Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
Δούλευα μέχρι τώρα με το κεφάλι κάτω...
Ο γιατρός είπε 3 πιθανοτητες
1.Η είναι έγγυος
2.Η εχει πυομητρα
3.Σκουληκια
Μου έδωσε αποπαρασιτωση και βιμπραμισιν για 10 μερες και να παρακολουθω το πιπι της.
Οταν την τσέκαρε για στείρωση είπε οτι μάλλον πιάνει τομή αλλα δεν είναι σίγουρος.
Τωρα έκανε κατι κακα πολυ μεγαλα και ξεπρηστηκε λιγακι, επισης βηχει πραγμα που σημαινει οτι ειχε σκουληκια.
Τα μισα της δοντια λείπουν....είτε απο ατυχημα ειτε απο κακη διατροφη.
δεν τρωει τίποτα παρα μόνο μαλακιά τροφη και είναι πολυ χαδιάρα.
Αναμένουμε λοιπόν. μολις βρω πιο υπερηχογραφο θα την παω...διοτι εχω στεγνώσει με 14 πια ζωα στο σπίτι και δεν θέλω να τους λείψει τίποτα...γιαυτο και ξεσκίζομαι στην δουλεια να βγεί κανα φραγκακι παραπάνω.
σας στέλνω φωτο απο το ΠΛΑΣΜΑ!!!!
Συνημμένα
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο βρε Τάνια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Μιχαέλα
Νεοφερμένο μέλος

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με το καλό να αναρώσει

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

μπράβο που βοηθάς το γατάκι!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Καημενη μικρουλα!!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα. Στο σπιτι χωρατε ακομη;;;

Μπραβο σου παντως

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

;;; Πόσο είναι, σου είπε ο γιατρός; Αχ σε τι πειρασμούς με βάζετε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μπράβο Τάνια
!! Άντε να γίνει καλά γρήγορα η γλυκιά μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και τι σχέση έχουν τα σκουλίκια με το πιπί της?![]()

felix
Δραστήριο μέλος
Η κοιλιά ξεπρήστηκε, ο βήχας σταμάτησε!
Μόνο πρόβλημα τα δοντάκια που λείπουν....δυσκολεύεται με την κροκέτα

Τώρα.....να σας πώ οτι μάλλον είναι μεγαλούτσικη σε ηλικία.
Δεν δίνω ποτέ γέρικο ζώο....τα κρατάω.
Δεν είμαστε και σίγουροι για την ηλικία της βεβαια αλλα δεν το ρισκάρω.
Το Πλάσμα υιοθετήθηκε....και τώρα γίναμε 8 γάτες μέσα στο σπίτι

Σας στέλνω φωτό του Πλάσματος!!
Συνημμένα
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

, κάτι ήξερε η γατούλα και βρέθηκε στον δρόμο σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά
felix
Δραστήριο μέλος
......εεεε............χωράμε οριακά....ευτυχώς το σπίτι είναι μεγάλο αλλα με πολυ μικρό κήπο που είαι τα 4 σκυλόνια μου....βέβαια όταν γινω πολύ πολύ πλούσια και πάω σε τεράστιο σπίτι με κτήμα.....θα φτιάξω playgroynd για τα γατόνια, ασφαλές απο όλους τους κινδύνους.Πανεμορφη ειναι, πραγματικα!!!
Καημενη μικρουλα!!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα. Στο σπιτι χωρατε ακομη;;;
Μπραβο σου παντως![]()
Προς το παρόν.....είναι φυλακισμένα σε ''χρυσό κλουβί'' όπως λέει και ο μπαμπάς μου...κάνω τα πάντα για να περνάνε όσο πιο καλά γίνεται...
Ναι, έχουν έξοδα. Για αυτό δουλεύουμε!!!!!
Να ζούμε την φαμίλιααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Αντε να τα εκατοστήσεις????

Σιγουρά μια τυχερή γατούλα!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος

Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η γατούλα, είναι όντως πανέμορφη! Τελικά καταλήξατε στο ποια ήταν η αιτία του προβλήματός της;

felix
Δραστήριο μέλος
Ακόμα δεν ξέρουμε!Πω πω, χαρά στα κουράγια σας!!
Πολύ χαίρομαι που είναι καλύτερα η γατούλα, είναι όντως πανέμορφη! Τελικά καταλήξατε στο ποια ήταν η αιτία του προβλήματός της;![]()
Όμως την άλλη εβδομάδα πάμε για εμβόλιο!
Και εξέταση αίματος φυσικά!
Το τρελλό είναι οτι ειναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ ήρεμη.
Τα υπόποιπα 7 μικρα μου σαλτάρανε με το Πλάσμα και του κάνουνε Χου-χσσσσσσ αλλα θα μαθουνε το ένα το αλλο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool