Βοήθεια-SOS

Πράγματι,τι έγινε με τη γατούλα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε ντε θα σκάσουμε από την αγωνία:/::/::hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχικά συγνώμη που περιμένατε τόσο πολύ!
Δούλευα μέχρι τώρα με το κεφάλι κάτω...
Ο γιατρός είπε 3 πιθανοτητες

1.Η είναι έγγυος
2.Η εχει πυομητρα
3.Σκουληκια

Μου έδωσε αποπαρασιτωση και βιμπραμισιν για 10 μερες και να παρακολουθω το πιπι της.
Οταν την τσέκαρε για στείρωση είπε οτι μάλλον πιάνει τομή αλλα δεν είναι σίγουρος.
Τωρα έκανε κατι κακα πολυ μεγαλα και ξεπρηστηκε λιγακι, επισης βηχει πραγμα που σημαινει οτι ειχε σκουληκια.
Τα μισα της δοντια λείπουν....είτε απο ατυχημα ειτε απο κακη διατροφη.
δεν τρωει τίποτα παρα μόνο μαλακιά τροφη και είναι πολυ χαδιάρα.
Αναμένουμε λοιπόν. μολις βρω πιο υπερηχογραφο θα την παω...διοτι εχω στεγνώσει με 14 πια ζωα στο σπίτι και δεν θέλω να τους λείψει τίποτα...γιαυτο και ξεσκίζομαι στην δουλεια να βγεί κανα φραγκακι παραπάνω.
σας στέλνω φωτο απο το ΠΛΑΣΜΑ!!!!

Συνημμένα

• Plasma.jpg
    Plasma.jpg
    41,1 KB · Εμφανίσεις: 116
Θεά!!!!:inlove: Μπράβο βρε Τάνια...

Ειναι πανεμορφο :)

Κούκλα είναι, ελπίζω να πάνε όλα κάλα :)

Τι πλάσμα κουκλιστικο είναι αυτό:inlove::inlove::inlove:
Με το καλό να αναρώσει:up::up:

Ωραίο πλάσμα :inlove::inlove: μπράβο που βοηθάς το γατάκι!!!:up:

ΠΛηροφοριακα η μικρη ειναι εμφανεστατα περσικη τσιντσιλα εαν βλεπω καλα με πορτοκαλι ματακια. Οταν θα γιανει θα ειναι ετσι ακριβως ιδια με το χιονακι μου. Εαν βηχει γιαι ομως ο γιατρος λεει σκουληκακια? εμενα ο δικος μου συνηθως σε ρινοτραχειητιδα και καλυκοιο το αποδιδει... γι αυτο και δινι αντιβιωση.. ενω για σκουλικακια ειναι η πρησμενη κοιλιτσα και δινει φλουτελμιουνμ η μπανμιθ. Οταν συνελθει τα καλα νεα ειναι οτι θα βρεις ευκολα καλο σπιτακι να τη δωσεις μιας κα ειναι τσιντσιλλα. Απλα να ελενξεις καλα για να μην την ξανααφησουν εαν θελεις οτιδηποτε βοηθεια εδω ειμαι κι εγω και το χιονακι ααα και κατι αλλο αυτη η ρατσα πολυ συχνα τρελαινεται για μπανια οποτε μπορεις να το δοκιμασεις με ζεστο σεσουαρακι θα της ερθει κουτι!

Πανεμορφη ειναι, πραγματικα!!! :inlove::inlove:
Καημενη μικρουλα!!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα. Στο σπιτι χωρατε ακομη;;; :hmm::hmm::hmm:
Μπραβο σου παντως :up:

Τι κούκλα είναι αυτή:inlove::inlove::inlove:;;; Πόσο είναι, σου είπε ο γιατρός; Αχ σε τι πειρασμούς με βάζετε!

Μια κούκλα είναι!! :inlove:Μπράβο Τάνια:up:!! Άντε να γίνει καλά γρήγορα η γλυκιά μου!!!

και τι σχέση έχουν τα σκουλίκια με το πιπί της?:confused:

Το Πλάσμα παει καλύτερα!
Η κοιλιά ξεπρήστηκε, ο βήχας σταμάτησε!
Μόνο πρόβλημα τα δοντάκια που λείπουν....δυσκολεύεται με την κροκέτα:(
Τώρα.....να σας πώ οτι μάλλον είναι μεγαλούτσικη σε ηλικία.
Δεν δίνω ποτέ γέρικο ζώο....τα κρατάω.
Δεν είμαστε και σίγουροι για την ηλικία της βεβαια αλλα δεν το ρισκάρω.
Το Πλάσμα υιοθετήθηκε....και τώρα γίναμε 8 γάτες μέσα στο σπίτι:lol::lol::lol:
Σας στέλνω φωτό του Πλάσματος!!

Συνημμένα

• Plasma 2.jpg
    Plasma 2.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 51
  • Plasma3.jpg
    Plasma3.jpg
    70,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • Plasma4.jpg
    Plasma4.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 48
μπράβο Felix:up::up::up:, κάτι ήξερε η γατούλα και βρέθηκε στον δρόμο σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά:happy:

Πανεμορφη ειναι, πραγματικα!!! :inlove::inlove:
Καημενη μικρουλα!!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα. Στο σπιτι χωρατε ακομη;;; :hmm::hmm::hmm:
Μπραβο σου παντως :up:
......εεεε............χωράμε οριακά....ευτυχώς το σπίτι είναι μεγάλο αλλα με πολυ μικρό κήπο που είαι τα 4 σκυλόνια μου....βέβαια όταν γινω πολύ πολύ πλούσια και πάω σε τεράστιο σπίτι με κτήμα.....θα φτιάξω playgroynd για τα γατόνια, ασφαλές απο όλους τους κινδύνους.
Προς το παρόν.....είναι φυλακισμένα σε ''χρυσό κλουβί'' όπως λέει και ο μπαμπάς μου...κάνω τα πάντα για να περνάνε όσο πιο καλά γίνεται...
Ναι, έχουν έξοδα. Για αυτό δουλεύουμε!!!!!
Να ζούμε την φαμίλιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ποπο!!!!! Μια Χιονόμπαλα είναι!!!!!!! :up:
Αντε να τα εκατοστήσεις???? :P

Σιγουρά μια τυχερή γατούλα!!!!

Πω πω, χαρά στα κουράγια σας!! :blink:
Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η γατούλα, είναι όντως πανέμορφη! Τελικά καταλήξατε στο ποια ήταν η αιτία του προβλήματός της; :hmm:

Πω πω, χαρά στα κουράγια σας!! :blink:
Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η γατούλα, είναι όντως πανέμορφη! Τελικά καταλήξατε στο ποια ήταν η αιτία του προβλήματός της; :hmm:
Ακόμα δεν ξέρουμε!
Όμως την άλλη εβδομάδα πάμε για εμβόλιο!
Και εξέταση αίματος φυσικά!
Το τρελλό είναι οτι ειναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ ήρεμη.
Τα υπόποιπα 7 μικρα μου σαλτάρανε με το Πλάσμα και του κάνουνε Χου-χσσσσσσ αλλα θα μαθουνε το ένα το αλλο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back