Βούρτσα και δάγκωμα!

νικος βυρωνας

Νεοφερμένο μέλος

Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Η χρυσουλα δεν αφηνει την βουρτσα να πλησιασει κοντα τις και αν τα καταφερω τοτε τρεχει και απομακρυνεται...Πως θα την μαθω να καθεται να την βουρτσιζω ηρεμα χωρις να την ενοχλει.Επισης εχουμε ενα αλλο προβλημα ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!Οχι τοσο πολυ εμενα που ειμαι το αφεντικο της αλλα οταν δει αλλα μελοι της οικογενειας μπορει να αρχησει να τα δαγκωνει χωρις λογο....εχω προσπαθησει να τις το απαγορευσω αλλα τρομαζει---παντως στην αρχη δαγκωνε συνεχεια τωρα μονο οταν δεν γουσταρει χαιδεμα η να την ενοχλουν----καμια ιδεα??:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτές είναι οι γάτες....:D
Άλλες θα κάτσουν ανάσκελα και θα περιμένουν να την βουρτσίσεις και άλλες θα φύγουν τρέχοντας. :P

Μπορείς να δοκιμάσεις με ειδικό γάντι.. ή με βρεγμένα χέρια να την χαϊδέψεις και να κολλήσουν πάνω σου οι τρίχες, αλλά αν δεν θέλει, δεν θέλει....

Μόνο όταν κοιτάμε βαριά ίσως στα κλεφτά της κάνεις μια δύο βουρτσιές.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παρε της το ειδικο γαντι χτενα, το δεχονται καλυτερα:D:D

Για το δάγκωμα τώρα... και η δικιά μου δαγκώνει σε δύο περιπτώσεις :

Α) Όταν δεν θέλει να την πιάσουν ή να την χαιδέψουν.
Β) Έμένα για παιχνίδι προφανώς.

Στην πρώτη περίπτωση... ε, γάτα είναι, έχει και αυτή τα θέλω της. Άλλες φορές τα σέβομαι και 'αλλες αναγκαστικά όχι.

Στη δεύτερη περίπτωση, παιχνίδι είναι και νομίζω είναι φυσιολογικό. Πάντως δεν δαγκώνει με δύναμη, αν ήθελε θα μπορούσε να το κάνει. Πάντως αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να μη βγάζει νύχια και ευτυχώς δεν βγάζει ποτέ.

Εμενα η μεγαλη,με δαγκωνει ενω τη βουρτσιζω.....Της αρεσει πολυ το βουρτσισμα,αφου με το που βλεπουν τις χτενες και τις φωναζω,τρεχουν κατευθειαν!Απλα παθαινουν κατι με την αισθηση της χτενας στο τριχωμα τους....σαν να την βρισκουν αλλα και σαν να σελινιαζονται!!!!:lol:Βασικα το θεωρουν και ενα ειδος παιχνιδιου.
Το γαντι στην αρχη το φοβοντουσαν.Τους το αφησα 2 μερες στο χωρο να το μυριζουν και μετα δεν ειχαν προβλημα.
Παντως οπως ειπαν και τα κοριτσια παραπανω,αν δεν της αρεσει...τελος,δεν θα κατσει ποτε απο μονη της,ασε που θα βγαινεις γδαρμενος απο τη μαχη!;)
Η λυση με τα βρεγμενα χερια ειναι πραγματικα αποτελεσματικη,μπορεις επισης ετσι οπως τη χαιδευεις,να βαζεις λιγο πιο βαθεια τα δαχτυλα σου στη γουνα της(με φορα απο πανω προς τα κατω)και να της βγαζεις μεγαλη ποσοτητα,τριχας!:)

ευχαριστω παιδια θα δοκιμασω και βλεπουμε τι θα γινει.....και εμενα για τους ιδιους λογους δαγκωνει οποτε ειναι οκ!

Εγώ της δίνω μερικές λιχουδιές και ψιλοκάθεται, γιατί έχει συνδυάσει τη βούρτσα με το νόστιμο κροκετάκι! Δεν έπιασε αμέσως, αλλά τώρα βλέπει τη βούρτσα και το σακουλάκι και τρέχει να τριφτεί και προλαβαίνω να κάνω έστω και λίγο βούρτσισμα!

Απλα παθαινουν κατι με την αισθηση της χτενας στο τριχωμα τους....σαν να την βρισκουν αλλα και σαν να σελινιαζονται!!!!:lol:Βασικα το θεωρουν και ενα ειδος παιχνιδιου.
Το περιέγραψες πολύ σωστά και..κομψά :lol: και μένα μια τέτοια αίσθηση μου δίνει..Όταν τον χτενίζω..εμένα έρχεται πιο πολύ γιατί νομίζω το συνδιάζει και με ξύσιμο στη μουρίτσα κάτι το οποίο το επιδιώκει συνέχεια..!!
Αλλά από δάγκωμα με δύναμη και νύχια..άλλο τίποτα :mad: τουλάχιστον να μ'άφηνε να τα κόψω..Προχθές που τον πείραζα βγήκα από τη μάχη με 5-6 γρατζουνιές 2-3 δόντια και τον γάτο σε θέση μάχης να με κεράσει ακόμα περισσότερες..!!

οκ για το δαγκωμα το προσπαθω ακομα:down::down:
οσο για την βουρτσα τα καταφερα και οχι μονο καθεται αλλα τωρα της αρεσει κιολας!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back