sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τελικά είναι στειρωμένη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μπραβο,ακουγεται πολυ λιγο,αυτη τη στιγμη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Παντως εγω θα παρω το μερος του δικηγορου το διαβολου και θα σου πω οτι εαν κρατησεις αυτην τη κουκλα οτι αλλο γαακι ρεις θα εχεις δυσκολια να το φροντισεις ( επειδη σε εχω καταλαβει) . Επειδη ειναι περσιδα θα βρει πολυ πιο ευκολα σπιτι εστω και μεγαλη, απο ενα μικρο γατακι ξερεις ( εχουν μανια με τις ρατσες εδω), και θα ηθελα να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να την υιοθετησουν αλλοι για να μη ζοριζεσαι κι εσυ, να βρει κια υτη μια μοναδικη θεση ( οσο να ναι αλλο να ειναι δυο- ενα ζωο κι αλλο 8 το λεω εκ πειρας) και να βρουν κι αλλα γατακια καποιον να τα σωσει οπως ηδη κανεις. Τωρα αποψη ειναι οτι θελεις την κανεις αλλα σκεψου το... οτι ειναι καρακουκλαρα με η χωρις δοντια ειναι πολυ υπερ της ειναι και κατασπρη!!
felix
Δραστήριο μέλος
Μεγάλη συμπαράσταση!!!!!
(Το Πλάσμα είναι μάλλον στειρωμένο, ο γιατρός πιάνει κατι σαν τομή)
Λέω να δοκιμάσω να την κάνω μπάνιο!
felix
Δραστήριο μέλος
Εχεις χίλια δίκια καλό μου.......Ειναι ιδια το χιονακι μου! Τωρα εδειξε...
Παντως εγω θα παρω το μερος του δικηγορου το διαβολου και θα σου πω οτι εαν κρατησεις αυτην τη κουκλα οτι αλλο γαακι ρεις θα εχεις δυσκολια να το φροντισεις ( επειδη σε εχω καταλαβει) . Επειδη ειναι περσιδα θα βρει πολυ πιο ευκολα σπιτι εστω και μεγαλη, απο ενα μικρο γατακι ξερεις ( εχουν μανια με τις ρατσες εδω), και θα ηθελα να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να την υιοθετησουν αλλοι για να μη ζοριζεσαι κι εσυ, να βρει κια υτη μια μοναδικη θεση ( οσο να ναι αλλο να ειναι δυο- ενα ζωο κι αλλο 8 το λεω εκ πειρας) και να βρουν κι αλλα γατακια καποιον να τα σωσει οπως ηδη κανεις. Τωρα αποψη ειναι οτι θελεις την κανεις αλλα σκεψου το... οτι ειναι καρακουκλαρα με η χωρις δοντια ειναι πολυ υπερ της ειναι και κατασπρη!!

Αυτό που λές είναι η μόνη μου σκέψη....
Τι θα κάνω με το επόμενο αδεσποτάκι που ίσως είναι και ''ασχημούλικο'' για τους άλλους.....
΄Να περάσουν λίγες μερούλες και θα δώ τι θα κάνω....όμως στο ξαναλέω οτι , ναι, το σκέφτομαι πολύ σοβαρά αυτό.
Απλά το Πλάσμα μου κάνει νούμερα και έχω ''ζαλιστεί'' απο την καλωσύνη της.
Πράγμα που ισχύει βέβαια για όοοοοολα τα ζωάκια!!!!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο ευχομαι με όλη μου την καρδιά Τάνια μου...βέβαια όταν γινω πολύ πολύ πλούσια και πάω σε τεράστιο σπίτι με κτήμα.....θα φτιάξω playgroynd για τα γατόνια, ασφαλές απο όλους τους κινδύνους.
Εισαι σπουδαία κοπέλα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Και όταν φτιάξεις το playground θα μας αφήνεις να φέρνουμε και τα δικά μας τα ζουζούνια, ε;

Τυχερη η γατουλα που σε βρηκε!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
)θα μπορουσε να δωθει σε εναν φιλοζωο που θα μενει κοντα σου, και εσυ να τη χαιρεσαι που κα που και να μπορεις να σωζεις κι αλλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
felix
Δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=25417
Πάω να σκάσω.....τι να κάνω....?????????????
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μακαρι να ειχες ενα στρεμα σπιτι, να χωρουσαν αμετρητα γατακια. Και παλι καποια στιγμη θα υπηρχε κορεσμος. Μη νιωθεις ασχημα.....
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο!
Αχ το Πλάσμα ρε παιδια.......είναι απίστευτο!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

...........Τσακ-μπαμ.... έγινε ή δουλειά!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool