μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
!! κοροιδια κανονικη!!! (και στο κατω κατω της γραφης αν δεν θες να μου τη στειλεις μην τη στελνεις πεστο μου ομως μη μ 'αφηνεις να περιμενω με τα χρονια μια λαμπα που δεν θα ερθει ποτε!! αν ξερει κανεις απο χελωνακια ας με βοηθησει.τι να τους παρεχω; καθε ποτε να αλλαζω το νερο;( τα εχω σε ξεχωριστες χελωνιερες) ποσες γαριδες τρωνε;
κατι σαν να ξεφλουδιζει το καβουκι τι ειναι; (αν θελετε φωτο πειτε μου) το ενα εχει καμια βδομαδα τα ματια του κλειστα και φαινοντε πρισμενα( αυτο το ειχε και το αλλο αλλα του εβαλα κατι σταγονες και εγινε καλα, και σε αυτο βαζω αλλα δεν βλεπω μεχρι στιγμης αποτελεσματα... τι στο καλο να κανω για να ειναι καλα;;;;;;;;;;;;
μια γειτονισσσα μου τα εχει κανα-δυο χρονια χωρις ουτε την μιση φροντιδα και αγχος που τραβαω εγω και εχουν μεγαλωσει και ειναι μια χαρα!!!!!(δεν τα εχει σε ενυδριο, εγω μεχρι και ενυδρυο αγορασα (δευτερο)) το τι εξοδα εχω κανει για αυτα δεν λεγετε οχι σταγονιτσες οχι σκατουλιτσες (sorry κιολας
) αλλα μου εχουν πεθανει τρις πρηγουμενες που ειχα τι στο καλο κανω λαθως;;;;;;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Καλύτερα να ρωτήσεις και κάποιον από το μαγαζί που τις αγόρασες, σχετικά με την τροφή. Και έναν κτηνίατρο για τα μάτια και το καβούκι τους.
ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Το δεύτερο έχει γίνει μια χελωνάαααααααρα 17 χρονών αλλά δε μένει πια εδώ.
Πρόσεχε μη μπερδευτείς και τα νομίζεις νεκρα άμα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη γιατί μια φίλη έτσι νόμιζε και τα πετούσε( τσαμένα χελωνάκια).Αφού της το είπα και τρόμαξε (με τη βλακεία της)πήρε άλλα 2 και πρότεινα να τα ονομάσει 'Χειμερία' και 'Νάρκη' για να μη ξαναμπερδευτεί..

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Και κάποιος όταν είδε το συνάδελφό του να κρατιέται από την ηλεκτρική μπετονιέρα και να τινάζει το πόδι του για να του φύγουν τα πετραδάκια από τη σαγιονάρα, νόμισε ότι έπαθε ηλεκτροπληξία και του κοπάνησε μια με το στειλιάρι και του έσπασε δυο πλευρά.Πρόσεχε μη μπερδευτείς και τα νομίζεις νεκρα άμα έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη γιατί μια φίλη έτσι νόμιζε και τα πετούσε

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά που τα βρίσκεις αυτάΚαι κάποιος όταν είδε το συνάδελφό του να κρατιέται από την ηλεκτρική μπετονιέρα και να τινάζει το πόδι του για να του φύγουν τα πετραδάκια από τη σαγιονάρα, νόμισε ότι έπαθε ηλεκτροπληξία και του κοπάνησε μια με το στειλιάρι και του έσπασε δυο πλευρά.![]()
;Είσαι απίστευτος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ τα βρίσκω; Αυτό μου το είπε κάποιος που έγινε στο χωριό του.Καλά που τα βρίσκεις αυτά;
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είπα ότι το έβγαλες από το μυαλό σου, δεν εννοούσα αυτόΕγώ τα βρίσκω; Αυτό μου το είπε κάποιος που έγινε στο χωριό του.
. Πάντως εντάξει μου απάντησες στην ερώτηση μου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον ξερω οτι λιγοι απο εσας ξερετε απο χαλωνακια και δεν περιμενω πολλες απαντησεις αλλα ειμαι στα προθυρα εγκεφαλικου!!! εκει που καμαρωνα τα χελωνακια μου που για πρωτη φορα ηταν καλα στην υγεια τους μεσα στο χειμωνα, εκει που πηγα να τα ταισω βλεπω το ενα να εχει ενα φουσκωματακι στο μερος του λαιμου!!! τι ειναι ειμαι πανικοβλητη!!! τρωει κανονικα κινηται κανονικα ειναι μια χαρα
βοηθεια!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Τα ζωάκια αυτά ειναι ευαίσθητα πολύ, δεν ειναι κατοικίδια και δεν ειναι ακριβώς φτιαγμένα για να ζουν στο διαμέρισμα μαζί μας, οποτε έχουν και ανάγκες που δεν αντιλαμβανομαστε. Ασε που έτσι οπως τα παράγουν μαζικά, τα περισσότερα βγαίνουν πολύ "αρρωστιάρικα" και δεν επιβιώνουν. Ειναι πολύ σπάνιο να πετύχει κανείς πολύ ανθεκτικό χελωνάκι.
Μονο μια φίλη ξέρω που κατάφερε να το φτάσει σε τεράστιο μέγεθος! Μετά το άφησε στη λιμνούλα στον εθνικό κήπο που είχε και άλλα "τέρατα" σαν κι αυτό, όταν ήταν να φύγει για αγγλία. Άσε που δεν χώραγε και στο ενυδρείο.

Πολυλογώ για να καταλήξω οτι θα πρέπει να το ψάξεις πολύ στο νετ και σε ξένα σαιτ για να βγάλεις κάποια άκρη, εκτος κι αν βρεθει κάποιος Ελλάδα που να ξέρει...
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αλλα προσπαθω να κανω οτι μπορω γι αυτα. σημερα ειναι καπως καλυτερα αλλα ακομα δεν ξερω τι ειναι...
ευχαριστω πολυ παντος για τις απαντησεις σας

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
· ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΠΑΖ,
ΤΗΛ: 22970-31338, 2310-724969, 6973-318845
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρώτησέ τους μπορεί να ξέρουν κι από νεροχελώνεςναι αλλα τα δικα μου χελωνακια ειναι νεροχελωνακια...![]()
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ναι αλλα τα δικα μου χελωνακια ειναι νεροχελωνακια...![]()
οταν ειχα παει εγω το καλοκαιρι ειχαν σε μια τεραστια λιμνη παρα πολλες νεροχελωνες,αμα θες μπορεις να πας και τα δικα σου εκει,ρωτα τους θα περνανε τελεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool