Βοήθεια για τον πορτοκαλί Βελέτζα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
virgo, απ' όσο γνωρίζω σε κάποιες χώρες του εξωτερικού η στείρωση στις θηλυκές μπορεί να γίνει κι από τους 4 μήνες, στην Ελλάδα γίνεται κοντά στους 6.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα φοβόμουν να την στειρώσω σε τέτοια ηλικία, εδώ την δική μου που την στείρωσα όταν ήταν 5,5 μηνών είχε πάει λίγο η ψυχή μου στην κούλουρη...
Οπότε εγώ στην θέση σου θα περίμενα κάμποσο καιρό αλλά ρώτα και τον κτηνίατρο σου ώστε να σου πει πότε είναι ασφαλές να κάνετε την επέμβαση.

Ο πορτοκαλόγατος πάντως είναι κούκλος! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μίλησα με την κτηνίατρο και μου είπε ότι η στείρωση πρέπει να γίνει άμεσα, διαφορετικά θα της μείνουν τα συμπτώματα, κι ότι ο οίστρος της προκλήθηκε από την παρουσία αρσενικού. Νιώθω φοβερές τύψεις. :( Ήθελε να την πάω ακόμα και σήμερα, αλλά δεν μπορώ, οπότε αύριο το πρωί. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και δε θέλω να πάρω δεύτερη γνώμη, γιατί θα είναι ψυχοφθόρο και ήδη έχω πολύ άγχος για τη μικρούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην νιώθεις τύψεις γιατί έσωσες μια ζωούλα από το βάσανο της ζωής στο δρόμο και τώρα είναι προστατευμένη, χορτάτη και ζεστή.
Όλα θα πάνε καλά με τη γατούλα σου :)

Ελπίζω να βρεθεί ένα σπίτι για να τον πάρει γρήγορα.:worry:

Ακόμα περιμένουμε αυτόν που θα μας αγαπήσει για πάντα! Το αξίζουμε και με το παραπάνω! :D

Συνημμένα

• IMG_2038.JPG
    IMG_2038.JPG
    421,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG6228.JPG
    CIMG6228.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG6237.JPG
    CIMG6237.JPG
    1.014,4 KB · Εμφανίσεις: 28
Άντε και δύο ακόμη, επειδή είστε εσείς! :P :whistle:

Συνημμένα

• CIMG6141.JPG
    CIMG6141.JPG
    873,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG6185.JPG
    CIMG6185.JPG
    957,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Πωπω..θεικος ειναιο ο ατιμος!!..Πανεμορφος πραγματικα..:D

Ευχαριστούμε Έφη μας! :) (ωραία υπογραφή!)

Θεσπεσιος! Ελπιζω να τον βουτηκει καποιος συντομα:D

Εγώ απορώ πως αυτός ο μορφονιός δεν έχει βρει ακόμα σπίτι! ;)

Υιοθετήθηκε από μία φίλη μου! Της άρεσε μόλις τον είδε στη σελίδα μου στο facebook. Της τον πήγα χθες...Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί πήγε σε καλά χέρια, αφού έχει μεγάλη εμπειρία με γάτες κι έτσι ο γατούλης θα έχει όλη τη φροντίδα που χρειάζεται. Από την άλλη βέβαια στεναχωρήθηκα, γιατί δέθηκα και εγώ και η δικιά μου...:( Σήμερα τον αναζητούσε...Όπως και να το κάνουμε είναι ιδανικό να έχουν παρέα...Θα μου λείψει...Είναι πραγματικά υπέροχος χαρακτήρας, και ήρεμος και παιχνιδιάρης...Καλή αρχή στο καινούριο σου σπιτάκι γλυκούλη μου!

Καλή τύχη να έχει στο νέο του σπίτι! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back