Βοήθεια με μικρά γατάκια που βρήκα

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αχ τέλεια είναι!! Κουκλίτσα! Να σου ζήσει!!! Όσο για παιχνίδια δοκίμασε να τησ κάνεις μια μπαλίτσα από αλουμινόχαρτο ή δώστης ένα καλαμάκι.. Τα ξετρελαίνει!! Φαντάσου ότι Ο Μολυβίξ τσακίζει όπου βρει τους καφέδες μας για να πάριε τα καλαμάκια. Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!
μολις τωρα απεκτησε και νεο ενδιαφερον..χωθηκε στη ραφιερα [στο χαμηλοτερο σημειο]με τα ντοσιε και τις διαφανειες εδω στο γραφειο και αρχισε το παρτυ...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!:inlove::inlove::inlove:
Και το καλαθάκι πολύ ωραίο! Θα πάω και εγώ στο jumbo να ρίξω μια ματιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: τι κουκλίτσα που είναι!!! και τόσο μικροσκοπικη! :redface:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: τι κουκλίτσα που είναι!!! και τόσο μικροσκοπικη! :redface:
ναι ειναι πολυ μικρουλα αλλα και πολυ ζωηρουλα πια-ευτυχως-αλλα οταν βλεπω την φωτογραφια που εχω στο κινητο μου λιγες μερες αφοτου την βρηκα μου φανταζει σαν ψεμα το πως μεγαλωσε..τα αυτακια της τα ματια-τα ποδαρακια,,:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: αχ τι επαθα 30 χρονων γυναικα..ξαναμωραθηκα..:redface:

:baby: να εδω ειναι 2-3 μερες αφοτου την βρηκαμε-ουτε τα ματακια του δεν ανοιγαν καλα-καλα

Συνημμένα

• Photo-0062.jpg
    Photo-0062.jpg
    373,8 KB · Εμφανίσεις: 128
Πω πω, μισή μπουκίτσα είναι!! :baby: :baby: :inlove:

αγάπη μου!!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: το μπιμπερό είναι τεράστιο μπροστά της!!:lol: :lol: :lol: η φαγάνα το έπινε όλο το γάλα ε??

Το πως κατάφερε κι έζησε αυτό το πλασματάκι είναι απίστευτο! Και πάλι μπράβο!!!

:baby: οντως μιση μπουκιτσα ηταν..ετρωγε αρκετα σε σχεση με την αλλη που δεν τα καταφερε..ακομα και τωρα ειδικα με το γαλα ειναι πολυ λαιμαργη..βλεπει οταν ετοιμαζω το μπιμπερο και παθαινει..τρεχει απο πισω μου...σε 2 μερες κλεινει 1 μηνα μαζι μας...και εγω η ιδια απορω πως τα καταφερε..

αγάπη μου!!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :baby: :baby: το μπιμπερό είναι τεράστιο μπροστά της!!:lol: :lol: :lol: η φαγάνα το έπινε όλο το γάλα ε??
τωρα που το ειπες για το γαλα-θελω να μου πει καποιος-γιατι ειμαι εντελως ασχετη με αυτο αν την ταιζω λιγο η πολυ..τωρα λογικα ειναιπεριπου 37-39 ημερων...πινει 4 φορες γαλα τη σκονη της [20-35 μλ περιπου]την φορα[αναλογα τα κεφια της]και 1 φορα την ημερα τρωει μιση κονσερβα gourmet gold για γατακια [ειναι μους]δηλαδη 40-45 μλ μια που η κονσερβα ειναι των 85μλ

αχ κουκλάκι είναι. Μπράβο που τα καταφέρατε. :up:
Πάμτως μου φαίνεται λίγο φαγάνας με αυτά που λες ότι τρώει σε σχέση με την ηλικία της!

αχ κουκλάκι είναι. Μπράβο που τα καταφέρατε. :up:
Πάμτως μου φαίνεται λίγο φαγάνας με αυτά που λες ότι τρώει σε σχέση με την ηλικία της!
:blink: δεν ξερω...επειδη την τελευταια φορα που την πηγαμε στην κτηνιατρο ηταν πριν μιαμιση εβδομαδα περιπου και ακομα ηταν σε αρκετα ζορικη φαση μου ειπε να της δινω οσο γαλα θελει..βεβαια τωρα τρωμε και λιγη κονσερβα που μας ειπε..για να δουμε τι θα μας πει τωρα που θα παμε την τριτη για εμβολιο..πω πω αν τρωει παραπανω και πρεπει να της \το μειωσω θα με φαει και μενα..ειδικα με το γαλα γινεται μαχη..

αφήστε το να φαει το μικρουλι!!! είναι στην ανάπτυξη καλέ!!!!:D :D

Κι εγώ νομίζω ότι όταν είναι τόσο μικρά μπορούν να τρώνε όσο θέλουν, μετά είναι που αρχίζουν οι δίαιτες :P

:up: ουφφφ,,ωραια,γιατι ειναι τοσο πολυ παθιασμενη με το γαλατακι της..και την κονσερβα την τρωει αλλα αλλο πραγμα το μπιμπερο,,και μαλιστα [επειδη εχω 2-3 αγορασει απο την αρχη και βρηκα και μεσα στο γαλα αλλα τοσα ]αυτη θελει να τρωει απο αυτο που της εδινα απο μωρουλι..πηγα προχθες να της δωσω με ενα αλλο ιδιο περιπου αλλα γυρνουσε τα μουτρα της..:lol: :lol: μολις της εδωσα με το αλλο το ηπιε μονορουφι:baby: :baby: :baby: ειδατε..μικρη μικρη αλλα με αποψη:cool: :cool:

...προχθες να της δωσω με ενα αλλο ιδιο περιπου αλλα γυρνουσε τα μουτρα της..:lol: :lol: μολις της εδωσα με το αλλο το ηπιε μονορουφι:baby: :baby: :baby: ειδατε..μικρη μικρη αλλα με αποψη:cool: :cool:
Μου θύμισες την ανηψιά μου μικρή. Είχαν χάσει την αγαπημένη της πιπίλα και αγόρασαν άλλες. Μέχρι να βρει πια ήταν ίδια με αυτή που είχε και να βολευτεί έβαζε στο στομα της τη μια μετά την άλλη τις πιπίλες και τις έφτυνε σε χρόνο dt!!! :baby::baby::baby:
Λες και είχαν διαφορά...:blink: :hmm: :hmm: :hmm:

Μου θύμισες την ανηψιά μου μικρή. Είχαν χάσει την αγαπημένη της πιπίλα και αγόρασαν άλλες. Μέχρι να βρει πια ήταν ίδια με αυτή που είχε και να βολευτεί έβαζε στο στομα της τη μια μετά την άλλη τις πιπίλες και τις έφτυνε σε χρόνο dt!!! :baby::baby::baby:
Λες και είχαν διαφορά...:blink: :hmm: :hmm: :hmm:
:baby: το συγκεκριμενο που λεω ειναι αυτο που της αγορασα την 3 μερα αφοτου την βρηκα[τις 2 πρωτες βολευτηκαμε με αυτο που εχει το γαλα μεσα και με συριγγα ειδικη]..ε,αυτο ηταν δεν πινει γαλα με αλλο,,,παντως μου αρεσει που εχει αποψη για το θεμα του φαγητου της...εχει πολυ φαση το σκατουλι:lol:

Είσαι μια χαζομαμά κι εσύ....:P Σε βλέπω να την κακομαθαίνεις και να καλοπαιρνάς όταν θα μεγαλώσει. Θα σε κάνει ότι θέλει όπως ο Χιόνης εμένα!:lol:

Είσαι μια χαζομαμά κι εσύ....:P Σε βλέπω να την κακομαθαίνεις και να καλοπαιρνάς όταν θα μεγαλώσει. Θα σε κάνει ότι θέλει όπως ο Χιόνης εμένα!:lol:
:redface: για να ειμαι ειλικρινης οταν τις βρηκα[σε αθλια κατασταση ] εκτος του οτι δεν ειχα και πολλες ελπιδες οτι θα ζησουν-ελεγα πως θα τις κρατησω μεχρι να ξεπεταχτουν λιγο θα κανουμε το πρωτο εμβολιο και μετα οταν γινεται στειρωση και θα τις αφησω[δουλευω ως τις 5,30-7 το απογευμα εχω και τα 3πιτσιρικια σπιτι ..]μετα αρχισα να λεω αλλα..πως θα της αγορασω σπιτακι και θα ειναι μια εξω μια μεσα να βολταρει κιολας,,[μενω σε συγκροτημα με μεζονετες με αυλη και απεναντι εχει ακομα πρασιναδα και δεν εχει πολυ μεγαλη κινηση]τωρα δεν ξερω΄το μονο σιγουρο ειναι πως θα κανουμε μαζι τις καλοκαιρινες μας διακοπες 2 μηνες στην χαλκιδικη..μαλλον την βλεπω να παραμενει για παντα σπιτι..δεν ξερω αν θα τα καταφερω να την βγαλω εστω και στο μπαλκονακι εξω απο το σπιτι..αυτο μεγαλωνει σαν μωρακι προστατευμενο απο τα παντα..θα τρεμω μην μου παθει τιποτα και μετα ειναι που θα σαλταρω,,χθες το βραδυ αρχισα να τρεμω για την ημερα που θα κανει στειρωση μην παθει τιποτα,,λες και θα την κανει σε λιγες μερες:inlove: :/: ασε δεν ειμαι να μαζευω αδεσποτακια,,γιατι με βλεπω σε καμμια 5ετια να ειμαι με καμμια ντουζινα μεσα στο σπιτι...πως μπορεις να τα αποχωριστεις ομως -ειδικα αν τα εχεις μεγαλωσει απο μια μπουκιτσα...και τωρα με την μαιρουλα ενα παραπανω γιατι ηταν πραγματικα σαν θαυμα που επεζησε..αχχχ φλυαρω παλι....:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back