Βοήθεια-SOS

Nα είστε καλά και να σου ζήσει η καινούρια κόρη!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γλυκία μου !! Μπράβο σας πάντως!!
Τελικά είναι στειρωμένη??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι απιστευτη ;) Το μπραβο,ακουγεται πολυ λιγο,αυτη τη στιγμη...

Ειναι ιδια το χιονακι μου! Τωρα εδειξε...

Παντως εγω θα παρω το μερος του δικηγορου το διαβολου και θα σου πω οτι εαν κρατησεις αυτην τη κουκλα οτι αλλο γαακι ρεις θα εχεις δυσκολια να το φροντισεις ( επειδη σε εχω καταλαβει) . Επειδη ειναι περσιδα θα βρει πολυ πιο ευκολα σπιτι εστω και μεγαλη, απο ενα μικρο γατακι ξερεις ( εχουν μανια με τις ρατσες εδω), και θα ηθελα να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να την υιοθετησουν αλλοι για να μη ζοριζεσαι κι εσυ, να βρει κια υτη μια μοναδικη θεση ( οσο να ναι αλλο να ειναι δυο- ενα ζωο κι αλλο 8 το λεω εκ πειρας) και να βρουν κι αλλα γατακια καποιον να τα σωσει οπως ηδη κανεις. Τωρα αποψη ειναι οτι θελεις την κανεις αλλα σκεψου το... οτι ειναι καρακουκλαρα με η χωρις δοντια ειναι πολυ υπερ της ειναι και κατασπρη!!

Αχ ρε παιδιά σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λογια!
Μεγάλη συμπαράσταση!!!!!
(Το Πλάσμα είναι μάλλον στειρωμένο, ο γιατρός πιάνει κατι σαν τομή)
Λέω να δοκιμάσω να την κάνω μπάνιο!

Ειναι ιδια το χιονακι μου! Τωρα εδειξε...

Παντως εγω θα παρω το μερος του δικηγορου το διαβολου και θα σου πω οτι εαν κρατησεις αυτην τη κουκλα οτι αλλο γαακι ρεις θα εχεις δυσκολια να το φροντισεις ( επειδη σε εχω καταλαβει) . Επειδη ειναι περσιδα θα βρει πολυ πιο ευκολα σπιτι εστω και μεγαλη, απο ενα μικρο γατακι ξερεις ( εχουν μανια με τις ρατσες εδω), και θα ηθελα να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να την υιοθετησουν αλλοι για να μη ζοριζεσαι κι εσυ, να βρει κια υτη μια μοναδικη θεση ( οσο να ναι αλλο να ειναι δυο- ενα ζωο κι αλλο 8 το λεω εκ πειρας) και να βρουν κι αλλα γατακια καποιον να τα σωσει οπως ηδη κανεις. Τωρα αποψη ειναι οτι θελεις την κανεις αλλα σκεψου το... οτι ειναι καρακουκλαρα με η χωρις δοντια ειναι πολυ υπερ της ειναι και κατασπρη!!
Εχεις χίλια δίκια καλό μου.......:redface:
Αυτό που λές είναι η μόνη μου σκέψη....
Τι θα κάνω με το επόμενο αδεσποτάκι που ίσως είναι και ''ασχημούλικο'' για τους άλλους.....
΄Να περάσουν λίγες μερούλες και θα δώ τι θα κάνω....όμως στο ξαναλέω οτι , ναι, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό.
Απλά το Πλάσμα μου κάνει νούμερα και έχω ''ζαλιστεί'' απο την καλωσύνη της.
Πράγμα που ισχύει βέβαια για όοοοοολα τα ζωάκια!!!!!!

...βέβαια όταν γινω πολύ πολύ πλούσια και πάω σε τεράστιο σπίτι με κτήμα.....θα φτιάξω playgroynd για τα γατόνια, ασφαλές απο όλους τους κινδύνους.
Στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά Τάνια μου:happy: Εισαι σπουδαία κοπέλα!

Μακάρι να γίνεις εσύ η γενικα κάποια από εμας πλούσια να ξέρουμε ότι κάποια χρήματα παραπάνω θα πηγαίνουν και σ'αυτά τα κακομοιρούλια που εξαρτώνται απο'μας!

Και όταν φτιάξεις το playground θα μας αφήνεις να φέρνουμε και τα δικά μας τα ζουζούνια, ε;;)

Τανυα χαρα στο κουραγιο σου!
Τυχερη η γατουλα που σε βρηκε!:up:

Αυτο ειναι ακομη ενα ατου της για να δωθει πιο ευκολα απο οτι πχ μια γατουλα σαν εκεινη τη μαυρη που παει για ακροτηριασμο και ο καθενας θα το σκεφτονταν πολυ πριν τη παρει ενω αυτη η χαδιαρα κατασπρη κουκλα ( εστω και φαφουτα:P)θα μπορουσε να δωθει σε εναν φιλοζωο που θα μενει κοντα σου, και εσυ να τη χαιρεσαι που κα που και να μπορεις να σωζεις κι αλλα

Την έβγαλα ''στο κλαρι''......:cry::cry::cry:
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25417

Πάω να σκάσω.....τι να κάνω....?????????????

Μη στενοχωριεσαι!!! Να χαιρεσαι που την εσωσες...... :)
Μακαρι να ειχες ενα στρεμα σπιτι, να χωρουσαν αμετρητα γατακια. Και παλι καποια στιγμη θα υπηρχε κορεσμος. Μη νιωθεις ασχημα.....

Θελει κουραγιο αυτο που αποφασισες αλλα ειναι για καλο! Αρκει να προσεξεις να ειναι σαν εσενα ο νεος ιδιοκτητης και να τη λατρευει

Έγραψα στην Σόφη!
Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο!
Αχ το Πλάσμα ρε παιδια.......είναι απίστευτο!:bleh:

περιμενουμε τα καλα νεα!:)

:up::up::up:...........Τσακ-μπαμ.... έγινε ή δουλειά!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back