chrisidor
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς η ουρίτσα του φαίνεται σπασμένη σε 2-3 σημεία και έχει στη βάση της, καθώς και στο πωπάκι του αίματα και ίσως και πύον. Δεν μπορώ να δω καλά γιατί δεν θέλω να του σηκώσω την ουρίτσα του μήπως και πονέσει. Φαίνεται σαν να το έχει δαγκώσει άλλος γάτος. Με τη μία εννοείται ήρθα σπίτι, πήρα τη γατοφόρο και το έφερα εδώ. Δυστυχώς η γιατρός θα είναι στο ιατρείο μετά τις 4.30 και τώρα περιμένουμε. Του έβαλα λιωμένο φαγάκι, νερό, άμμο, σεντονάκι και ένα παιχνίδι. Έφαγε λίγο, αλλά όλη την ώρα κάνει λες και θέλει εμετό. Και φτερνίζεται κιόλας. Επίσης πρέπει να είναι γεμάτο ψύλλους και σκουλίκια, γιατί συνέχεια ξύνεται και η κοιλίτσα του είναι σαν μπαλόνι.Το μωρουλάκι μου, το χαιδεύω και αυτό πριλίζει ασταμάτητα. Είναι απίστευτα μικρούλι! Μάλλον 1 μηνός. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχα τόσο μικρά γατάκια και έχω τρελαθεί μαζί του! Αχ, μακάρι να μην έχει τίποτα σοβαρό!Εννοείται πως ο Ισίδωρος και ο Ζαχαρίας είναι εκτός δωματίου! Μόνο κάθονται έξω από την πόρτα και περιμένουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
"Παναγίτσα"!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να γίνει καλά. Περαστιά του και περιμένουμε νέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς. Σαν να λεει "Δεστε με τι ήσυχο και καλό που είμαι!!!"Καλως το! Στις φωτο μου φαινεται πολυ καλα που βρηκε σπιτι. Καθεται με διπλωμένα ποδαράκια το καημένο..."Παναγίτσα"!

aretha
Περιβόητο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
, ευτυχώς που το βρήκες
mimikaki
Διάσημο μέλος
μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό, και να γίνει γρήγορα καλά!
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβώς. Σαν να λεει "Δεστε με τι ήσυχο και καλό που είμαι!!!"[/QUOT
ναι όντως ρε παιδί μου , σαν να λέει είμαι πόλυ ήσυχο και κάλο γατάκι θα με κρατήσετε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος

Αν ναι ισως η παρουσία του ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των δυο ανδρων crisidor....

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Πάντως όταν είπα θα το δείτε όταν έρθετε (την άλλη εβδομάδα) δεν είπαν τίποτα. Περίεργο!

Σίγουρα όμως θέλω να το δώσω σε σπίτι όταν με το καλό γίνει καλά! Δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω εκεί που το βρήκα!
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι...Δειχνει πολύ να θέλει σπιτι το μικρο αυτό.....Σίγουρα όμως θέλω να το δώσω σε σπίτι όταν με το καλό γίνει καλά! Δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω εκεί που το βρήκα!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Μωρακι.... Το να το αφησεις το βλεπω δυσκολο, ειναι πολυ μικρουλι. Αχ, βαχ, αυτα περναμε καθε φορα που βρισκουμε ενα ταλαιπωρο. Δεν αντεχει κανεις να το αφησει αβοηθητο. Αν δεν τα καταφερεις να το κρατησεις, θα βρεθει σπιτακι. Λιγη υπομονη.
Πες μας νεα για το πως ειναι
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω ολα να πανε καλα με το μικρουλι!!!!
αλλο ενα μικρο γατακι σταθηκε τυχερο που το βρηκε ενα απο τα μελη μας! περιμενουμε νεα!
rotonda
Δραστήριο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!τυχερο που το βρηκες
μακαρι να βρει ενα σπιτι να ζησει χαρουμενο!το πηγες στη γιατρο?τι ειπε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα βρεθεί σπίτι θα δεις
τα τιγρέ έχουν τρομερό σουξέ! Περισσότερο απο όλα τα άλλα! Αρκεί να μπει αγγελία γρήγορα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χριστινάκι τι έγινε τελικά με το μικρό? Πήγατε στο γιατρό?
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου έλεπε το σωστό καλώδιο... Πάντως θα μπαίνω 

Το γατάκι έχει φουντωτή ουρίτσα λη μου φαίνεται;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool