Βρήκα γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α δεν ξέρω κυρία μου(ή κύριε;), πρέπει να σας απαντήσει η ειδική Βίκυ για τα περσικά.
Βίιιικυ, τα πέρσικα χέζουν πολύ ή λίγο;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α δεν ξέρω κυρία μου(ή κύριε;), πρέπει να σας απαντήσει η ειδική Βίκυ για τα περσικά.
Βίιιικυ, τα πέρσικα χέζουν πολύ ή λίγο;;

.Για τα μπλε μαθαμε για τα καλικο μαθαμε , τα περσικα τελικα τι κανουν;χεζουν πολυ ή λιγο;Βικυ;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σας πω εγω για τα περσικα! Τα περσικα δε χεζουν,αλλα κανουν εμετο τα κακα τους οπως τις τριχες τους. Και πολλες φορες δυσκολευονται,γιαυτο να τους δινετε λιγο βουτυρακι για να γλιστραει η κουραδα.

Θα σας πω εγω για τα περσικα! Τα περσικα δε χεζουν,αλλα κανουν εμετο τα κακα τους οπως τις τριχες τους. Και πολλες φορες δυσκολευονται,γιαυτο να τους δινετε λιγο βουτυρακι για να γλιστραει η κουραδα.

Α, δηλαδή τα περσικά έχουν και ειλεό;;;

Μπιαχ αηδιαστικο εντελως....Ασε δεν θα κανω τη μεταλαξη της γατας toxido σε περσικο-καλικο....Να λειεπει το βυσσινο...Αν ειναι να μου αργει να χεσει και μετα να μου ταβγαζει αποτο στομα....
Την προτιμω ως εχει και ας χεζει πολυ..το ιδιο θα την αγαπαω

Α, δηλαδή τα περσικά έχουν και ειλεό;;;

Ειδες τι μαθαινεις στο mycat.gr?.. Ουτε στο animal planet ουτε στο national geographic δεν τα μαθαινεις...ειδες Εμιλη; και μετα στεναχωριεσαι επειδη κανουμε πλακα...
Τα μπλε ξεβαφουν , τα καλικο δεν χεζουν, τα περσικα εχουν ειλεο...τα toxido ειναι τα καλυτερα απο πλευρας χεσιμο (λιγο ευκοιλια αλλα γλιτωνεις το τριψε τριψε)

αρχήσαμεεεεεεεε

μπειλειω νωμειζο ωτοι ισε παρακσαινει κε πωλει τοιπεικυ. τω θαιμα υνε τω γατακοι κε ωχει τω κωμα. ανται πια.
νε τω γατοι αιχαισαι:up:
Ζαλίστηκαααααα:confused:. Πόση ώρα σου πήρε να το γράψεις αυτό?:P

Οχι ρε διαλυτικό. Αν της κάνει ένα ντεκαπάζ όμως θα ξανθύνει και θα γίνει κανονικό καλικο.;)

με διαλυτικο μπορει και η δικια μου να γινει καλικο?????:hmm::hmm:γιατι ειναι τιγρε και τωρα δεν με βολευει...χε$$ει συνεχεια..καθε λιγο αλλαζουμε αμμο..ελεος......καλικο και παλι καλικο..........:up::up::up:

αληθεια εμιλυ τι κανει το γατακι σου????? περιμενουμε καμια νεα φωτο!!!!!!!!1:):):):)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕΛΕΟΣΧΑΧΑΧΑΧΑΕΛΕΟΟΟΟΣ :lol::lol::lol:

(και, κυρίως, μη μου βάζετε ιδέες γιατί δε θέλω και πολύ) :rolleyes:

Ειχαμε ρεντα μεσημεριατικα:D:up:

Τωρα ειναι μια παυση και περιμενουμε το εναυσμα για τον επομενο γυρο...;)

Δηλαδή το δικό μου που είναι σαν silver tabby αδεσποτούλι ποσες φορές είναι σωστό να χέζει την ημέρα;;;

χαχα :P

να σημειώσω ότι είναι 8 μηνών και θηλυκό.. !!! :D

ααααα! θα σε γελασω μαλλον χε$$ει οπως τα μπλε..μονο που θελει τριψιμμο...με σφουγγαρι μπανιου ομως οχι με των πιατων...:happy::happy::happy::happy:

ααααα! θα σε γελασω μαλλον χε$$ει οπως τα μπλε..μονο που θελει τριψιμμο...με σφουγγαρι μπανιου ομως οχι με των πιατων...:happy::happy::happy::happy:

χαχαχαχα!! πολύ καλό!! :P:P:D:D:D

Έλεοςςςςςςς δείξτε έλεοςςς!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back