konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
εσυ δεν εχεις καλικο γατα....εχεις κουλη γαταΕγώωωωωω. Για αυτό σου λέω εμένα να πιστεύεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Έμιλυ η έγκυος γατούλα που βρήκες καλά είναι; Γέννησε;;
Καλέ αυτη δεν πέθανε;;;
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Καλά Βίκυ είσαι απαράδεκτη(γέλασε το χειλάκι μου).
Μην την ακούς κορίτσι μου, μάλλον έχει μπερδευτεί με της σιάμ.
δε κατάλαβα! τι παίζει με τις Σιαμ;; τουλάχιστον αυτές κάνουν την ανάγκη τους κάθε βράδυ από τις 02.00-04.00 αλλά δε την έχω μάθει ακόμη να τραβάει το καζανάκι για αυτό έχω μάθει την άλλη μου γάτα μόλις βλέπει ότι κάνει κακάκια πάει και ρίχνει και αυτή μια και μετά τραβάει και το καζανάκι

πάντως οι καλίκο σπάνια τα κάνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με άμμους και λοιπές ιστορίες

konstans
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη

konstans
Περιβόητο μέλος
Ναι έμιλυ μου θα σου πω εγώ, γιατί αυτές είναι άσχετες.μπερδευτηκα..κωσταντίνα μου πες μου εσυ σε παρακαλώ γιατι αυτες με μπερδεψαν
Ποια ήταν η ερώτηση;
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ειδες που σου λεω εμιλυ το λενε κι αλλοι. μην πιστευεις την ουρανια.δε κατάλαβα! τι παίζει με τις Σιαμ;; τουλάχιστον αυτές κάνουν την ανάγκη τους κάθε βράδυ από τις 02.00-04.00 αλλά δε την έχω μάθει ακόμη να τραβάει το καζανάκι για αυτό έχω μάθει την άλλη μου γάτα μόλις βλέπει ότι κάνει κακάκια πάει και ρίχνει και αυτή μια και μετά τραβάει και το καζανάκι
πάντως οι καλίκο σπάνια τα κάνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με άμμους και λοιπές ιστορίες![]()
δημιουργει προβληματα. σε μια ειπε οτι οι γατες ζευγαρωνουν με πιθηκους και η κοπελα πηγε το γατο της στο ζωωλογικο κηπο και εγινε χαμος
konstans
Περιβόητο μέλος
Κι άλλος άσχετος στην παρέαδε κατάλαβα! τι παίζει με τις Σιαμ;; τουλάχιστον αυτές κάνουν την ανάγκη τους κάθε βράδυ από τις 02.00-04.00 αλλά δε την έχω μάθει ακόμη να τραβάει το καζανάκι για αυτό έχω μάθει την άλλη μου γάτα μόλις βλέπει ότι κάνει κακάκια πάει και ρίχνει και αυτή μια και μετά τραβάει και το καζανάκι
πάντως οι καλίκο σπάνια τα κάνουν οπότε δεν θα έχεις θέμα με άμμους και λοιπές ιστορίες![]()
.Βρε έχεις γάτα σιάμ και δεν της έχεις μάθει να τραβάει το καζανάκι;Τσ,τσ,τσ
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παρακαλώ κυρίες μου είναι δική μου πατέντα.

konstans
Περιβόητο μέλος
Άκουσε να δεις φιλενάδα, οι κάλικο κάνουν κακάκια όποτε τους έρθει. Πρέπει να γράφεις σε ένα χαρτί πότε ακριβώς κάνει και να ενημερώσεις τον γιατρό σου για να σου πει αν είναι εντάξει ή όχι.δεν πειραζει αλλα πες μου για τις καλικο για το ποτε κανουν κακακια?
Εμείς άλλωστε δεν είμαστε γιατροί

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Βρε εγώ θέλω να υπάρχει κάνα κάλικο και να κινδυνεύσει με τις μπούρδες μας
Φαντάζεσαι;

vickymoon
Διάσημο μέλος
Βρε εγώ θέλω να υπάρχει κάνα κάλικο και να κινδυνεύσει με τις μπούρδες μας

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
Νίκοοοο, πες τους κάτι, πάνε να μας πάρουν το γραφέιο στοιχημάτων με το χέσημο της γάτας.
Σας παρακαλώ κυρίες μου είναι δική μου πατέντα.![]()
Κάτια υπάρχει ένα θεματάκι με το καζανάκι.. βλέπεις οι κεραμιδόγατες πηδάνε πιο ψηλά και το φτάνουν , οι δε σιάμ ειναι κοντοστούμπικες οπότε δε το καταφέρνουν εύκολα, ετοιμάζω τώρα μια εφαρμογή όπου μέσω γατοκινητού θα στέλνει σμσ στο 12535 - και κείμενο - ΡΙΞΕ ΚΑΖΑΝΑΚΙ , οπότε άμεσα αυτός ο μηχανισμός θα ρίχνει το νερό
(ελπίζω να προλάβω τη πατέντα..)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool