Βοήθεια φίλες μου!

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Εδώ έχουμε πάρτυ!!!!!!!!!!:up:
...(αλλα δεν έχουμε άλογο όπως ο τυχερός θανάσης!)
Μην ανησυχείτε για την μανούλα!
Την ταίζω καθημερινά!Οπως και τα υπόλοιπα αδεσποτάκια εδώ!
Να είστε καλά ρε παιδιά! Χίλια ευχαριστώ για την υποστήρηξή σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπράβοοοο :up: :up: Ποσα έχεις σύνολο τώρα?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι τόοοοσο μικρούλια και γλυκούλια!!!!:up:
Μπράβο παιδιά. Κουράγιο σας εύχομαι και να πάνε όλα καλά με τα μιμινάκια!!!

Μπραβο!
Ηθελε λιγη προσπαθεια, αλλα τα καταφερατε!:up:

μπράβοοοο :up: :up: Ποσα έχεις σύνολο τώρα?:blink:
9 είναι οι μόνιμοι κάτοικοι αυτού του σπιτιού!
6 είναι τα μουσαφιράκια
το αστείο είναι οτι τα 3 μεγάλα(1,5 μηνών) είναι 2 πορτοκαλλί και 1 γκρί.........ενώ και τα μωρά είναι.....2 πορτοκαλλί και 1 γκρί!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρα, έχω σε small και σε extra small τα παραπάνω χρώματα!:D
Η τάρτα έχει ήδη υιοθετηθεί!

Πω, πω! Τάνια τι να πω... Χαρά στο κουράγιο σου!!! Το τελευταίο πορτοκαλάκι δίχνει τόσο αδύνατο και ταλαιπωρημένο...:( :( :(

Πω, πω! Τάνια τι να πω... Χαρά στο κουράγιο σου!!! Το τελευταίο πορτοκαλάκι δίχνει τόσο αδύνατο και ταλαιπωρημένο...:( :( :(
Είναι το πιο αδύνατο απο όλα και το πιο μικρόσωμο.Τουλάχιστον τρώει...δεν αρνείται την τροφή.
Είμαι σίγουρη οτι την βγάζουν!!!
Να εισαι καλά Ασπασία μου, σε ευχαριστώ πολύ!
(κάτι άσχετο...το όνομα μου το γράφω με ''υ'' και έτσι διαφέρει απο αλλο μέλος που ονομάζεται Τανια και ζητούσε πέρση γάτο. Εγώ είμαι η Τάνυα);) ;) ;)

Αρα, έχω σε small και σε extra small τα παραπάνω χρώματα!:D

:inlove: :inlove: :inlove:
Μπράβο και στους δυο σας, αυτό που κάνατε και κάνετε για τα ζωάκια είναι καταπληκτικό.:up:
Σας εύχομαι να πάνε όλα καλά με τα γατάκια και με τη μαμά τους.

Μπράβο σε σένα και στον άντρα σου Τάνυα μου για την αποστολή διάσωσης:up: !
Καλό κουράγιο με τα γατουλάκια σου, θα το χρειαστείς...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back