Βρήκα γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Όχιιιιι κάθε μέρα πρέπει να κάνουν. Βίκυ δεν είσαι ενημερωμένη παιδί μου. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος δεν ασχολείται καθόλου με γατες:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

α λέω και εγω πολύ απίστευτω ακουγότανε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπηθείτε με, θα χάσω την δουλεια μου.....:lol::lol:

Όχιιιιι κάθε μέρα πρέπει να κάνουν. Βίκυ δεν είσαι ενημερωμένη παιδί μου. Αλλά αυτά παθαίνει όποιος δεν ασχολείται καθόλου με γατες:P
εσυ δεν ξερεις που σου πανε τα τεσσερα και εισαι ασχετη με γατες:P
οι καλικο ειναι οι καλυτερες γατες γιατι δεν χεζουν ποτε.
αλλα εσυ που να ξερεις:down::down::down:

τελικά θα μου πει καμια τι να κάνω ? Θα κάνει την ανάγκη της μια φορά τον μηνά ή μια με δυο φόρες την μέρα?

Λοιπόν έλα ετοιμάσου για ένα ξεκατίνιασμα και έχω όρεξη. Άντε τώρα :lol::lol::lol:
Μην πιστεύεις κανένα Έμιλυ μόνο εμένα που είμαι φερέγγυος άνθρωπος:D:cool:

Καλά Βίκυ είσαι απαράδεκτη(γέλασε το χειλάκι μου:)).
Μην την ακούς κορίτσι μου, μάλλον έχει μπερδευτεί με της σιάμ.

αρα μια με δυο φορες την μερα ε?

Μια φορά την εβδομάδα, να τ' αφήσω;;;;

Λοιπόν έλα ετοιμάσου για ένα ξεκατίνιασμα και έχω όρεξη. Άντε τώρα :lol::lol::lol:
Μην πιστεύεις κανένα Έμιλυ μόνο εμένα που είμαι φερέγγυος άνθρωπος:D:cool:
το ηξερα οτι παλι θα χαλασεις το θεμα με τις ανακριβιες που γραφεις. το εχεις συστημα αλλωστε. ετσι δεν πηγα να χασω τη γατα μου που μου ειπες να της δωσω να φαει ενα φιδι που ειχα βρει και παραλιγο να την φαει το φιδι τη γατα μου:mad::mad:
μην την ακους γιατι νομιζω οτι τα λεει επιτηδες.
οι καλικο δεν χεζουν. τελεια και παυλα
χαζη ουρανια

Λοιπόν να παίσουν τα στοιχήματα τώρα πόσες φορές πρέπει να χέ.ει η κάλικο. Εγώ λέω μία με δύο φορές την ημέρα. Άλλος για το στοίχημα.

εγω λεω μια φορα το μηνα και παιζω 100 ευρω.

λοιπον πειτε μου γιατι εχω μπερδευτει!!:(:(:hmm::hmm::mad::mad::confused::|;) τεληκα τι??και Μην μου λέτε ψέματα γιατί αν πιστέψω μια που λέει λάθος ίσως με τις συμβουλές αυτές το γατάκι να κινδυνέψει

το ηξερα οτι παλι θα χαλασεις το θεμα με τις ανακριβιες που γραφεις. το εχεις συστημα αλλωστε. ετσι δεν πηγα να χασω τη γατα μου που μου ειπες να της δωσω να φαει ενα φιδι που ειχα βρει και παραλιγο να την φαει το φιδι τη γατα μου:mad::mad:
μην την ακους γιατι νομιζω οτι τα λεει επιτηδες.
οι καλικο δεν χεζουν. τελεια και παυλα
χαζη ουρανια

Για πρόσεξε σε παρακαλώ γιατί θα γίνει παρεξήγηση. Εσύ δεν είσαι που είχες αφανίσει όλα τα ποντίκια της γειτονιάς σου γιατί δεν είχες να ταϊσεις τις γάτες σου μια καλή κροκέτα της προκοπής>?¨Τώρα σε θυμάμαι:mad:

ρε παιδια τα Συζητάτε άλλη ώρα αυτά πείτε μου τώρα αν δεν μπορείτε θα ρώτησε άλλον

Για πρόσεξε σε παρακαλώ γιατί θα γίνει παρεξήγηση. Εσύ δεν είσαι που είχες αφανίσει όλα τα ποντίκια της γειτονιάς σου γιατί δεν είχες να ταϊσεις τις γάτες σου μια καλή κροκέτα της προκοπής>?¨Τώρα σε θυμάμαι:mad:
με θυμασαι ε....:hmm::hmm::hmm: εγω δεν θυμαμαι που πηγες το γατο σου διακοπες στην αντιπαρο και τον αφησες να τρωει απο την ταβερνα "ο μαυρος γατος" τα ψαρια που του πεταγαν και επαθε αλλεργια????
η δεν θυμαμαι που δεν ηθελες να κανεις στειρωση στο γατο σου γιατι κατα βαθος τον γουσταρεις. αντε τωρα.
μην την ακους εμιλυ ειναι επικυνδινη

καλα αφήστε θα ρωτήσω αλλον μονο μια ερώτηση:πια απο τις δυο σας εχει καλικο?

Έμιλυ η έγκυος γατούλα που βρήκες καλά είναι; Γέννησε;;

Εγώωωωωω. Για αυτό σου λέω εμένα να πιστεύεις

καλα αφήστε θα ρωτήσω αλλον μονο μια ερώτηση:πια απο τις δυο σας εχει καλικο?
εγω χα χα
τι θα πεις τωρα ουρανια:hmm::hmm:
Έμιλυ η έγκυος γατούλα που βρήκες καλά είναι; Γέννησε;;
την κρατησε ο γιατρος καλε χαζη κι εσυ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back