raccoon
Νεοφερμένο μέλος
Η raccoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
10-08-16
09:44
Λοιπόν, τα ψιψινια μου έχουν πάρει σε 3μερςς 30γρ το καθένα περίπου 10 την μέρα(έχω μία ζυγαριά κουζίνας κ τα ζυγιζω το πρωί πριν το τάισμα).
Το αγοράκι κάνει πιο συχνά μουσταρδι κακακια ,το κοριτσάκι συνεχίζει πράσινα κ δυσοσμα αλλά έχει όρεξη κ φαίνονται κ τα δύο ευδιαθετα.
Θα δοκίμασω στο κοριτσάκι μόνο λίγο πιο πολύ αραιωμένο το γαλα μηπως κ θέλει κιαλλο αραιωμα (μιας κ μου πε η κτηνίατρος που τα είδε ότι λόγω ηλικίας δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι)
Τα ταιζω ανα 2ωρες κ το βραδυ κ τη μέρα με μπιμπερακι κ ειδικό γάλα από όταν τα βρήκα.
Ή ώρα που θα αυξηθεί σε ανά 3ωρες το γεύμα παίζει ρόλο με το πότε θα αυξήσουν τα ml που πίνουν? Πίνουν τώρα 2-4ml .
Περιμενω να αυξήσουν κ μετά ταιζω ανσ 3ωρες? Ή πρώτα ανσ 2.5 ώρες?
Ή αρχίζω εγω κ τους δίνω ανα 2.5ωρες κ θα αρχίσουν να πίνουν παραπάνω?
Το κοριτσάκι έχει ανοίξει σχεδόν τελείως ματάκια το αγοράκι τώρα ξεκίνησε
Το αγοράκι κάνει πιο συχνά μουσταρδι κακακια ,το κοριτσάκι συνεχίζει πράσινα κ δυσοσμα αλλά έχει όρεξη κ φαίνονται κ τα δύο ευδιαθετα.
Θα δοκίμασω στο κοριτσάκι μόνο λίγο πιο πολύ αραιωμένο το γαλα μηπως κ θέλει κιαλλο αραιωμα (μιας κ μου πε η κτηνίατρος που τα είδε ότι λόγω ηλικίας δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι)
Τα ταιζω ανα 2ωρες κ το βραδυ κ τη μέρα με μπιμπερακι κ ειδικό γάλα από όταν τα βρήκα.
Ή ώρα που θα αυξηθεί σε ανά 3ωρες το γεύμα παίζει ρόλο με το πότε θα αυξήσουν τα ml που πίνουν? Πίνουν τώρα 2-4ml .
Το κοριτσάκι έχει ανοίξει σχεδόν τελείως ματάκια το αγοράκι τώρα ξεκίνησε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
10-08-16
12:30
Πολύ ευχάριστο που έχουν πάρει βάρος, σημαίνει πως πάνε καλά τα πράγματα.
Επίσης πολύ θετικό είναι που έχουν όρεξη και φαίνονται ευδιάθετα και τα δυό.
Χοντρικά μπορώ να σου πω πως μέχρι και την 3η εβδομάδα τα τάιζα ανά 3 ώρες, μέρα-νύχτα. Μετά συνήθως το έκανα ανά 4 ώρες μέχρι να φτάσουν στο σημείο να καταφέρουν να φάνε στερεή τροφούλα, οπότε έτρωγαν όποτε πείναγαν μια και τους είχα πάντα φαγητό στην διάθεσή τους και να κοιμούνται επίσης το ίδιο.
Τελικά δεν νομίζω να σε βοήθησα και πολύ.

Επίσης πολύ θετικό είναι που έχουν όρεξη και φαίνονται ευδιάθετα και τα δυό.
Αυτό που έγραψες ομολογώ πως με μπέρδεψε λίγο. Ποτέ δεν κάθησα να μετρήσω ποσότητες και τα άφηνα να τρώνε μέχρι να χορτάσουν, τον ενδιάμεσο χρόνο ανάμεσα στα ταίσματα, τον μεγάλωνα αυθαίρετα σχεδόν και βλέποντας πότε πεινούσαν και πότε είχαν διάθεση για ύπνο.Ή ώρα που θα αυξηθεί σε ανά 3ωρες το γεύμα παίζει ρόλο με το πότε θα αυξήσουν τα ml που πίνουν? Πίνουν τώρα 2-4ml .
Χοντρικά μπορώ να σου πω πως μέχρι και την 3η εβδομάδα τα τάιζα ανά 3 ώρες, μέρα-νύχτα. Μετά συνήθως το έκανα ανά 4 ώρες μέχρι να φτάσουν στο σημείο να καταφέρουν να φάνε στερεή τροφούλα, οπότε έτρωγαν όποτε πείναγαν μια και τους είχα πάντα φαγητό στην διάθεσή τους και να κοιμούνται επίσης το ίδιο.
Τελικά δεν νομίζω να σε βοήθησα και πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
raccoon
Νεοφερμένο μέλος
Η raccoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
10-08-16
13:03
Με βάση τον λώρο κ τα ματάκια είναι ορφανα από 1-2ημερων εγω τα βρήκα 3-4 κ τα εχω μια εβδομάδα άρα υπολογιζω πως είναι 8-9 ημερών.
Λόγω του ότι δεν έχουν αντισώματα κ φοβάμαι μην αφυδατωθουν τα ξυπναω.
Τα ζυγισα Δεύτερα 120γρ κ 110 γρ αντίστοιχα οπότε φαντάζομαι τις προηγούμενες μέρες ήταν ακόμα πιο μικρά σε βάρος. Από Δεύτερα παίρνουν κάθε μέρα περίπου 10γρ.
Στο μπιμπερο πάντα αφήνουν κ κατά προσέγγιση λεω πως πίνουν 2-4μl.
Ή κτηνίατρος μου είπε σήμερα αύριο να ξεκίνησω να δίνω βρεφικες(για ανθρώπους) βιταμίνες σε σταγόνες μία την μέρα αλλά σκεφτομαι μιας κ είναι γατάκια μηπως πάρω κάτι τέτοιο "Anima strath" που βρήκα στο internet.
Δεν είναι καλύτερα να είναι βιταμίνες για ζώα παρά για ανθρώπους?
Λόγω του ότι δεν έχουν αντισώματα κ φοβάμαι μην αφυδατωθουν τα ξυπναω.
Τα ζυγισα Δεύτερα 120γρ κ 110 γρ αντίστοιχα οπότε φαντάζομαι τις προηγούμενες μέρες ήταν ακόμα πιο μικρά σε βάρος. Από Δεύτερα παίρνουν κάθε μέρα περίπου 10γρ.
Στο μπιμπερο πάντα αφήνουν κ κατά προσέγγιση λεω πως πίνουν 2-4μl.
Ή κτηνίατρος μου είπε σήμερα αύριο να ξεκίνησω να δίνω βρεφικες(για ανθρώπους) βιταμίνες σε σταγόνες μία την μέρα αλλά σκεφτομαι μιας κ είναι γατάκια μηπως πάρω κάτι τέτοιο "Anima strath" που βρήκα στο internet.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
10-08-16
13:10
Μμμμ δεν ξέρω, εγώ στην θέση σου θα ακολουθούσα κατά γράμμα τις οδηγίες της κτηνιάτρου εκτός και αν το συζητούσες μαζί της και συμφωνούσε.Ή κτηνίατρος μου είπε σήμερα αύριο να ξεκίνησω να δίνω βρεφικες(για ανθρώπους) βιταμίνες σε σταγόνες μία την μέρα αλλά σκεφτομαι μιας κ είναι γατάκια μηπως πάρω κάτι τέτοιο "Anima strath" που βρήκα στο internet.

Πάντα αφήνουν, ή ίσως εμείς να παραείμαστε αισιόδοξες πως θα φάνε περισσότερο. Σημαντικό εδώ να σου πω, αν τυχόν και δεν το ξέρεις, αυτό που αφήνουν το πετάμε. Δεν το φυλάμε για μετά γιατί μπορεί να πιάσει τίποτα μικρόβια ακόμα και στο ψυγείο. Πετάμε ότι άφησαν, πλένουμε και αποστειρώνουμε το μπιμπερώ και την επόμενη φορά φτιάχνουμε καινούργιο γαλατάκι.Στο μπιμπερο πάντα αφήνουν κ κατά προσέγγιση λεω πως πίνουν 2-4μl.
raccoon
Νεοφερμένο μέλος
10-08-16
13:29
Βασικά φτιάχνω τη μικρότερη δυνατή ποσότητα για να καταφέρω να κάνω τις μετρήσεις,1κουταλακι με 4κουταλακια νερό. Αν μπω στη διαδικασία μισό κουταλάκι θα χαθω
Εννοειται το πετάω το γαλα που περισσεύει .
Αν κ μέχρι πριν 2μερες εφτιαχνα τα μισά γεύματα του 24ωρου κ τάχα σε βαζακι στο ψυγείο γιατί στις οδηγίες της σκόνης λέει πως μπορεί να μείνει έως 24ωρες ψυγείο. Βεβαια κ τότε ότι περίσσευε στο μπιμπερο το πέταγα δεν το συζητώ.
Αποστείρωση τα πάντα κάνω μετά το γεύμα.
Θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτησω για τις βιταμίνες
Εννοειται το πετάω το γαλα που περισσεύει .
Αν κ μέχρι πριν 2μερες εφτιαχνα τα μισά γεύματα του 24ωρου κ τάχα σε βαζακι στο ψυγείο γιατί στις οδηγίες της σκόνης λέει πως μπορεί να μείνει έως 24ωρες ψυγείο. Βεβαια κ τότε ότι περίσσευε στο μπιμπερο το πέταγα δεν το συζητώ.
Αποστείρωση τα πάντα κάνω μετά το γεύμα.
Θα την πάρω τηλέφωνο να την ρωτησω για τις βιταμίνες

raccoon
Νεοφερμένο μέλος
08-09-16
14:54
Τελικά το κορίτσι δεν αντεξε κ εφυγε πριν 2 Σάββατα 
Έτσι το αγόρι μετονομάστηκε σε Φανούρης λόγο ημερας. Κ συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.
Έκανα διαφορες αλχημίες για να καταφέρω να επιβιώσει απο συμβουλές 2 άλλων γατομαμάδων μιας και οι 4 κτηνίατροι που τα είχα πάει ως εκείνη τη περίοδο δεν με βοηθησαν καθόλου
(ήμουν και εκτός Αθηνών και τηλεφωνικά τρεχα γύρευε)
Πλέον ο Φανούρης πήγε σε άλλο κτηνίατρο εδώ στην Αθήνα πήρε και δείγμα απο τις τρίχες του για να δει αν έχει μύκητες και ως τότε είναι περιορισμένος μέσα σε ένα τεράστιο crate με σπίτι μαλακο τύπου igloo και μια αμμοδόχο ντεκορ χαχαχαχαχα βεβαια όταν τον σκουπίζω με το βρεγμένο βαμβάκι για να ουρήσει τον βάζω μέσα στην αμμοδόχο για να συνηθίζει οτι εκει θα πηγαίνει. Άσχετα που εκείνος εχει αλλη άποψη και πάει διπλα απο την αμμοδόχο χαχαχα.
Αυτα τα νέα και τώρα θα ανοίξω νέο thread για την μετάβαση απο το μπιμπερό χαχαχααα μπας κ βοηθηθούμε λίγο.

Έτσι το αγόρι μετονομάστηκε σε Φανούρης λόγο ημερας. Κ συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.
Έκανα διαφορες αλχημίες για να καταφέρω να επιβιώσει απο συμβουλές 2 άλλων γατομαμάδων μιας και οι 4 κτηνίατροι που τα είχα πάει ως εκείνη τη περίοδο δεν με βοηθησαν καθόλου
(ήμουν και εκτός Αθηνών και τηλεφωνικά τρεχα γύρευε)Πλέον ο Φανούρης πήγε σε άλλο κτηνίατρο εδώ στην Αθήνα πήρε και δείγμα απο τις τρίχες του για να δει αν έχει μύκητες και ως τότε είναι περιορισμένος μέσα σε ένα τεράστιο crate με σπίτι μαλακο τύπου igloo και μια αμμοδόχο ντεκορ χαχαχαχαχα βεβαια όταν τον σκουπίζω με το βρεγμένο βαμβάκι για να ουρήσει τον βάζω μέσα στην αμμοδόχο για να συνηθίζει οτι εκει θα πηγαίνει. Άσχετα που εκείνος εχει αλλη άποψη και πάει διπλα απο την αμμοδόχο χαχαχα.
Αυτα τα νέα και τώρα θα ανοίξω νέο thread για την μετάβαση απο το μπιμπερό χαχαχααα μπας κ βοηθηθούμε λίγο.
raccoon
Νεοφερμένο μέλος
08-09-16
15:33
Εδω και η αφεντια του Φανουρη
πριν 1.5βδομάδα τώρα ειναι πολύ καλύτερα έχει αρχίσει και βγάζει ένα χνούδι στο σώμα του!
πριν 1.5βδομάδα τώρα ειναι πολύ καλύτερα έχει αρχίσει και βγάζει ένα χνούδι στο σώμα του!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki