Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις με πήραν τηλεφωνο για τραυματισμένο σκυλάκι στη μέση της εθνικης... μέσα στα αίματα... Ξέρει κάποιος που να πάρουμε για να πάει κάποιος να το πάρει????????? Απ ότι μου είπαν περπατάει, αλλά είνια μέσα στα αίματα και σίγουρα θα το πατήσουν.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Για δες εδώ, βρε Τάρα μου... Ξέρεις σε ποιό ύψος είναι στην Εθνική; Ανεβαίνοντας δεν είδα τίποτε το πρωί αλλά το κακό γίνεται σε δευτερόλεπτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Αχ, ας τα καταφέρει, πόσο κρίμα κι αυτή η ψυχούλα να πάει έτσι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
στη σουηδια που πηγα εχουν περιφραξει με πλεγμα ολη την εθνικη τους, ακριβως για να μην γινονται ατυχηματα με ζωα που βγαινουν στο δρομο ! δε μπορουμε να παρουμε παραδειγματα απο αυτους ρε γμτ? δε μπορω με τα νεκρα ζωα στις εθνικες τρελαινομαι λεμε

Sia
Νεοφερμένο μέλος
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sia
Νεοφερμένο μέλος
δεν είναι κρίμα να βρίσκεται ακόμα εκει τραυματισμένο με απιστευτους πονους?
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Λοιπόν, μίλησα και με την τροχαία και έχουν ενημερωθεί από πάρα πολύ κόσμο (όχι μόνο από τον αδελφό μου). Ως τροχαία θα το μετακινήσουν σε πιο ασφαλές σημείο και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η φιλοζωική. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και μαζί τους να μάθω τι έγινε. Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν μπορεσε να μείνει περισσότερο στο σημείο και έτσι δεν ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά θα μάθω όσα περισσότερα μπορώ...
Τι ασφαλές σημείο, μωρέ, οι γελοίοι
Θα το πάνε παραπέρα δηλαδή, στην άκρη του δρόμου; Αντί να ξύνουν τα ... τους να πάρουν το σκυλί και να το πάνε στη Φιλοζωική άμεσα! Δεν ξέρουμε και σε ποιό σημείο είναι... Αει στο καλό με τους αναίσθητους, γεμίζει κάθε μέρα η Εθνική με τα άμοιρα τα ζωάκια και δεν συγκινείται κανείς! Τέλος πάντων, Τάρα μου, ό,τι μαθαίνεις πες το μας. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία...
Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
...Δυστυχώς μίλησα με τη φιλοζωικη και μου είπαν ότι εθελοντής που έστειλαν δεν το βρήκε.... Τι να πω... Και δεν είμαι και πουθενά εκεί κοντά (στα κτελ κηφισού) να παω να δω.... Ευχομαι το καλύτερο... ότι το πήρε κάποιος άλλος ή ότι δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός και έφυγε μόνο του...... Τουλάχιστον γλίτωσε από τα αυτοκίνητα (αν είχε συμβεί κάτι, θα το έβλεπαν...)
ιβανα
Επιφανές μέλος

Tara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αντε για την τροχαία το πιστεύω, αλλά για τη φιλοζωική έχω ακούσει και για άλλα περιστατικά που όντως πάνε και τα παίρνουν. Και η κυρία που μίλησα στο τηλέφωνο φάνηκε να ενδιαφέρεται και μου ζήτησε αν έχουμε κάποιο νέο για το που βρίσκεται το σκυλάκι να την ξαναπάρω.... Μακάρι να ήμουν εκεί κοντά....
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μακάρι να βρεθεί το άμοιρο.
stellak
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool