julia
Διακεκριμένο μέλος
Οι λυσασμένες είχαν γεμίσει δωράκια και τα 2 χώματα και δεν ξέραμε ποια έκανε τι!

Μια΄χαρά οικογένεια σας βρίσκω!!!! Έλα μια βόλτα στο πατρικό μου με 2 τουαλέτες(και κήπο...).... να δέις γλύκα!!!!

Καμία εταιρία με άμμο, να με σπονσοράρει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η εκμάθηση έγινε μετά από στενή παρακολούθηση του μπαμπά στην τουαλέτα, γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού ζευγάρωνε με την καράφλα του ενώ κοιμόταν!
Ο συγκεκριμένος γάτος είχε και μια μανία με τις γυναικίες γάμπες και ήταν ο φόβος και τρόμος των φίλων μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

αλλά ΠΟΤΕ δεν μου έτυχε τέτοια....

Βέβαια και απο την άλλη, καλύτερα.. γιατί πλέον με τον πληθυσμό που έχουμε... θα περιμέναμε εμείς οι άνθρωποι έξω απο το μπάνιο, στην ουρά, κάθε πρωί!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία, αφού ζευγάρωνε με την καράφλα του ενώ κοιμόταν!!

Νά'σαι καλά καλή μου για πρώτη φορά απο χτες μπόρεσα και γέλασα.
Μου έκανες το καλύτερο δώρο για τη γιορτή μου!!
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Panthro
Νεοφερμένο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι υπεροχη! Μια μικρη κουκλιτσα!!
Τσατιστηκα με τον ασχετο που σας εδωσε κορτιζονουχα κολλυρια
αλλα τελος καλο ολα καλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Να τη χαίρεστε την κούκλα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) μας που κοντεύει πλέον τα 2 χρόνια ζωής!