felix
Δραστήριο μέλος
...(αλλα δεν έχουμε άλογο όπως ο τυχερός θανάσης!)
Μην ανησυχείτε για την μανούλα!
Την ταίζω καθημερινά!Οπως και τα υπόλοιπα αδεσποτάκια εδώ!
Να είστε καλά ρε παιδιά! Χίλια ευχαριστώ για την υποστήρηξή σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Ποσα έχεις σύνολο τώρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο παιδιά. Κουράγιο σας εύχομαι και να πάνε όλα καλά με τα μιμινάκια!!!
Ηθελε λιγη προσπαθεια, αλλα τα καταφερατε!

felix
Δραστήριο μέλος
9 είναι οι μόνιμοι κάτοικοι αυτού του σπιτιού!μπράβοοοο![]()
Ποσα έχεις σύνολο τώρα?
![]()
6 είναι τα μουσαφιράκια
το αστείο είναι οτι τα 3 μεγάλα(1,5 μηνών) είναι 2 πορτοκαλλί και 1 γκρί.........ενώ και τα μωρά είναι.....2 πορτοκαλλί και 1 γκρί!!!!
Αρα, έχω σε small και σε extra small τα παραπάνω χρώματα!

Η τάρτα έχει ήδη υιοθετηθεί!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

felix
Δραστήριο μέλος
Είναι το πιο αδύνατο απο όλα και το πιο μικρόσωμο.Τουλάχιστον τρώει...δεν αρνείται την τροφή.Πω, πω! Τάνια τι να πω... Χαρά στο κουράγιο σου!!! Το τελευταίο πορτοκαλάκι δίχνει τόσο αδύνατο και ταλαιπωρημένο...![]()
![]()
![]()
Είμαι σίγουρη οτι την βγάζουν!!!
Να εισαι καλά Ασπασία μου, σε ευχαριστώ πολύ!
(κάτι άσχετο...το όνομα μου το γράφω με ''υ'' και έτσι διαφέρει απο αλλο μέλος που ονομάζεται Τανια και ζητούσε πέρση γάτο. Εγώ είμαι η Τάνυα)

ruko
Διάσημο μέλος
Αρα, έχω σε small και σε extra small τα παραπάνω χρώματα!![]()
Μπράβο και στους δυο σας, αυτό που κάνατε και κάνετε για τα ζωάκια είναι καταπληκτικό.
Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα γατάκια και με τη μαμά τους.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Καλό κουράγιο με τα γατουλάκια σου, θα το χρειαστείς...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool