Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ θα φοβόμουν να την στειρώσω σε τέτοια ηλικία, εδώ την δική μου που την στείρωσα όταν ήταν 5,5 μηνών είχε πάει λίγο η ψυχή μου στην κούλουρη...
Οπότε εγώ στην θέση σου θα περίμενα κάμποσο καιρό αλλά ρώτα και τον κτηνίατρο σου ώστε να σου πει πότε είναι ασφαλές να κάνετε την επέμβαση.
Ο πορτοκαλόγατος πάντως είναι κούκλος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Ήθελε να την πάω ακόμα και σήμερα, αλλά δεν μπορώ, οπότε αύριο το πρωί. Την εμπιστεύομαι απόλυτα και δε θέλω να πάρω δεύτερη γνώμη, γιατί θα είναι ψυχοφθόρο και ήδη έχω πολύ άγχος για τη μικρούλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Όλα θα πάνε καλά με τη γατούλα σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ*Betoven
Νεοφερμένο μέλος

virgo
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
virgo
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

virgo
Νεοφερμένο μέλος
(ωραία υπογραφή!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

virgo
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα τον αναζητούσε...Όπως και να το κάνουμε είναι ιδανικό να έχουν παρέα...Θα μου λείψει...Είναι πραγματικά υπέροχος χαρακτήρας, και ήρεμος και παιχνιδιάρης...Καλή αρχή στο καινούριο σου σπιτάκι γλυκούλη μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool