GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Το μόνο βέβαιο είναι πως, ό,τι και να γίνει, ο παππούλης πάντα θα νιώθει και θα χαίρεται την αγάπη σου.
Δώσε του ένα χάδι στην όμορφη γατίσια του κεφάλα κι από μένα!

myrtos
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον από όσο μου είπε ο γιατρός το ευχάριστω είναι ότι δεν πονάει και το χαδάκι στην κεφάλα του του το έδωσα και σε ευχαριστεί πολύ
Πως βάζουμε φωτό;![]()
Συνημμένα
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον από όσο μου είπε ο γιατρός το ευχάριστω είναι ότι δεν πονάει και το χαδάκι στην κεφάλα του του το έδωσα και σε ευχαριστεί πολύ![]()
Συνημμένα
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Γάταρος, κι ας τα 'χει τα γατοχρονάκια του! Να του δώσεις πολλά ακόμα χάδια στην μεγαλοπρεπή κεφάλα του από μένα!![]()
Αυτός είναι ο άγγελός μου δεν είναι κούκλος;;;;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
GOANNA είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι θα χάσεις ένα πλάσμα που αγαπάς,κ πως να αποδεχτείς άλλωστε κάτι τόσο σκληρό; μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς η νεφρική ανεπάρκεια στα γατάκια ειδικά σε προχωρημένο στάδιο είναι μη αναστρέψιμή κ δεν υπάρχουν κ πολλά πράγματα που να μπορείς να κάνεις. Εχασα κ έγώ ένα γατουλη πρόσφατα που τον αγαπούσα πολύ από νεφρική ανεπάρκεια βέβαια δεν έμενε σπίτι μου αλλά ο πόνος ήταν ο ίδιοςΟ Μπιζού μου είναι 17 ετών και τώρα τελευταία δεν τρώει δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και όλο κοιμάτε τον πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε ότι λόγω ηλικίας έχει παρουσιάσει νεφρική ανεπάρκεια και μεγαλοκαρδία και ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά λόγω της ηλικίας του και ότι σήντομα θα επέλθει το μοιραίο και να είμαστε έτοιμοι αλλά εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι δεν ξέρω πως θα αντέξω να γυρίζω στο σπίτι και να μην είναι εκεί να με περιμένει για να μου κάνει αγγαλίτες και χαδάκια είμαι σε απόγνωση θα τρελάθω σας παρακαλώ βοηθήστε με αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω![]()
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στεναχωριέμαι κ εγώ μαζί σου κ λυπάμαι πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι γι αυτό το γλυκό κ πανέμορφο πλάσμα
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Δώσε του και από μένα ένα χαδάκι και μια πατουσιά από την συνομήλικη Σίντυ
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΑΛΟΝΙΚΙΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους είμαι σίγουρη ότι οι ευχές σας βοήθησαν το μικρό μου ζουζούνι γιατί από χθές το βράδυ τρώει βέβαια όχι όπως πρίν αλλάτο παλεύει το χάδι σου το ευχαριστιέται πόλύ γιατί του λέω ότι εκτώς από τη μαμά και τον μπαμπά που των λατρεύουν τώρα έχει και άλλους φίλους που τον αγαπούν και τον σκέφτονται σας είμαι ευγνόμων και ο Μπιζού σας στέλνει τους γατοχερετισμούς του

Έστω και μερικές μέρες ακόμα κάτι είναι γιατί ήταν πολύ απότομο εκεί που ήταν μια χαρά ξαφνικά κετέρευσε όσο για τη φωτό είνα πρίν από τρία χρόνια .
ΑΘΗΝΑ2
Νεοφερμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστώ πολύ όλους είμαι σίγουρη ότι οι ευχές σας βοήθησαν το μικρό μου ζουζούνι γιατί από χθές το βράδυ τρώει βέβαια όχι όπως πρίν αλλάτο παλεύει το χάδι σου το ευχαριστιέται πόλύ γιατί του λέω ότι εκτώς από τη μαμά και τον μπαμπά που των λατρεύουν τώρα έχει και άλλους φίλους που τον αγαπούν και τον σκέφτονται σας είμαι ευγνόμων και ο Μπιζού σας στέλνει τους γατοχερετισμούς τουΈστω και μερικές μέρες ακόμα κάτι είναι γιατί ήταν πολύ απότομο εκεί που ήταν μια χαρά ξαφνικά κετέρευσε όσο για τη φωτό είνα πρίν από τρία χρόνια .
![]()
Εχω συγκινηθει αφανταστα...κουραγιο καλη μου...δωσ'του ολη σου την αγαπη.ειμαστε ολοι μαζι σου κ κουραγιο στον απιθανο φιλο σου..
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

escape
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μικρο σου εχει ο,τι χρειαζεται αυτη τη στιγμη: την αγαπη σου!
Αν χρειαστεις κατι, εδω ειμαστε!
GOANNA
Νεοφερμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool