aspasiapef
Διάσημο μέλος
Βρες ένα γιατρό που να εμπιστεύεσαι και μείνε εκεί. Γιατί δε ρωτάς και την Γιασμίν που έχει μεγαλύτερη εμπειρία από γιατρούς στη Θεσσαλονίκη ποιον σου προτείνει για καλό?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
αχ ζηλευω η πατουνα εκοψε στο μηνα επανω το μπιμπερο κ δεν την χορτασα να μπεπεκιζει μην του το κοψεις ακομη ειναι φοβερο να τρωει με το μπιμπεροκαι το νερο απο το μπιμπερο το πινει,,δεν την χαλαει,μετα που τελειωνει παταει και κανα ρεψιματακι σαν τα μωρακια,,,
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Με αφορμή αυτό για τους εμβολιασμούς, πότε αρχίζουν, κάθε πόσο πρέπει να επαναλαμβάνονται έχω να πω ότι αυτό της Mel, ειναι ιδιαίτερα χρήσιμο και καλό θα ήταν να μπει και στα άρθρα για να το βρίσκουμε πιο εύκολα.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μου ειπε η γιασμιν..αλλα ευτυχως βρηκα τον παλιο που ειχα με το σκυλακι μου καποτε που ηταν παρα πολυ καλος-απλα φοβηθηκα παρα πολυ χθες ,παλι καλα εκεινη την μερα που μου ειπες για τα εμβολια και εκανα πισω..σε ευχαριστω πολυ-ισως ηταν πολυ ασχημα τα πραγματα τωρα αν δεν με προβληματιζες τοτεΌλα καλά θα πάνε με τη Μαιρούλα σου μην ανησυχείς! Τόση φροντίδα και αγάπη που της έχεις δώσει τύφλα να έχουν τα αντισώματα!!!![]()
![]()
![]()
Βρες ένα γιατρό που να εμπιστεύεσαι και μείνε εκεί. Γιατί δε ρωτάς και την Γιασμίν που έχει μεγαλύτερη εμπειρία από γιατρούς στη Θεσσαλονίκη ποιον σου προτείνει για καλό?
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως οταν ειδε το καινουριο της αποκτημα επαθε-της αρεσε παρα πολυ-επαιζε με τις ωρες,,,εχει ξεπρηστει λιγο και η κοιλιτσα της-πηραμε 2 μερες την παστα και τωρα ξανα σε 10 μερες και στις 12 το εμβολιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Ρώτησα την sis και μου είπε ότι υπάρχει και η άποψη πως τα μωρά που δεν έχουν θηλάσει καθόλου από την μαμά τους πρέπει να εμβολιάζονται νωρίτερα από τα άλλα, γύρω στις 4 εβδομάδες. 
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, μην πυροβολείτε τον πιανίστα!. Ρώτησα την sis και μου είπε ότι υπάρχει και η άποψη πως τα μωρά που δεν έχουν θηλάσει καθόλου από την μαμά τους πρέπει να εμβολιάζονται νωρίτερα από τα άλλα, γύρω στις 4 εβδομάδες.
[/quot
μου ειπε ο καινουριος που την πηγα οτι αν ερχετε σε επαφη με αλλα ζωα και αν βγαινει εξω-τοτε ναι να το κανουμε νωριτερα αν και το καλυτερο ειναι περιπου στους 2 μηνες-αυτη ειναι απο σπιτι -γραφειο και αγκαλια-δεν πατησε το ποδι της κατω οταν βγηκε εξω-το δευτερον προβλημα ειναι οτι η αλλη ενω την ειδε και στις 4 εβδομαδες και τη ρωτησα για αποπαρασιτωση μου ειπε οχι ακομα-με αποτελεσμα να εχει αυγα τωρα-και το τριτο το χειροτερο ειναι πως οταν την πηγα στην αλλη μου ειπε κατα λεξη''φερτην σε κανα 10ημερο[δηλαδη ουτε 6 εβδομαδων καλα καλα]να της κανουμε εμβολιο και μετα αποπαρασιτωση''δηλαδη θα της εκανε εμβολιο με τα σκουληκια΄΄΄ρωταω τωρα εγω... αυτος κατευθειαν πηρε δειγμα απο τα κακα της και τι ειδε στο μικροσκοπιο-κατι που δεν εκανε η αλλη![]()
marigo173
Δραστήριο μέλος
Σε κάθε περίπτωση ο τωρινός γιατρός σας ακούγεται πιο κατηρτισμένος και αν τον εμπιστεύεσαι δεν τίθεται θέμα. Σημασία έχει που η Μαιρούλα είναι καλά!!!
Φιλιά από μένα και τη Λουκρητία δωστης!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες επιτελους καναμε το πρωτο μας εμβολιο-
η μαιρη εφτασε πια 2 μηνων,,πηγαν ολα πολυ καλα μονο για καποια δευτερολεπτα μας τρομαξε μετα την εξεταση και μολις εφαγε την ενεση εκανε λες και θα λιποθυμουσε,,αλλα ηταν της στιγμης..μετα και ως τωρα ολα ειναι μια χαρα-τρωει κανονοκα-παιζει κανονικα-δεν μειωθηκε το κεφι της-μια χαρα
και το αστειο ειναι οτι πριν μπουμε εμεις για το εμβολιο ειχε εναν σκυλο ο γιατρος μεσα,,ο σκυλος δεν της εδωσε σημασια -αυτη ομως αν και εβλεπε πρωτη φορα σκυλο απο τοσο κοντα της σηκωθηκε η τριχα[πρωτη φορα το ειδα τοσο πολυ] ανοιξε το στομα και εκανε και κχχχχ αγριεμενη
γιναμε 2 μηνων και πουλησαμε και μουρη εμεις,,,
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
γιναμε 2 μηνων και πουλησαμε και μουρη εμεις,,,![]()
Σωστή η Μαιρούλα!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ειδες...![]()
![]()
Σωστή η Μαιρούλα!!!!
οχι που θα φοβηθουμε τον σκυλο..2 μηνων γατα τωρα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
και το νερο απο το μπιμπερο το πινει,,δεν την χαλαει,μετα που τελειωνει παταει και κανα ρεψιματακι σαν τα μωρακια,,,