Βοήθεια χάνω το Μπιζού μου

• Thread starter Thread starter GOANNA
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

GOANNA

Νεοφερμένο μέλος

Η GOANNA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Ο Μπιζού μου είναι 17 ετών και τώρα τελευταία δεν τρώει δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και όλο κοιμάτε τον πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε ότι λόγω ηλικίας έχει παρουσιάσει νεφρική ανεπάρκεια και μεγαλοκαρδία και ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά λόγω της ηλικίας του και ότι σήντομα θα επέλθει το μοιραίο και να είμαστε έτοιμοι αλλά εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι δεν ξέρω πως θα αντέξω να γυρίζω στο σπίτι και να μην είναι εκεί να με περιμένει για να μου κάνει αγγαλίτες και χαδάκια είμαι σε απόγνωση θα τρελάθω σας παρακαλώ βοηθήστε με αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GOANA μου ,ξερω οτι δεν σε παρηγορει αυτο που θα σου πω,αλλα μακαρι ολα τα γατακια του κοσμου να εφταναν σε αυτη την ηλικια,να σκεφτεσαι οτι περασε τη ζωη του με αγαπη και φροντιδα,κατι που δεν βρισκουν ολα τα ζωακια.Παντως σου ευχομαι να παει καλυτερα,ισως το μονο που μπορεις να κανεις,ειναι να παρεις και τη γνωμη ενος δευτερου γιατρου,εγω παντα αυτο κανω,και για ζωα και για ανθρωπους,για σημαντικα ζητηματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως είπε κι η Πουπουλίνα, μπορείς να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Πάντως, ό,τι και να σου πουν, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δείχνεις στον παππού-γατούλη κάθε ώρα και κάθε στιγμή πόσο τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι. Δηλαδή, να συνεχίσεις να κάνεις ό,τι έκανες μέχρι τώρα. Εξ άλλου, η αγάπη σου και η φροντίδα σου τον βοήθησαν να φτάσει στη σεβάσμια γατοηλικία των 17 χρονών.
Το μόνο βέβαιο είναι πως, ό,τι και να γίνει, ο παππούλης πάντα θα νιώθει και θα χαίρεται την αγάπη σου.
Δώσε του ένα χάδι στην όμορφη γατίσια του κεφάλα κι από μένα! :)

Το μόνο που θα μπορούσα να σου προτείνω είναι να είσαι όσο πιο κοντά του μπορείς. Να νιώσει ζεστασιά και ασφάλεια στο μέγιστο.(είμαι σίγουρη ότι είδη το κάνεις. Όσο μπορείς μην τον αφήνεις μόνο του και κανόνισε με τον κτηνίατρο να μην πονάει πουθενά .να είναι το δυνατόν πιο ήρεμος .Καλό κουράγιο

αχ βρε παιδια,δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στο site και να μην συγκινηθω,τι κακο και αυτο,μακαρι να μην υπηρχε ο θανατος,τι να πω...:(:(:(

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον από όσο μου είπε ο γιατρός το ευχάριστω είναι ότι δεν πονάει και το χαδάκι στην κεφάλα του του το έδωσα και σε ευχαριστεί πολύ:)

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον από όσο μου είπε ο γιατρός το ευχάριστω είναι ότι δεν πονάει και το χαδάκι στην κεφάλα του του το έδωσα και σε ευχαριστεί πολύ:)

Πως βάζουμε φωτό;:hmm:

Συνημμένα

• 100_0060 J.jpg
    100_0060 J.jpg
    16,3 KB · Εμφανίσεις: 397
moz-screenshot.jpg

moz-screenshot-1.jpg
Αυτός είναι ο άγγελός μου δεν είναι κούκλος;;;;

Συνημμένα

• 100_0060.jpg
    100_0060.jpg
    251,2 KB · Εμφανίσεις: 125
moz-screenshot.jpg

moz-screenshot-1.jpg
Αυτός είναι ο άγγελός μου δεν είναι κούκλος;;;;
Γάταρος, κι ας τα 'χει τα γατοχρονάκια του! Να του δώσεις πολλά ακόμα χάδια στην μεγαλοπρεπή κεφάλα του από μένα!

Ο Μπιζού μου είναι 17 ετών και τώρα τελευταία δεν τρώει δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και όλο κοιμάτε τον πήγαμε στον κτηνίατρο και μας είπε ότι λόγω ηλικίας έχει παρουσιάσει νεφρική ανεπάρκεια και μεγαλοκαρδία και ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά λόγω της ηλικίας του και ότι σήντομα θα επέλθει το μοιραίο και να είμαστε έτοιμοι αλλά εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι δεν ξέρω πως θα αντέξω να γυρίζω στο σπίτι και να μην είναι εκεί να με περιμένει για να μου κάνει αγγαλίτες και χαδάκια είμαι σε απόγνωση θα τρελάθω σας παρακαλώ βοηθήστε με αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
GOANNA είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να αποδεχτείς ότι θα χάσεις ένα πλάσμα που αγαπάς,κ πως να αποδεχτείς άλλωστε κάτι τόσο σκληρό; μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς η νεφρική ανεπάρκεια στα γατάκια ειδικά σε προχωρημένο στάδιο είναι μη αναστρέψιμή κ δεν υπάρχουν κ πολλά πράγματα που να μπορείς να κάνεις. Εχασα κ έγώ ένα γατουλη πρόσφατα που τον αγαπούσα πολύ από νεφρική ανεπάρκεια βέβαια δεν έμενε σπίτι μου αλλά ο πόνος ήταν ο ίδιος:( Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι στεναχωριέμαι κ εγώ μαζί σου κ λυπάμαι πολύ που τα πράγματα ήρθαν έτσι γι αυτό το γλυκό κ πανέμορφο πλάσμα:(

Έχω και γω μια γατούλα δεκαεπτάμιση ετών και σε καταλαβαίνω πολύ καλά. Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά ανησυχώ και ταράζομαι γιατί σε αυτές τις ηλικίες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα από ότι σε ένα νεώτερο γατάκι. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι κουράγιο και να περνάς όσο πιο πολύ χρόνο μπορείς μαζί του και το κυριότερο να είσαι όσο μπορείς ήρεμη γιατί το καταλαβαίνουν. Εγώ αυτό που κάνω με τη γατούλα μου και της χαρίζω όσα πιο πολλα χάδια και αγκαλιές μπορώ.
Δώσε του και από μένα ένα χαδάκι και μια πατουσιά από την συνομήλικη Σίντυ:).

Καταλαβαίνω την άσχημη κατάσταση που περνάς.Να σε παρηγορεί όμως,οτι ο πολύ όμορφος γατούλη σου γνώρισε την αγάπη και την αφοσίωση και φεύγει πλήρης ημερών.Δυστυχώς αυτό είναι αναπόφευκτο και το ξέρουμε.Στάσου δίπλα του και αγάπα τον όπως πάντα.

Συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια που λένε να πάρεις και μια δεύτερη γνώμη. Ο γατούλης σου είναι ένας κούκλος κι ας τα 'χει τα χρονάκια του, δεν του φαίνεται καθόλου! Να σκέφτεσαι ότι είναι ευτύχημα που τον έχεις μαζί σου τόσα πολλά χρόνια, μακάρι και τα δικά μας γατάκια να φτάσουν στην ηλικία του Μπιζούλη σου. Υπομονή και ψυχραμία, και ενημέρωνέ μας για την κατάστασή του!

Ευχάριστα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους είμαι σίγουρη ότι οι ευχές σας βοήθησαν το μικρό μου ζουζούνι γιατί από χθές το βράδυ τρώει βέβαια όχι όπως πρίν αλλάτο παλεύει το χάδι σου το ευχαριστιέται πόλύ γιατί του λέω ότι εκτώς από τη μαμά και τον μπαμπά που των λατρεύουν τώρα έχει και άλλους φίλους που τον αγαπούν και τον σκέφτονται σας είμαι ευγνόμων και ο Μπιζού σας στέλνει τους γατοχερετισμούς του :);) Έστω και μερικές μέρες ακόμα κάτι είναι γιατί ήταν πολύ απότομο εκεί που ήταν μια χαρά ξαφνικά κετέρευσε όσο για τη φωτό είνα πρίν από τρία χρόνια .:(

ειναι δυσκολο να βλεπεις οτι το ζωο σου μεγαλωνει και περιμενεις απλα το μοιραιο αλλα να σκεφτεσαι οτι του εχεις προσφερει οτι καλυτερο και αυτο φαινετε απο την ηλικια του 17 χρονων!να περνας ωρες μαζι του και να τον χαιδευεις συνεχεια!το καλο ειναι που δεν ποναει!ειμαι σιγουρη οτι συνεχιζεις να τον φροντιζεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλους είμαι σίγουρη ότι οι ευχές σας βοήθησαν το μικρό μου ζουζούνι γιατί από χθές το βράδυ τρώει βέβαια όχι όπως πρίν αλλάτο παλεύει το χάδι σου το ευχαριστιέται πόλύ γιατί του λέω ότι εκτώς από τη μαμά και τον μπαμπά που των λατρεύουν τώρα έχει και άλλους φίλους που τον αγαπούν και τον σκέφτονται σας είμαι ευγνόμων και ο Μπιζού σας στέλνει τους γατοχερετισμούς του :);) Έστω και μερικές μέρες ακόμα κάτι είναι γιατί ήταν πολύ απότομο εκεί που ήταν μια χαρά ξαφνικά κετέρευσε όσο για τη φωτό είνα πρίν από τρία χρόνια .:(

Εχω συγκινηθει αφανταστα...κουραγιο καλη μου...δωσ'του ολη σου την αγαπη.ειμαστε ολοι μαζι σου κ κουραγιο στον απιθανο φιλο σου..

πως είναι ο γατουλίνος;;;:)

Κι απο μενα μια ζεστη αγκαλια σε σενα κι ενα φιλι στο λαιμο του μικρου σου! Τα ζωα ειναι πιο σοφα απο εμας κι αντιμετωπιζουν τη ζωη περρισοτερο στωικα.... Αυτα ξερουν.
Το μικρο σου εχει ο,τι χρειαζεται αυτη τη στιγμη: την αγαπη σου!
Αν χρειαστεις κατι, εδω ειμαστε!

Ο μικρός μου ευτυχώς έχει αρχίσει και τρώει μόνος του ξανά και σε καλές ποσότητες έχει ακόμη λίγο αστάθεια στα πόδια αλλά νομίζω ότι είναι φυσιολογικό για ένα γάτο της ηλικίας του. Ευτυχώς που επέμενα και μετά τη δεύτερη μέρα που δεν έτρωγε τίποτα των πήγαμε σε άλλο κτηνίατρο ο οποίος έκανε το παν για το μικρό μου καταρχάς διαπίστωσε ότι δεν έτρωγε διότι είχε μια τεράστια πληγή στα ούλα οπότε μας έδωσε για αλοιφή γι'αυτό μας είπε ότι δεν έχει μεγαλοκαρδία και όσο για τα νεφρά του χωρηγώ μόνη μου ορούς αφού πρώτα τις ανάλογες οδηγίες από τον γιατρό εγώ πάντως θα τον ευγνομωνώ για πάντα διότι έστω και για λίγο μου τον έκανε καλά.:):P;):D

Για τα νεφρά σου πρότεινε ειδική διατροφή;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back