catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Γάλα πήρες??
Αν πάρει 2 μέρες το ειδικό γάλα για τα γατάκια θα έχει πιθανότητες να ζήσει...
Μετά βλέπετε, ίσως στο μεταξύ, του αλλάξεις γνώμη, ή βρεθεί κάτι άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Θα χρειαστεί τάισμα και ζεστασιά άμεσα...
Δυστυχώς εγώ είμαι λίγο μακριά, και εκτός αυτού, έχω 20 γάτες μεγάλες, 6 μικρά, 1 σκύλο νεογέννητο. 4 Άρρωστα με ρινοτραχ, μια με απόστημα, μια με ράμματα απο στείρωση(δίνω αντιβίωση), ένα μικρό με τσίμπλες. Το πρωί βρήκα και άλλο μικρό με τσίμπλες... σε σακούλα...

Αυτά νομίζω..αν ξέχασα κανένα ας με συγχωρήσει.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορείς και εσύ να πεις του άνδρα σου... ΤΙ θα μπορούσες και εσύ, να φέρεις σπίτι, (πες τα μισά.. γιατί έχω κήπο...) και θα το ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ που έφερες μόνο ένα.!!

Μακάρι να βρεθεί κάποιος να σε βοηθήσει... αλλά είναι λίγο δύσκολο.

Είναι καλο που έχεις πείρα, τα ξέρεις.... Κάνε ότι μπορείς το ΣΚ, και απο Δευτέρα μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη.

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria86
Νεοφερμένο μέλος
maria86
Νεοφερμένο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
maria86
Νεοφερμένο μέλος
με το ''εχει χυθει''?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Panthro
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι ο σύζυγος που μάζεψα το γατακι

Απο το μεσημέρι έχει κοιμηθεί ίσαμε 5 φορές όρθιο πάνω στο χέρι μου, με το που το ακουμπάω

Και τώρα πάλι κοιμάται που το κούρασε ο κτηνίατρος (όπως είδατε στην φωτο)
Το αριστερό ματάκι του ή το έχασε μεγαλώνοντας, ή έτσι γεννήθηκε.
Το δεξιό έχει μεμβράνη επάνω, ο καιρός θα δείξει...
Είναι αφυδατωμένο και χρειάζεται συνεχώς τροφή (ορό, κονσέρβα, βιταμίνες).
Πάντως έχει πολύ νεύρο, είναι δεν είναι 20 πόντους και το κρατάγαμε εγώ και ο κτηνίατρος μαζί για να το εξετάσει!!! Α, και σε επιταχύνσεις ξεπερνάει και γατόπαρδο!
Επίσης πολύ σημαντικό ότι το ακροάστηκε και είναι πεντακάθαρα τα πνευμονάκια του.
Σας αφήνω γιατί το ακούω που ξύπνησε!Αριστείδης
julia
Διακεκριμένο μέλος

Είτε με δυο μάτια, είτε με ένα ή και με κανένα.. μια γάτα δεν έχει κανένα πρόβλημα να ζήσει ΜΕΣΑ στο σπίτι!!!
Δεν νοιώθει καθόλου μειονεκτικά, και μετά απο λίγο μαθαίνει τον χώρο, σαν να βλέπει κανονικά.
Είτε για σας, είτε για την Μαρία, που ίσως το πάρει, βάζω ένα πολύ χρήσιμο Άρθρο
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά σας, και να ΜΗΝ τα προσπερνούν απλά.
myrtos
Δραστήριο μέλος

menia
Δραστήριο μέλος

Μήπως βρε παιδιά να το κρατήσετε εσείς? Είναι τόσο γλυκούλι έτσι όπως το βλέπω στην κούτα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool