Βρήκα γατάκι στο δρόμο

catlover

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 299 μηνύματα.
Σήμερα, όπως ερχόμουν στην δουλειά βλέπω ένα μικράκι μες στη μέση του δρόμου με κλειστά ματάκια από τσίμπλες, όπως είδα μόλις το έπιασα. Επειδή δεν προλάβαινα, έστειλα τον άντρα μου που το βρήκε ευτυχώς και τώρα το έχει στο μπαλκόνι μας, γιατί μέσα είναι η Ζιζέλ. Θα το πάει σε λίγο στον κτηνίατρο του Pet City και θα μας πει πως είναι η κατάστασή του. Το πρόβλημα είναι πως μάλλον θέλει τάισμα με μπιμπερό κάθε 2 ώρες και κλαίει και ο άντρας μου δεν θέλει να το περάσει αυτό πάλι. Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει? Είναι κουκλάκι, γκρι με άσπρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλό είναι οτι είναι Παρασκευή, και μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.:)

Γάλα πήρες??
Αν πάρει 2 μέρες το ειδικό γάλα για τα γατάκια θα έχει πιθανότητες να ζήσει...
Μετά βλέπετε, ίσως στο μεταξύ, του αλλάξεις γνώμη, ή βρεθεί κάτι άλλο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το ειδικό γάλα σε σκόνη για γατάκια μεγάλωσα ήδη την Τζίνι του μπαμπά μου που τώρα είναι μια κυρία. Θα του πάρει μόλις το πάει στον γιατρό. Το πρόβλημα είναι η Ζιζέλ που έχει περάσει καλυκοιό ήδη και δεν μπορώ να το πάρω μέσα στο σπίτι μην την κολλήσει τίποτα. Μάλλον έχει ρινοτραχείτιδα. Θα παγώσει στο μπαλκόνι, πιάνει κρύο στο Μαρούσι τα βράδυα.

Σε ένα δωμάτιο μόνο του σε μια κούτα, με ένα πουλόβερ κάτι, και μια θερμοφόρα θα είναι εντάξει. :)
Θα χρειαστεί τάισμα και ζεστασιά άμεσα...

Δυστυχώς εγώ είμαι λίγο μακριά, και εκτός αυτού, έχω 20 γάτες μεγάλες, 6 μικρά, 1 σκύλο νεογέννητο. 4 Άρρωστα με ρινοτραχ, μια με απόστημα, μια με ράμματα απο στείρωση(δίνω αντιβίωση), ένα μικρό με τσίμπλες. Το πρωί βρήκα και άλλο μικρό με τσίμπλες... σε σακούλα...:(

Αυτά νομίζω..αν ξέχασα κανένα ας με συγχωρήσει.

Είσαι απίστευτη!!! Εμένα θα με χώριζε σε αυτή την περίπτωση σίγουρα. Χαρά στο κουράγιο σου Julia, να σαι καλά να τα προσέχεις.

Ευχαριστώ.
Μπορείς και εσύ να πεις του άνδρα σου... ΤΙ θα μπορούσες και εσύ, να φέρεις σπίτι, (πες τα μισά.. γιατί έχω κήπο...) και θα το ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ που έφερες μόνο ένα.!!;)

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει... αλλά είναι λίγο δύσκολο.:(
Είναι καλο που έχεις πείρα, τα ξέρεις.... Κάνε ότι μπορείς το ΣΚ, και απο Δευτέρα μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη. :)

Τα νέα δεν ξέρω αν είναι καλά. Το ένα του ματάκι έχει χυθεί και από το άλλο μάλλον δεν βλέπει. Είναι αφυδατωμένο, περίπου 40 ημερών, του έδωσε ορό ο γιατρός και μας έδωσε μια πολυβιταμίνη να του δίνουμε εμείς και με μια σύριγγα θα του δίνουμε κονσερβούλα για γατάκια. Αχ χριστέ μου, γιατί να τυρανιούνται οι αθώες ψυχούλες? Τώρα λυπάμαι και τον άντρα μου, έχει σκάσει από την στεναχώρια του και μου λέει πως δεν αντέχει να το βλέπει έτσι.

το χαριζεις???

τι εννοεις εχει χυθει???ειναι τυφλο το μωρακι μωρε??

Το ένα το ματάκι έχει χυθεί, το άλλο έχει μεμβράνη, δεν ξέρουμε ακόμη αν βλέπει. Ο γάτος που έχει τώρα η μαμά μου είχε μεβράνη κι αυτός και του την καθάρισε ο Αίλουρος με την στείρωση και βλέπει μια χαρά. Είναι κοριτσάκι και τρελαίνεται για χάδια. Γατζώθηκε πάνω στον Αριστείδη όταν του άνοιξε την κούτα στον κτηνίατρο και με το που του χάιδεψε το κεφαλάκι κοιμήθηκε όρθιο!! Αν θέλεις έλα να το δεις, θα το λατρέψεις! Σήμερα θα το βάλουμε στο μπάνιο και θα το φροντίσουμε με όσα μας έδωσαν να το ταίσουμε. Αλοιφή για αποπαρασίτωση, πολυβιταμίνες, κονσερβούλα και ορό! Είναι μια γλύκα το κουτσούνι μου. Αύριο το πρωί θα το πάμε στον Αίλουρο.

τι εννοεις:) με το ''εχει χυθει''?

Μαρία μου εγώ το είδα το μεσημέρι γεμάτο τσίμπλες, τώρα ο γιατρός που το καθάρισε μας είπε πως το έχει χάσει. Αφού τα μάτια είναι υγρά μάλλον έχει χάσει μέρος του ματιού του. Είσαι καλοδεχούμενη να το δεις μόνη σου από κοντά, έλα για καφέ αύριο.

Μια φωτογραφία της κούκλας ενώ κοιμάται:)

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 87
Γεωργια μου μπραβω σου συνεχισε ετσι.Και ελπιζω να βρεθι καπιος να το παρη το συντομοτερο.Ειναι μια αξιολατρευτη ψιχουλα που δεν πρεπι να χαθη:inlove::greycat:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, μακάρι να σωθεί η ψυχούλα. Πάντως δεν έχει μάλλον ρινοτραχείτιδα οπότε έχει πολλές ελπίδες με την σωστή φροντίδα. Είναι αξιολάτρευτη ακόμη κι έτσι πάντως

Καλησπέρα και από εμένα.
Είμαι ο σύζυγος που μάζεψα το γατακι :)

Απο το μεσημέρι έχει κοιμηθεί ίσαμε 5 φορές όρθιο πάνω στο χέρι μου, με το που το ακουμπάω:inlove:
Και τώρα πάλι κοιμάται που το κούρασε ο κτηνίατρος (όπως είδατε στην φωτο)
Το αριστερό ματάκι του ή το έχασε μεγαλώνοντας, ή έτσι γεννήθηκε.
Το δεξιό έχει μεμβράνη επάνω, ο καιρός θα δείξει...
Είναι αφυδατωμένο και χρειάζεται συνεχώς τροφή (ορό, κονσέρβα, βιταμίνες).
Πάντως έχει πολύ νεύρο, είναι δεν είναι 20 πόντους και το κρατάγαμε εγώ και ο κτηνίατρος μαζί για να το εξετάσει!!! Α, και σε επιταχύνσεις ξεπερνάει και γατόπαρδο!
Επίσης πολύ σημαντικό ότι το ακροάστηκε και είναι πεντακάθαρα τα πνευμονάκια του.

:bye: Σας αφήνω γιατί το ακούω που ξύπνησε!

Αριστείδης

Μπράβο και στούς δυο.:)
Είτε με δυο μάτια, είτε με ένα ή και με κανένα.. μια γάτα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζήσει ΜΕΣΑ στο σπίτι!!!

Δεν νοιώθει καθόλου μειονεκτικά, και μετά απο λίγο μαθαίνει τον χώρο, σαν να βλέπει κανονικά.
Είτε για σας, είτε για την Μαρία, που ίσως το πάρει, βάζω ένα πολύ χρήσιμο Άρθρο

Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας, και να ΜΗΝ τα προσπερνούν απλά.

τι ψυχουλακι ειναι αυτοοοοοο.Μπραβο και στους δυο!!!!!! ευχομαι το καλυτερο για το μικρουλι. :)

Αριστείδη είσαι έτοιμος γατομπαμπάς βλέπω!:up::up: Μήπως βρε παιδιά να το κρατήσετε εσείς? Είναι τόσο γλυκούλι έτσι όπως το βλέπω στην κούτα...

Μπράβο και στους δυο σας!Ειστε πολυ τυχεροι που η ατυχια αυτου του μικρου σας βρισκει ενωμενους!Κανετε πολυ καλη δουλεια,ελπιζω ολα να πανε καλα και να γινει σωστος γατοπαρδος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back