Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Σε αυτη την περιπτωση δεν μπορουμε να βγαλουμε γενικο συμπερασμα οτι επειδη μια γατα δεν επεσε τοσα χρονια δεν διατρεχουν και αλλα γατονια τον ιδιο κινδυνο! Γιατι ειναι πολλες οι περιπτωσεις γατιων που εχουν πεσει ενω καθονταν για χρονια στο μπαλκονι...πιστεψε με ...ειναι η κακια στιγμη;;; ενα λαθος της στιγμης ;;; ενα λαθος βημα της γατας;;; ποτε δεν ξερεις για αυτο ειναι καλυτερα να ποσεχουμε για να εχουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
μένουμε στον 1ο όροφο και αν πέσει δε θα πάθει κάτι
η άλλη μας γάτα
κάθεται πάνω στα κάγκελα και αγναντεύει
και δεν έχει πέσει ποτέ
οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα...
Μεγάλη κουβέντα μην λες... Ξέρεις τι μπορεί να γίνει εκεί που κάθεται και αγναντεύει? Να τρομάξει από κάποιο θόρυβο, να δει και να θελήσει να κυνηγήσει κάποιο έντομο και...πάρ' την κάτω. Το ότι δεν συνέβη με την άλλη σας γάτα δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί και σε αυτή, αν και από καρδιάς εύχομαι να μην ζήσετε τέτοια περιπέτεια, στο λέω γιατί το έζησα!
Δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό! Ο αδερφός μου το καλοκαίρι για λίγα δευτερόλεπτα άνοιξε τη σίτα από το παράθυρό του και ο Ράντυ μου βρέθηκε αμέσως κάτω, από τον 3ο όροφο. Σου λέω όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα! Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Λες ότι συμβαίνουν αυτά. Γιατί όμως να συμβούν από τη στιγμή που μπορείς να τα αποφύγεις? Θέλεις να ταλαιπωρείται μετά η γατούλα σου με εντατικές και χειρουργεία? Δεν φοβάσαι μην τη χάσεις? Δεν θα στεναχωρηθείς αν πάθει κάτι, το οποίο θα μπορούσες εύκολα να το αποφύγεις?
Οι πιο επικίνδυνοι όροφοι, παρεμπιπτόντως, είναι ο 1ος και από τον 4ο και πάνω. Δλδ μια γάτα κινδυνεύει περισσότερο αν πέσει από τον 1ο παρά από τον 3ο (από εργασία καθηγητή μου). Οπότε μην βασίσεσαι στο ότι θα πέσει από μικρό ύψος και θα επιζήσει.

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Μεγάλη κουβέντα μην λες... Ξέρεις τι μπορεί να γίνει εκεί που κάθεται και αγναντεύει? Να τρομάξει από κάποιο θόρυβο, να δει και να θελήσει να κυνηγήσει κάποιο έντομο και...πάρ' την κάτω. Το ότι δεν συνέβη με την άλλη σας γάτα δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβεί και σε αυτή, αν και από καρδιάς εύχομαι να μην ζήσετε τέτοια περιπέτεια, στο λέω γιατί το έζησα!
Δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό! Ο αδερφός μου το καλοκαίρι για λίγα δευτερόλεπτα άνοιξε τη σίτα από το παράθυρό του και ο Ράντυ μου βρέθηκε αμέσως κάτω, από τον 3ο όροφο. Σου λέω όλα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα! Γι' αυτό ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Λες ότι συμβαίνουν αυτά. Γιατί όμως να συμβούν από τη στιγμή που μπορείς να τα αποφύγεις? Θέλεις να ταλαιπωρείται μετά η γατούλα σου με εντατικές και χειρουργεία? Δεν φοβάσαι μην τη χάσεις? Δεν θα στεναχωρηθείς αν πάθει κάτι, το οποίο θα μπορούσες εύκολα να το αποφύγεις?
Οι πιο επικίνδυνοι όροφοι, παρεμπιπτόντως, είναι ο 1ος και από τον 4ο και πάνω. Δλδ μια γάτα κινδυνεύει περισσότερο αν πέσει από τον 1ο παρά από τον 3ο (από εργασία καθηγητή μου). Οπότε μην βασίσεσαι στο ότι θα πέσει από μικρό ύψος και θα επιζήσει.![]()
σοβαρα;;;
Δεν το ηξερα αυτο! Ενδιαφερουσα εργασια ακουγεται..μηπως θα μπορουσες να μας πεις και για ποιον λογο ειναι πιο επικυνδινος ο πρωτος και ο τεταρτος κ πανω;;; κ γιατι οχι τοσο οι ενδιαμεσοι;;Ενδιαφερομαι να μαθω!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Διοτι στον 1ο οροφο..η γατα δεν προλαβαινει να παρει την σταση που πρεπει να παρει την ωρα που πεφτει,για να προσγειωθει σωστα.Επισης απο τον 4ο και επανω..απλα ειναι πολυ ψηλα..

σωστο και αυτο...αλλα και παλι και στους ενδιαμεσους οροφους παλι επικυνδινο δεν ειναι;;;

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
σοβαρα;;;Δεν το ηξερα αυτο! Ενδιαφερουσα εργασια ακουγεται..μηπως θα μπορουσες να μας πεις και για ποιον λογο ειναι πιο επικυνδινος ο πρωτος και ο τεταρτος κ πανω;;; κ γιατι οχι τοσο οι ενδιαμεσοι;;Ενδιαφερομαι να μαθω!
![]()
Διοτι στον 1ο οροφο..η γατα δεν προλαβαινει να παρει την σταση που πρεπει να παρει την ωρα που πεφτει,για να προσγειωθει σωστα.Επισης απο τον 4ο και επανω..απλα ειναι πολυ ψηλα..
Αυτό ακριβώς! Με πρόλαβες!
Βρε Πουπουλίνα μήπως, λέω μήπως, κάνεις λάθος επάγγελμα και έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...τωρα θυμηθηκα οτι σπουδαζεις κτηνιατρος!!!!!!!!!Αυτό ακριβώς! Με πρόλαβες!
Βρε Πουπουλίνα μήπως, λέω μήπως, κάνεις λάθος επάγγελμα και έπρεπε να γίνεις κτηνίατρος?![]()

...ποσο πολυτιμη μας εισαι λοιπον!!

...το εχω διαβασει στο βιβλιο της γατας...
..ειχε και σε φωτο..τις ποζες που εχουν σε καθε μετρο..αν θυμαμαι καλα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
τι να κάνω όμως τώρα
που τσακώθηκα με τον πατέρα μου
επειδή πήγα να φέρω ένα γατάκι
μες στο σπίτι χθες βράδυ και νευρίασε
και μου λέει ότι ο θέμος το γατάκι που σας έχω πει
θα φύγει από το σπίτι σε μία βδομάδα.
να φροντίσω να το ξεφορτωθώ δηλαδή
αλλιώς θα φροντίσει αυτός.
η μάνα μου λέει ότι κάνει τη βεράντα χάλια
με το χώμα και πρέπει να καθαρίζει συνέχεια.
δεν του έχουμε άμμο πάει σε μια άδεια γλάστρα και κάνει τα κακά του
και γεμίζει χώματα γύρω.
λέτε αν του πάρω κλειστή λεκανίτσα με άμμο
να μην λερώνει όλο το μπαλκόνι????
δε θα επιβιώσει στο δρόμο
και αν πάει σε άλλο σπίτι
θα του λύπουμε

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ο γατουλης δεν εχει δικο σου κουτι? Προσπαθησε να πεισεις τους γονεις να τον κρατησουν. Το εννοουσαν αυτο που ειπαν? Γιατι πολλες φορες το λενε πανω στον νευρα τους...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δε του εχετε ΄παρει αμμο και κατα τ'αλλα νευριαζετε που τα κανει στην γλαστρα! Αν δε βαλεις στο μωρο πανα θα νευριαζες που θα τα εκανε στο πατωμα?? Ελεος ωραια λογικη!
Εγω βλεπω πως δεν εχετε συνειδητοποιησει τι σημαινει φροντιζω ενα κατοικιδιο και του προσφερω οσα χρειαζεται. Εμβολια εχετε κανει στο ζωακι? Ο λογος που δεν παιρνεται αμμο και λεκανη ειναι τα 20 ευρω που θα ξοδεψετε για το γατακι?
Και ενταξη,εσυ εισαι μικρη.Οι γονεις σου εχουν τη μεγαλυτερη ευθυνη και ειναι απαραδεκτοι κατα τη γνωμη μου.
Βαλτε του αγγελειες και μη το τυραννατε.
Υποψιν οτι θα ανεβαινει στα τραπεζια για τα υπολοιπα 15 του χρονια,θα μαδαει,θα σκαλιζει το χωμα και αν το μαλωνετε κιολας θα κατουραει εκτος λεκανης απο το στρες. Οταν φθασει 6 μηνων θα αρχισει να σκουζει για να ζευγαρωσει,θα αγριεψει, θα πηδαει κατω απο τη βεραντα, θα μαρκαρει το σπιτι με ουρα και φυσικα θα χρειαστει στειρωση που κοστιζει 50-60 ευρω. Εγω νομιζω πως αυτο το γατακι δεν ειναι καθολου ευτυχισμενο που το μαλωνετε συνεχεια για τα παντα και απο την αλλη δεν του παρεχετε ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ! Και εννοειται στο δρομο δεν θα επιβιωσει! Αν το αφησετε στο δρομο ειναι ιδιο με το να το σκοτωνετε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς (ή ευτυχώς) από τη στιγμή που είσαι ανήλικη, μένεις με τους γονείς σου και οι γονείς σου δεν θέλουν το γατάκι, δεν εξαρτάται από σένα αν θα μείνει μαζί σας ή όχι, αλλά από αυτούς. Και επειδή δεν είναι λύση το να το αφήσετε στο δρόμο, ρώτα γνωστούς και φίλους, βάλε παντού αγγελίες και βρες του μια οικογένεια που θα το αγαπάει, θα του έχει άμμο και θα ξέρει ότι οι γάτες λερώνουν, ανεβαίνουν σε πάγκους, τραπέζια, κτλ.
Και όχι, αν πάει σε άλλο σπίτι, δεν θα του λείπετε όπως λες, καθόλου! Μετά από 2-3 μέρες θα προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι και θα είναι τρισευτυχισμένο! Σ' το λέω επειδή το καλοκαίρι μεγάλωσα ένα μωρό γατάκι, το έδωσα και μετά από λίγο καιρό που το επισκέφτηκα, ούτε που γύρισε να με κοιταξει, συνέχεια στην αγκαλιά της νέας του μαμάς καθόταν.
Αφού οι γονείς σου δεν το θέλουν, δεν υπάρχει άλλη λύση... Βάλε αγγελία τώρα!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σκεφτεσαι πολυ εγωιστικα "Αν παει σε αλλο σπιτι θα του λειπουμε" και δεν σκεφτεσαι το καλο του ζωου.
Να γιατι δεν θελω να δινω κατοικιδια σε οικογενειες με ανηλικα παιδια! Γιατι το θελουν συνηθως τα παιδια-οι γονεις τους κανουν τη χαρη- και στην ουσια δεν εχουν καθολου αναλογιστει τη ευθυνες εχεις απεναντι σε ενα πλασμα που παιρνεις.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτερες εγκαταλειψεις ζωων γινονται απο γονεις ανηλικων παιδιων. Και το εχω βιωσει στο πετσι μου.Κι εμενα οι δικοι μου πηγαν στο χωριο και αφησαν ενα γατουλη που ειχαμε μεγαλωσει με μπιμπερο οταν ημουν μικρη.Και δεν ηταν ορφανος!!!Απλα ημουν μαλακισμενο και ηθελα να μεγαλωσω γατακι με μπιμπερο και οι γονεις μου το πηραν απο τη μανα του με το σκεφτικο να το αφησουν στο χωριο μολις μεγαλωσει. Η καταληξη του?Εζησε 2 χρονια σε καποιον που το ταιζε και το πατησε αμαξι.
Και κοτα κατοικιδια ειχα. Ειχα ερωτευτει ενα κοτοπουλακι απο το κοτετσι της θειας μου και ο πατερας μου δεχτηκε και το πηραμε στο διαμερισμα. Σε κανα χρονο την επιστρεψαμε πισω και εγινε σουπιτσα!
Και με τον πρωτο μου κουνελο τα ιδια. Ειχαμε παρει κανονικο κουνελο,οχι νανακι και οι γονεις μου διαμαρτυρονταν για το μεγεθος και την φροντιδα του (και τον ειχαμε στο μπαλκονι!) και τον πηγανε στον θειο μου που εχει κουνελια και καλα σαν επιβητορα! Λες και δεν ηξεραν οτι θα τον εσβαζε μετα! Απλα δεν τους ενοιαζε!
Γιαυτο εγω ΠΟΤΕ δεν δινω σε οικογενειες με ανηλικα,εκτος κι αν ειναι οι γονεις φιλοζωοι απο μονοι τους.
Επισης δυο γατουλες που ειχα δωσει σε εναν κυριο που τα ηθελε για το γιο του(και ηταν και συστημενος ο κυριος απο φιλοζωο ατομο) μου τα επεστρεψε σε μια ωρα με τη δικιολογια οτι δεν προσαρμοζονται και οτι ο μικρος δεν τα θελει και αλλαξε γνωμη!
Μπορει να θυμαστε το περιστατικο."Θα σας κλεψουν την καρδια"¨ηταν η αγγελεια τους..
Linos(Nasia)
Νεοφερμένο μέλος
Αν ανησυχείς για το αν θα πέσει σε καλά χέρια ο γατούλης μπορείς να κανονίσεις να πηγαίνεις να τον βλέπεις κάποιες φορές...
Κι εγώ ένα γατάκι που είχε βρεθεί έξω από την πόρτα μου χρόνια πριν (ένα μαύρο κουκλάκι με κάτι υπέροχα πράσινα μάτια) και δεν μπορούσα να το κρατήσω γιατί ο εγωίσταρος ο Λινάκος δεν ανεχόταν 2ο ζώο μέσα στο σπίτι (δοκιμάσαμε για λίγες μέρες αλλά ήταν αδύνατο) αναγκάστηκα να το δώσω και φρόντιζα να μαθαίνω νέα του συχνά...
Του αξίζουν περισσότερα του γατούλη,,,, σκέψου το...
Φιλικά πάντα,
Νάσια
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος

Βάλε αγγελά κοριτσάκι να τελειώνει το θέμα του γατιού σου γιατί κοντά σας μάλλον δυστυχισμένο είναι με όλη αυτή τη μανούρα που βιώνει καθημερινά. Αν το αγαπάς όπως λες φρόντισε να πάει σε ένα σωστό σπίτι κα άσε τους εγωισμούς γιατί θα καταλήξει στο δρόμο.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
όλο τον καιρό δε γέμιζε χώματα παντού
γιαυτό είπαμε να τον αφήσουμε να τα κάνει στη γλάστρα.
αλλά από τη στιγμή που λερώνει όλο το μπαλκόνι θα του πάρουμε λεκάνη με άμμο.
ναι τον έχουμε εμβολιάσει.
Δεν το τυρρανάμε αν είναι δυνατόν ρε κοπελιά
ξέρεις πως του συμπεριφερόμαστε?πόσο το φροντίζουμε?Ζωή και κότα τα περνάει.
Θα τον στειρώσουμε όταν φτάσει στην κατάλληλη ηλικία.
Δεν τον μαλώνουμε
απλά αν ανέβει σε τραπέζια,πάγκους κλπ
τον ψεκάζουμε με νερό.
το ότι δεν του έχουμε λεκάνη με άμμο
σημαίνει ότι δεν του παρέχουμε τα βασικά?αιντα
οι γονείς μου το αγαπάνε και το θέλουν
είναι φιλόζωοι
απλά δημιουργεί κάποια προβλήματα στο σπίτι
και προσπαθούμε να τα λύσουμε.
ο πατέρας μου είπε μια βλακεία πάνω στα νεύρα του.
η μάνα μου δε θα το αφήσει με τίποτα στο δρόμο(μου το είπε).
σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα
μόνοι σας.
όλη η οικογένεια μου το αγαπάει και το γατάκι περνάει τέλεια.
εγώ άλλη ερώτηση
έκανα.
με την λεκάνη θα γεμίζει το μπαλκόνι άμμο?
CoffeeBlack
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγώ άλλη ερώτηση
έκανα.
με την λεκάνη θα γεμίζει το μπαλκόνι άμμο?
Αν δεν είναι κλειστή αμμολεκάνη κάποια ποσοτήτα θα την ρίχνει κάτω καθώς θα σκάβει. Αν είναι κλειστή βασικά δεν θα λερώνει αλλά μπορεί να κολλάνε οι κόκκοι στα πόδια του και να τους μεταφέρει στο μπαλκόνι.
το ότι δεν του έχουμε λεκάνη με άμμο
σημαίνει ότι δεν του παρέχουμε τα βασικά?αιντα
Ναι, γιατί η αμμος είναι από τα βασικότερα!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool