Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ Εμενα ποτε δεν με εχει χρεωσει κτηνιατρος στη ζακυνθο για επισκεψη.Μονο αυτα που θα παρω.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

fonigalifo
Νεοφερμένο μέλος
εγω εχω δυο μικρες γατουλες,περιπου 3 εβδομαδων,που τις ταιζω τωρα.Μπορεις να ρωτησεις οτι θες.
https://www.strayshelp.gr/index.php?...2008-09-07-23-50-52&catid=50:advice&Itemid=71
Ατσίδας
Εκκολαπτόμενο μέλος

gatotrelamenh
Νεοφερμένο μέλος

αα ξεχασα!!! πρεπει αν του δινεισ γαλα εβαπορε αρεομενο 3 φορεσ την ημερα ... δεν ξερω ποση ποσοτιτα

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
βασικα τα περισοτερα απ αυτα που μου ειπες τα εχω γιατι εχω τρεις ακομα γατες οι οποιες ειναι οι μονες που καταφερα να σωσω μιας και τα υπολοιπα 7 μου τα φολιασαν πριν εναμιση μηνα... τωρα για κονσερβες δεν χρησημοποιω παρα μονο 1 φορα ανα 1-2 μηνες και αυτο ως λιχουδια... απο ξηρα τροφη παιρνω αυτην την χυμα των σουπερ μαρκετ μιας και καταναλων 1 κιλο ανα 1-2 εβδομαδες.. την διατροφη των γατιων την βασιζω σε ωμα κρεατα και οτι μαγειρευεται στο σπιτι... (οχι αποφαγια καθαρο φαγητο) και ετσι πιστευω ειναι το καλυτερο μιας και ξερω τι τρωνε... τωρα για τα εμβολια θα του τα κανω προς το τελος του δευτερου μηνα με αρχες τριτου γιατι οσο πιο μικρα ειναι εχω παρατηρησει οτι τα επηρεαζει και ειναι νοχελικα για καποιες ωρες.....
και να ρωτησω και κατι για τα τσισα του.. ποση ωρα πρεπει να το τριβω με το βρεγμενο πανακι ???? μεχρι τωρα το κανω για 1-2 λεπτα γιατι δεν καθεται... αλλα αμα χρειαζεται παραπανω θα το κρατησω με το ζορι....
Καλωσόρισες στη παρέα μας!! Αυτό το μικρό πλασματάκι θα το χεις μέσα στο σπίτι; Αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο προτίμησέ το για να μην έχει την ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα γατιά... Χριστέ μου τι κόσμος υπάρχει...

Και όταν μεγαλώσει λίγο θα σου εξηγήσω αν θέλεις πως μπορείς να το εκπαιδεύσεις να βγαίνει με σαμαράκι και λουράκι..Ρώτησε τον κτηνίατρό σου αν κάνει να δώσεις γάλα σε σκόνη για βρέφη (βρέφη ανθρώπους) που μπορείς να προμηθευτείς από το φαρμακείο. Νομίζω πως κάνει. Ο κτηνίατρός σου θα μπορεί επίσης να σου πει πόσο μεγάλο είναι το γατί και τι είναι καλό να τρώει. Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά.
Ευτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι σαν κι εσένα..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εβαπορε δεν κανει να δινουμε στις γατες.Ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα τα θερισει η διαρροια.Μονο σε εκτακτες περιπτωσεις,οταν το πρωτοβρουμε δηλαδη,και δεν υπαρχει ειδικο γαλα για γατες στο σπιτι.Μετα ομως θα πρεπει να συνεχισουμε με το ειδικο γαλα.αα ξεχασα!!! πρεπει αν του δινεισ γαλα εβαπορε αρεομενο 3 φορεσ την ημερα ... δεν ξερω ποση ποσοτιτα![]()
![]()
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
όταν πέθανε το πρώτο, αρχίσαμε να τους δίνουμε ειδικό για γάτες, αλλά ήταν ήδη πολύ αργα...

Manolis samos
Νεοφερμένο μέλος

ειλικρινα σας ζητω συγνωμη που σχας ταλαιπωρησα.... παρακαλω αυτο το θεμα να διαγραφει απο καποιον αρμοδιο.... παντως το εβαπορε δεν ειναι και τοσο ακαταλληλο για τις πρωτες μερες τυλαχιστον μιας και το γατακι μου και παχαινε και αναπτυσοταν, απλως το κακο εγινε ξαφνικα και πανω που ειχα σταματησει να φοβαμια μιας και την κονσερβατου τουλαχιστον την ετρωγε πλεον απο μπολακι.... ευχαριτω για την βοηθεια σας και παλι συγγνωμη που σπαταλησα τον χρωνο σας.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool