CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλημέρα! Ανεβάζω 3 φωτό, είναι ό,τι καλύτερο μπόρεσα να κάνω με αυτά τα διαβολάκια που έχω μπλέξει!!!
Το Κατέλι δε μου κάθετε, γιατί μόλις βλέπει το κινητό πάει να το εξερευνήσει και κολλάει τη μούρη της στο φακό! Η Μουτζούρα δεν κάθετε γενικότερα...
Πάντως έχουν αρχίσει να γίνονται φιλαράκια, παίζουν με τις ώρες, η Μουτζούρα τρώει πολύ ξύλο αλλά δείχνει να το ευχαριστιέται που έχει επιτέλους γατο-παρέα!!! Το Κατέλι από την άλλη βρήκε "θύμα" να κάνει μαγκιές, γιατί γενικά μέχρι τώρα ήταν αυτή το "θύμα" ανάμεσα στις υπόλοιπες γάτες του κήπου, που είναι αδέσποτες και άρα πιο ξεψαρωμένες από τη δική μας την αγαθιάρα!
Για ζούπηγμα είναι και τα δύο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκούμι
Νεοφερμένο μέλος
Κι εκεί που είχαμε γίνει καλά, η Μουτζούρα έκανε από χθες πάλι διάρροια...
Της είχα δώσει 3 δόσεις από την πάστα για τα σκουληκάκια και είχε συνέλθει, οι δόσεις είναι να επαναληφθούν με 10 μέρες διάλειμμα. Στην αρχή έστρωσε αλλά από χθες η μικρή μου έχει πάλι θέματα
και η επόμενες δόσεις είναι σε 1 εβδομάδα.Να κάνω υπομονή ή να πάω τα κακάκια στη γιατρό για μια ειδική εξέταση που μου είχε πει αρχικά, μήπως χρειαστεί αντιβίωση?
Τι σημαίνει όταν η διάρροια επιμένει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Για πλήρη εξολόθρευση πρέπει να πάρει χάπι, εαν υποθέσουμε ότι ειναι απο αυτό η διάρροια που επιμένει.
Μπορείς να ρωτήσεις τον γιατρό, που ξέρει το ιστορικό, και θα σου πει, αν είναι απαραίτητο ένα δείγμα. Μια εβδομάδα διάρροια δεν είναι πολύ....
Στο μεταξύ λίγο βραστό κοτοπουλάκι με ρύζι.. και καροτάκια θα τα σφίξουν.

Λουκούμι
Νεοφερμένο μέλος
Στο μεταξύ λίγο βραστό κοτοπουλάκι με ρύζι.. και καροτάκια θα τα σφίξουν.![]()
Julia ευχαριστώ πολύ! Χάπι νομίζω δεν κάνει ακόμα για τη Μουτζούρα επειδή είναι πολύ μικρούλα, έτσι μου είχε πει η γιατρός. Λες δηλαδή να της κόψω τελείως τις κροκέτες? Δεν έχω προσπαθήσει ακόμα με κανονικό φαγάκι, αλλά μπορώ να το ξεκινήσω από αύριο και να δω πως πάει, αν και μέσα στην ημέρα επειδή λείπω φοβάμαι ότι αν αφήσω το φαγάκι στο δωμάτιο θα ξυνίσει
.Δεν ξέρω ρε γαμώτο, είμαι άσχετη!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και να το αφήσεις έξω, στο πιατάκι δεν θα χαλάσει, δεν έχει πλέον τόση ζέστη, και είναι και βρασμένο.
(άσε που θα το τσακίσει..
)Μπορεί η διάρροια να είναι και αποτέλεσμα των σκοτωμένων παρασίτων έτσι και αλλιώς. Είναι λογικό όταν παίρνει αντιπαρασιτικό να κάνει διάρροια.
Επίσης εάν της άλλαξες διατροφή, ή μάρκα μπορεί να κάνει διάρροια.
Για να χτυπήσουν καμπανάκια θα πρέπει ή να είναι "νερό"... ή να πονάει, να δείς αίμα.. να κάνει μέρες... να χάσει την όρεξή της..

Μίλα όμως και με τον γιατρό σου, για παν ενδεχόμενο.

moukelis
Επιφανές μέλος
Λουκούμι
Νεοφερμένο μέλος
Τα ζωάκια μας είναι στην καλύτερή τους φάση! Το Κατέλι έχει στειρωθεί και απλά παχαίνει, η Μουτζουρίτσα μας είναι το πιο λατρεμένο τερατάκι του κόσμου, πρέπει να πλησιάζει τους 6 μήνες ζωής και μυαλό δε λέει να βάλει! Ελπίζω μόνο με τη στείρωση τον άλλο μήνα να γίνει νορμάλ ζώο, γιατί προς το παρόν είναι σχιζοφρενής!
Πλέον ζουν σχεδόν μόνιμα μέσα στο σπίτι, γιατί από τότε που σφήξαν τα κρύα δεν θέλουμε να τα αφήνουμε στον κήπο όταν λείπουμε. Έχουν γίνει οι ΑΠΟΛΥΤΑ καλές φίλες, τα κάνουν όλα μαζί, παίζουν, τρέχουν μαζί και κοιμούνται αγκαλία ΠΑΝΤΑ!!! Δεν χωρίζουν ποτέ!
Σας στέλνω τις φωτογραφίες με αγάπη και με πολύ πολύ ευγνωμοσύνη για τη βοήθεια που μας δώσατε τις πρώτες δύσκολες μέρες που είχαμε ανάγκη από μια φιλική συμβουλή!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool