Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Καλά λίγες ώρες έλειψα και την αποπήρατε την φιλενάδα μου;;;Tην διώξατε πάλι ρεμάλιααααα. Και σας έλεγα με το μαλακό. Αλλά μόλις δείτε ψητό εξτασιάζεστε![]()

που είσαι έμιλυ μου, πες μας πόσες φορές τελικά έχεσε το γατί;;

Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλά λίγες ώρες έλειψα και την αποπήρατε την φιλενάδα μου;;;
που είσαι έμιλυ μου, πες μας πόσες φορές τελικά έχεσε το γατί;;![]()
Δεν ξέρω για το γατί,η έμιλυ πάντως μας έχεσε κανονικά...
Μήπως της τρίψαμε την κοιλίτσα περισσότερο από όσο έπρεπε???
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
μην εχεις αγωνια. τα μωρα καλικο κανουν κακα τους 1 φορα το μηνα. οποτε τον ιουλιο παλι.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
με θυμασαι ε....εγω δεν θυμαμαι που πηγες το γατο σου διακοπες στην αντιπαρο και τον αφησες να τρωει απο την ταβερνα "ο μαυρος γατος" τα ψαρια που του πεταγαν και επαθε αλλεργια????
η δεν θυμαμαι που δεν ηθελες να κανεις στειρωση στο γατο σου γιατι κατα βαθος τον γουσταρεις. αντε τωρα.
μην την ακους εμιλυ ειναι επικυνδινη

Εχω αρρωστησει στα γελια!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
οχι ομως με το συρμα, με την αλλη πλευρα τη μαλακη που πλενεις τα πιατα.
αμα βαλεις και απορυπαντικο λειτουργει καλυτερα
εγω οταν ηταν μικρα εβαζα ενα υποαλλεργικο ομως.

Ε ΟΧΙ!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θ Ε Α !!!Τσιφ! Σοβαρή γυναίκα () στας διαταγάς σας.
Λοιπόν, εγώ έχω την εντύπωση ότι όλοι είναι λίγο υπερβολικοί. Η calico, λόγω της έλλειψης ενός ενζύμου που προκαλεί αυτή τη χρωμοποικιλότητα, σε συνδυασμό με το μειωμένο μεταβολισμό λόγω a priori κακής φωτοσύνθεσης του τριχώματός της, ενδέχεται να εμφανίσει προβλήματα στη αφόδευση. Ωστόσο, έρευνες έχουν δείξει ότι η καλύτερη περίοδος των κάλικο στο συγκεκριμένο θέμα είναι οι απόκριες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κακουργες,τη διωξατε;Κι εγω που μπηκα ολο χαρα να δω αν εχεσε το γατι:cry::cry::cry:
μην ανησυχεις Νονικα μου...........η........ hunday.......ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!

.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πιστευω οτι ειναι διχασμενη προσωπικοτητα,η μια ειναι ανορθογραφη κι η αλλα οχι![]()

Και η μια της δυσκοιλια,η αλλη οχι!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Είμαι, η ********, είμαι. Αλλά θα δικαιωθώ μετά θάνατον.Θ Ε Α !!!![]()
Ναι, πήρε από αυτά που μαζί με το GPS δίνουν δωράκι software με ενσωματωμένο αυτόματο ορθογράφο.Δεν ξέρω αν το προσεξατε αλλά η ορθογραφία της διορθωθηκε πολύ. Μηπως άλλαξε αυτοκίνητο; Τι να πω;;
Και η μια της δυσκοιλια,η αλλη οχι!

ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

αμα τριφτει την εκατσε

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

drf
Δραστήριο μέλος
Δεν λέτε πάλι καλά που αυτή έχει Μ και δεν μας βγαίνουν τα μάτια.
μάλλον θα έγραψε από πισι που δεν ειναι χαλασμένο

emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool