Βοήθεια!!! Τραυματισμένο σκυλάκι

Tara

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Tara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών. Έχει γράψει 335 μηνύματα.
Βοήθεια κάποιος!!!!
Μόλις με πήραν τηλεφωνο για τραυματισμένο σκυλάκι στη μέση της εθνικης... μέσα στα αίματα... Ξέρει κάποιος που να πάρουμε για να πάει κάποιος να το πάρει????????? Απ ότι μου είπαν περπατάει, αλλά είνια μέσα στα αίματα και σίγουρα θα το πατήσουν.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=45&Itemid=53

Για δες εδώ, βρε Τάρα μου... Ξέρεις σε ποιό ύψος είναι στην Εθνική; Ανεβαίνοντας δεν είδα τίποτε το πρωί αλλά το κακό γίνεται σε δευτερόλεπτα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω ακριβώς που. Ο αδελφός μου ήταν αναστατωμένος και δεν μου είπε και τώρα δεν απαντάει στο τηλ. Ισως προσπαθεί να κάνει κάτι. Πηρα στη φιλοζωική και πρεπει να επικοινωνησει αυτος μαζι τους να τους πει λεπτομερειες... προσπαθω να τον βρω....

Μακάρι να μην απαντά γιατί προσπαθεί να σώσει το σκυλάκι...:/: Αχ, ας τα καταφέρει, πόσο κρίμα κι αυτή η ψυχούλα να πάει έτσι....

εσυ δε μπορεις να το μαζεψεις? εισαι κοντα?:(

δοκιμασε και στη σελ stray.gr εχει κατι τηλ και μαιλ:(

δυστυχως εγω ειμαι στην κυψελη κολημμένη πίσω απο ενα γραφειο γμτ. και ο αδελφος μου δεν απαντά...

ρε γμτ πως τσαντιζομαι με κατι τετοια..
στη σουηδια που πηγα εχουν περιφραξει με πλεγμα ολη την εθνικη τους, ακριβως για να μην γινονται ατυχηματα με ζωα που βγαινουν στο δρομο ! δε μπορουμε να παρουμε παραδειγματα απο αυτους ρε γμτ? δε μπορω με τα νεκρα ζωα στις εθνικες τρελαινομαι λεμε:(

υπαρχει καποιο νεο για την τυχη του σκυλιου????

Ειδοποίησε την τροχαια και τη φιλοζωικη και ελπιζω κάποιος να κατι κατι.....

γιατί δεν επικοινωνείτε ωστε να είναι σίγουρο οτι κάτι εγινε?
δεν είναι κρίμα να βρίσκεται ακόμα εκει τραυματισμένο με απιστευτους πονους?

Λοιπόν, μίλησα και με την τροχαία και έχουν ενημερωθεί από πάρα πολύ κόσμο (όχι μόνο από τον αδελφό μου). Ως τροχαία θα το μετακινήσουν σε πιο ασφαλές σημείο και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η φιλοζωική. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και μαζί τους να μάθω τι έγινε. Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν μπορεσε να μείνει περισσότερο στο σημείο και έτσι δεν ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά θα μάθω όσα περισσότερα μπορώ...

Λοιπόν, μίλησα και με την τροχαία και έχουν ενημερωθεί από πάρα πολύ κόσμο (όχι μόνο από τον αδελφό μου). Ως τροχαία θα το μετακινήσουν σε πιο ασφαλές σημείο και από εκεί και πέρα αναλαμβάνει η φιλοζωική. Θα προσπαθήσω να μιλήσω και μαζί τους να μάθω τι έγινε. Δυστυχώς ο αδελφός μου δεν μπορεσε να μείνει περισσότερο στο σημείο και έτσι δεν ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά θα μάθω όσα περισσότερα μπορώ...

Τι ασφαλές σημείο, μωρέ, οι γελοίοι:mad: Θα το πάνε παραπέρα δηλαδή, στην άκρη του δρόμου; Αντί να ξύνουν τα ... τους να πάρουν το σκυλί και να το πάνε στη Φιλοζωική άμεσα! Δεν ξέρουμε και σε ποιό σημείο είναι... Αει στο καλό με τους αναίσθητους, γεμίζει κάθε μέρα η Εθνική με τα άμοιρα τα ζωάκια και δεν συγκινείται κανείς!

Τέλος πάντων, Τάρα μου, ό,τι μαθαίνεις πες το μας. Ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία...

Μάλλον περιμένω το καλύτερο από τους ανθρώπους... άδικα:(...
Δυστυχώς μίλησα με τη φιλοζωικη και μου είπαν ότι εθελοντής που έστειλαν δεν το βρήκε.... Τι να πω... Και δεν είμαι και πουθενά εκεί κοντά (στα κτελ κηφισού) να παω να δω.... Ευχομαι το καλύτερο... ότι το πήρε κάποιος άλλος ή ότι δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός και έφυγε μόνο του...... Τουλάχιστον γλίτωσε από τα αυτοκίνητα (αν είχε συμβεί κάτι, θα το έβλεπαν...)

αν εστειλαν καποιον...:(

Αχ μη μου λέτε τέτοια........
Αντε για την τροχαία το πιστεύω, αλλά για τη φιλοζωική έχω ακούσει και για άλλα περιστατικά που όντως πάνε και τα παίρνουν. Και η κυρία που μίλησα στο τηλέφωνο φάνηκε να ενδιαφέρεται και μου ζήτησε αν έχουμε κάποιο νέο για το που βρίσκεται το σκυλάκι να την ξαναπάρω.... Μακάρι να ήμουν εκεί κοντά....

Ψάξατε στους γύρω κάδους, όσο πιο γρήγορα γίνεται! Μπορεί να το έριξε κάποιος εκεί, στην Ελλάδα όλα τα περιμένετε, κινηθείτε γρήγορα προτού είναι αργά. Δεν ξέρω πως είναι η περιοχή, μπορεί και να μην έχει κάδους. Μπορεί να το έχει μεταφέρει κάποιος, έκτος δρόμου.
Μακάρι να βρεθεί το άμοιρο.

Τάρα, γράψε το τηλέφωνο της Φιλοζωικής με το οποίο επικοινώνησες, να το έχουμε υπ'όψιν μας, αφού λες ότι έδειξαν ενδιαφέρον...:hmm:

παιδια ψαξτε στους καδους υπαρχει κανεις να παει εκει???? διαφορετικα παρε στη βιβη απο το αδεσποτολογιο 6972315140 η στη κλειαννα απο το στραυσχελπ 6945139859

κανενα νεο απο το σκυλακι?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back