Βρέθηκε γατάκι και χαρίζεται

lianap

Νεοφερμένο μέλος

Η lianap αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 86 μηνύματα.
Το είχα δει πριν 4-5 μήνες να τριγυρνάει εκεί που ταίζουμε τα αδεσποτάκια ήταν πεντακάθαρο μα τρομαγμένο.
Τη δεύτερη φορά που το είδα τηλεφώνησα στην κτηνίατρο μήπως να ενημερώσω,

Μετά από τότε το είδα σήμερα εξαντλημένο και πεινασμένο το καημενούλι

Περίμενα μέχρι να καλοφάει και του χάιδευα όλη την ώρα το κεφαλάκι του.
Μετά του έβγαλα σιγά σιγά το λουράκι που ήταν σκισμένο μάλλον από γρατζουνίσματα.
Σκέφτηκα να μη σκαλώσει πουθενά.

Πρέπει να είναι 6-7 μηνών πολύ καλό

Αν κάποιος γνωρίζει γι αυτό ας απαντήσει
Θα προσπαθήσω να το φωτογραφήσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αναζητά κανείς αυτό το γατάκι;

Ελπίζω σύντομα να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του... Γλυκό μωράκι... :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εύχομαι να βρεθούν σύντομα οι ιδιοκτήτες του. Για να φοράει λουράκι πάει να πει πως από κάπου έφυγε!

Είναι λευκό γατάκι με κανελί ρίγες στο κεφάλι και καφέ-κανελί ουρά.

Φοράει λουράκι λεοπάρ με κουδουνάκι

Περιοχή Προφήτη Ηλία Μεταμόρφωση

Γατάκι μου γλυκό!
Αν καταφέρεις να το φωτογραφίσεις θα είναι πιο εύκολο, νομίζω. Την καλύτερη τύχη εύχομαι!!:)

Παιδιά, βγάλαμε το απόγευμα fotos αλλά δεν φαίνεται το χρώμα στο κεφαλάκι και την ουρά.

Είναι κοριτσάκι!
Πολύ εξοικειωμένο με τον άνθρωπο αν και φοβισμένο.

9weq.jpg

8bf5.jpg

7cyo.jpg

wfxq.jpg

Πήγα στο συνηθισμένο μέρος που ταίζει η γειτονιά μας τα αδεσποτάκια,
φώναξα πσι, πσι και ήρθε τρέχοντας.

Το σήκωσα με τα χέρια μου το χάιδευα συνέχεια.

Μίλησα και με τα κορίτσια της φιλοζωικής και μου είπαν να του ξαναφορέσω το λουράκι,
το οποίο το έπλυνα και το έβαλα πιο χαλαρό.

Τελικά φαίνεται πρέπει να είναι πολύ μικρότερο 4-5 μηνών, αχ, δε μπορώ να υπολογίσω σωστά.
Έδωσα almo υγρή και royal και τα ξέσκισε το φουκαριάρικο.

Πρέπει να γίνει κάτι γρήγορα να βρεθούν οι γονείς του ή να υιοθετηθεί εκ νέου.
Αριθμός έγκρισης πρωτοδικείου : 25700," Φιλοζωϊκός σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας "

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
" Φιλοζωϊκός σύλλογος Ν.Φιλαδέλφειας "
αριθμό έγκρισης πρωτοδικείου : 25700

Μπορεί και να υιοθετηθεί τώρα η γατούλα αν δε τη ζητήσει κανείς, έτσι δεν είναι;

Το επόμενό μου βήμα είναι αφισούλες στην περιοχή και σε καίρια σημεία.

Παιδιά, θα δώσω ένα δυναμωτικό πολυβιταμινούχο gel.
Σκέφτομαι να του βάλω και εξωπαρασιτική αμπούλα.
Μπορώ όμως να δώσω και drontal αφού δεν ξέρω πόσο μηνών είναι;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Καλησπέρα! Μπορείς να δώσεις milbemax αντί για drontal, που το παίρνουν και μικρά γατάκια ανάλογα με το βάρος τους. Είναι μικρότερο χαπάκι από το drontal και το καταπίνουν πολύ εύκολα. Έχει milbemax για γατάκια και για γάτες. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες για τη δοσολογία...
Είναι πολύ γλυκούλικο, και με τόσο παραπονεμένο βλέμμα! Έχετε βάλει την αγγελία ότι βρέθηκε και στο Facebook ή στο adespoto.gr;
Θα δω κι εγώ τις αγγελίες στο Facebook μήπως δω καμία που την αναζητούν.

ίσως θα βοηθούσε να ποστάρεις και σε σελίδες φιλοζωικών στο fb που τις επισκέπτονται πολλοί!

Κορίτσια δεν έχω fb και ούτε ξέρω τα κατατόπια εκεί...
Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος από σας να το κάνει, θα ήμουν ευγνώμων

Έβαλα αγγελία σε 2 άλλα site με αγγελίες, όχι σ' αυτά που αναφέρετε πιο πάνω.
Επίσης έψαξα από την πρώτη φορά που το είδα στο ίντερνετ μήπως το αναζητούν
μα δε βρήκα τίποτα.
Ευχαριστώ πολύ!

Κορίτσια δεν έχω fb και ούτε ξέρω τα κατατόπια εκεί...
Θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος από σας να το κάνει, θα ήμουν ευγνώμων

Έβαλα αγγελία σε 2 άλλα site με αγγελίες, όχι σ' αυτά που αναφέρετε πιο πάνω.
Επίσης έψαξα από την πρώτη φορά που το είδα στο ίντερνετ μήπως το αναζητούν
μα δε βρήκα τίποτα.
Ευχαριστώ πολύ!

θα μπορούσα να βοηθήσω σε αυτό.
Φαντάζομαι όμως πως χρειάζονται κ στοιχεία επικοινωνίας.Στις άλλες αγγελίες έβαλες mail ή τηλ;

Φαντάζομαι όμως πως χρειάζονται κ στοιχεία επικοινωνίας.Στις άλλες αγγελίες έβαλες mail ή τηλ;
Σιγουρα χρειαζεται, ειδικα μαλιστα την στιγμη που η κοπελα δεν εχει δικο της προφιλ να της στελνουν μηνυματα εκει.

Αγαπητή Karmela σου έχω στείλει pm και σ' ευχαριστώ θερμά!

Δώσαμε drontal και αμπούλα για ψύλλους,
οπότε έχει αποπαρασιτωθεί εσωτερικά και εξωτερικά

Έχω άγχος για τη γατούλα επειδή θα αρχίσει να ζευγαρώνει σε λίγο...
αν και είναι πολύ αναστατωμένη και φοβισμένη... ίσως αυτό να καθυστερήσει τα πράγματα.

Τελευταία επεξεργασία:
Μακαρι να πανε ολα καλα για τη γατουλα.Το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.:)

Την βρηκα την αγγελια στο fb και την εβαλα σε οσες ομαδες ηξερα που να εχουν σχεση με γατες. Ας ελπισουμε καποιος να την δει και να την γνωρισει, αλλιως να βρει ενα καλο σπιτακι.

Ευχαριστούμε πολύ Bessy1962!!!!

Εύχομαι αυτό το κουκλί να γυρίσει στην αγκαλιά που το έχασε ή να βρει άλλο σπιτάκι με πολύ αγάπη!

H αγγελία στο fb κινείται αρκετά από ότι βλέπω.Έχουν προωθήσει πολλοί!ας ελπίσουμε όποιος την έχασε να έχει κάποια επαφή με το internet ώστε να γυρίσει σύντομα σπιτάκι της!

2n75.jpg

odmp.jpg

ks43.jpg

Και κάποιες άλλες φωτογραφίες της γατούλας!
Ελπίζω σύντομα να βρει σπίτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back