konstans
Περιβόητο μέλος
, πρέπει να σας απαντήσει η ειδική Βίκυ για τα περσικά.Βίιιικυ, τα πέρσικα χέζουν πολύ ή λίγο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Α δεν ξέρω κυρία μου(ή κύριε, πρέπει να σας απαντήσει η ειδική Βίκυ για τα περσικά.
Βίιιικυ, τα πέρσικα χέζουν πολύ ή λίγο;;
.Για τα μπλε μαθαμε για τα καλικο μαθαμε , τα περσικα τελικα τι κανουν;χεζουν πολυ ή λιγο;Βικυ;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σας πω εγω για τα περσικα! Τα περσικα δε χεζουν,αλλα κανουν εμετο τα κακα τους οπως τις τριχες τους. Και πολλες φορες δυσκολευονται,γιαυτο να τους δινετε λιγο βουτυρακι για να γλιστραει η κουραδα.
Α, δηλαδή τα περσικά έχουν και ειλεό;;;
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σας πω εγω για τα περσικα! Τα περσικα δε χεζουν,αλλα κανουν εμετο τα κακα τους οπως τις τριχες τους. Και πολλες φορες δυσκολευονται,γιαυτο να τους δινετε λιγο βουτυρακι για να γλιστραει η κουραδα.
Μπιαχ αηδιαστικο εντελως....Ασε δεν θα κανω τη μεταλαξη της γατας toxido σε περσικο-καλικο....Να λειεπει το βυσσινο...Αν ειναι να μου αργει να χεσει και μετα να μου ταβγαζει αποτο στομα....
Την προτιμω ως εχει και ας χεζει πολυ..το ιδιο θα την αγαπαω
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Α, δηλαδή τα περσικά έχουν και ειλεό;;;
Ειδες τι μαθαινεις στο mycat.gr?.. Ουτε στο animal planet ουτε στο national geographic δεν τα μαθαινεις...ειδες Εμιλη; και μετα στεναχωριεσαι επειδη κανουμε πλακα...
Τα μπλε ξεβαφουν , τα καλικο δεν χεζουν, τα περσικα εχουν ειλεο...τα toxido ειναι τα καλυτερα απο πλευρας χεσιμο (λιγο ευκοιλια αλλα γλιτωνεις το τριψε τριψε)
emilycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ζαλίστηκααααααμπειλειω νωμειζο ωτοι ισε παρακσαινει κε πωλει τοιπεικυ. τω θαιμα υνε τω γατακοι κε ωχει τω κωμα. ανται πια.
νε τω γατοι αιχαισαι![]()
. Πόση ώρα σου πήρε να το γράψεις αυτό?
ria23
Διάσημο μέλος
Οχι ρε διαλυτικό. Αν της κάνει ένα ντεκαπάζ όμως θα ξανθύνει και θα γίνει κανονικό καλικο.![]()
με διαλυτικο μπορει και η δικια μου να γινει καλικο?????

γιατι ειναι τιγρε και τωρα δεν με βολευει...χε$$ει συνεχεια..καθε λιγο αλλαζουμε αμμο..ελεος......καλικο και παλι καλικο..........

αληθεια εμιλυ τι κανει το γατακι σου????? περιμενουμε καμια νεα φωτο!!!!!!!!1

aretha
Περιβόητο μέλος
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΕΛΕΟΣΧΑΧΑΧΑΧΑΕΛΕΟΟΟΟΣmybabiniotis

(και, κυρίως, μη μου βάζετε ιδέες γιατί δε θέλω και πολύ)

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Τωρα ειναι μια παυση και περιμενουμε το εναυσμα για τον επομενο γυρο...

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος

irene_marga
Εκκολαπτόμενο μέλος
ααααα! θα σε γελασω μαλλον χε$$ει οπως τα μπλε..μονο που θελει τριψιμμο...με σφουγγαρι μπανιου ομως οχι με των πιατων...![]()
χαχαχαχα!! πολύ καλό!!

Έλεοςςςςςςς δείξτε έλεοςςς!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool