μια φορα θα γινει το κακο. Ξερω γατο που επεσε στα 12 του χρονια και οχι απο το καγκελο,αλλα απο το πεζουλι που ξεκιναει το καγκελο.οχι γιατί προσέχει.
η άλλη η γάτα μου
10 χρόνια το κάνει αυτό
και δεν έχει πέσει ποτέ.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool