νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Άλλες θα κάτσουν ανάσκελα και θα περιμένουν να την βουρτσίσεις και άλλες θα φύγουν τρέχοντας.

Μπορείς να δοκιμάσεις με ειδικό γάντι.. ή με βρεγμένα χέρια να την χαϊδέψεις και να κολλήσουν πάνω σου οι τρίχες, αλλά αν δεν θέλει, δεν θέλει....
Μόνο όταν κοιτάμε βαριά ίσως στα κλεφτά της κάνεις μια δύο βουρτσιές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Α) Όταν δεν θέλει να την πιάσουν ή να την χαιδέψουν.
Β) Έμένα για παιχνίδι προφανώς.
Στην πρώτη περίπτωση... ε, γάτα είναι, έχει και αυτή τα θέλω της. Άλλες φορές τα σέβομαι και 'αλλες αναγκαστικά όχι.
Στη δεύτερη περίπτωση, παιχνίδι είναι και νομίζω είναι φυσιολογικό. Πάντως δεν δαγκώνει με δύναμη, αν ήθελε θα μπορούσε να το κάνει. Πάντως αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να μη βγάζει νύχια και ευτυχώς δεν βγάζει ποτέ.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βασικα το θεωρουν και ενα ειδος παιχνιδιου.Το γαντι στην αρχη το φοβοντουσαν.Τους το αφησα 2 μερες στο χωρο να το μυριζουν και μετα δεν ειχαν προβλημα.
Παντως οπως ειπαν και τα κοριτσια παραπανω,αν δεν της αρεσει...τελος,δεν θα κατσει ποτε απο μονη της,ασε που θα βγαινεις γδαρμενος απο τη μαχη!

Η λυση με τα βρεγμενα χερια ειναι πραγματικα αποτελεσματικη,μπορεις επισης ετσι οπως τη χαιδευεις,να βαζεις λιγο πιο βαθεια τα δαχτυλα σου στη γουνα της(με φορα απο πανω προς τα κατω)και να της βγαζεις μεγαλη ποσοτητα,τριχας!

νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
nikolasr200
Νεοφερμένο μέλος
Το περιέγραψες πολύ σωστά και..κομψάΑπλα παθαινουν κατι με την αισθηση της χτενας στο τριχωμα τους....σαν να την βρισκουν αλλα και σαν να σελινιαζονται!!!!Βασικα το θεωρουν και ενα ειδος παιχνιδιου.
και μένα μια τέτοια αίσθηση μου δίνει..Όταν τον χτενίζω..εμένα έρχεται πιο πολύ γιατί νομίζω το συνδιάζει και με ξύσιμο στη μουρίτσα κάτι το οποίο το επιδιώκει συνέχεια..!!Αλλά από δάγκωμα με δύναμη και νύχια..άλλο τίποτα
τουλάχιστον να μ'άφηνε να τα κόψω..Προχθές που τον πείραζα βγήκα από τη μάχη με 5-6 γρατζουνιές 2-3 δόντια και τον γάτο σε θέση μάχης να με κεράσει ακόμα περισσότερες..!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος βυρωνας
Νεοφερμένο μέλος
οσο για την βουρτσα τα καταφερα και οχι μονο καθεται αλλα τωρα της αρεσει κιολας!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool