Βρήκα γατιλάκι!

chrisidor

Δραστήριο μέλος

Η chrisidor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 587 μηνύματα.
Είχα πάει κατά τις 12 στο petshop (εκεί που είχα βρει και τον Ζαχαρία) και καθώς φώναζα ψψψψ για να μαζευτούν οι γάτες που υπάρχουν εκεί για να τους βάλω φαϊ ακούω σκρτς σκρτς μέσα στα λιγούστρα και βλέπω ένα γκρι γατάκι τοσοδούλικο! Ε λοιπόν, εκεί που τρελάθηκα από τη χαρά μου και πάω να το πάρω αγκαλίτσα μου κόπηκε η φόρα απότομα.:( Δυστυχώς η ουρίτσα του φαίνεται σπασμένη σε 2-3 σημεία και έχει στη βάση της, καθώς και στο πωπάκι του αίματα και ίσως και πύον. Δεν μπορώ να δω καλά γιατί δεν θέλω να του σηκώσω την ουρίτσα του μήπως και πονέσει. Φαίνεται σαν να το έχει δαγκώσει άλλος γάτος. Με τη μία εννοείται ήρθα σπίτι, πήρα τη γατοφόρο και το έφερα εδώ. Δυστυχώς η γιατρός θα είναι στο ιατρείο μετά τις 4.30 και τώρα περιμένουμε. Του έβαλα λιωμένο φαγάκι, νερό, άμμο, σεντονάκι και ένα παιχνίδι. Έφαγε λίγο, αλλά όλη την ώρα κάνει λες και θέλει εμετό. Και φτερνίζεται κιόλας. Επίσης πρέπει να είναι γεμάτο ψύλλους και σκουλίκια, γιατί συνέχεια ξύνεται και η κοιλίτσα του είναι σαν μπαλόνι.Το μωρουλάκι μου, το χαιδεύω και αυτό πριλίζει ασταμάτητα. Είναι απίστευτα μικρούλι! Μάλλον 1 μηνός. Έχουν περάσει χρόνια από τότε που είχα τόσο μικρά γατάκια και έχω τρελαθεί μαζί του! Αχ, μακάρι να μην έχει τίποτα σοβαρό!

Εννοείται πως ο Ισίδωρος και ο Ζαχαρίας είναι εκτός δωματίου! Μόνο κάθονται έξω από την πόρτα και περιμένουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG2955.JPG
    CIMG2955.JPG
    135,9 KB · Εμφανίσεις: 97
  • CIMG2952.JPG
    CIMG2952.JPG
    186,7 KB · Εμφανίσεις: 94
Καλως το! Στις φωτο μου φαινεται πολυ καλα που βρηκε σπιτι. Καθεται με διπλωμένα ποδαράκια το καημένο...:inlove: "Παναγίτσα"!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχου το κουτσουνάκι.....
Μακάρι να γίνει καλά. Περαστιά του και περιμένουμε νέα...

Καλως το! Στις φωτο μου φαινεται πολυ καλα που βρηκε σπιτι. Καθεται με διπλωμένα ποδαράκια το καημένο...:inlove: "Παναγίτσα"!
Ακριβώς. Σαν να λεει "Δεστε με τι ήσυχο και καλό που είμαι!!!":P

Αχ, πάλι καλά που το βρήκες το καημένο!! Ελπίζω να μην έχει κάτι πολύ σοβαρό... Είναι πολύ γλυκούλι έτσι που κάθεται ήσυχο-ήσυχο... :inlove:

το κακόμοιρο , φαίνεται ταλαιπωρημένο :( , ευτυχώς που το βρήκες:)

το καημενάκι... και φαίνεται πολύ καλό... αμέσως πήρε θέση στη γατοφόρο και ποζαρει και για φώτο!:redface:
μακάρι να μην έχει κάτι σοβαρό, και να γίνει γρήγορα καλά!

περιμένουμε σύντομα νέα!

Ακριβώς. Σαν να λεει "Δεστε με τι ήσυχο και καλό που είμαι!!!":P[/QUOT

ναι όντως ρε παιδί μου , σαν να λέει είμαι πόλυ ήσυχο και κάλο γατάκι θα με κρατήσετε:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Περαστικούλια στο μωράκι! Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό και να βρει γρήγορα σπιτάκι:)

Επίσης κάτι μου λέει ότι είναι κορίτσι:hmm:
Αν ναι ισως η παρουσία του ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ των δυο ανδρων crisidor....;)

Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το κρατήσω εγώ! Αφού μόλις τηλεφώνησα στους γονείς μου για να τους πω τα νέα τους ήρθε μια κρυάδα! Φοβήθηκαν μην πω να το κρατήσουμε. Η μαμά μου ήταν αρκετά ψύχραιμη, αλλά άκουσα τον πατέρα μου να λέει "Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το παιδί; Ότι ζώο βρίσκει θα το φέρνει σπίτι; Ζωολογικό κήπο θα ανοίξουμε στο τέλος!" Οπότε καταλαβαίνετε!
Πάντως όταν είπα θα το δείτε όταν έρθετε (την άλλη εβδομάδα) δεν είπαν τίποτα. Περίεργο!:hmm:
Σίγουρα όμως θέλω να το δώσω σε σπίτι όταν με το καλό γίνει καλά! Δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω εκεί που το βρήκα!

Σίγουρα όμως θέλω να το δώσω σε σπίτι όταν με το καλό γίνει καλά! Δεν μου πάει η καρδιά να το αφήσω εκεί που το βρήκα!
Οχι...Δειχνει πολύ να θέλει σπιτι το μικρο αυτό.....:(

Καημενο μικρουλακι, μακαρι να μην εχει κατι σοβαρο!!!! Πραγματικα τι καλουλι δειχνει....
Μωρακι.... Το να το αφησεις το βλεπω δυσκολο, ειναι πολυ μικρουλι. Αχ, βαχ, αυτα περναμε καθε φορα που βρισκουμε ενα ταλαιπωρο. Δεν αντεχει κανεις να το αφησει αβοηθητο. Αν δεν τα καταφερεις να το κρατησεις, θα βρεθει σπιτακι. Λιγη υπομονη.
Πες μας νεα για το πως ειναι

:up: :up: ελπιζω ολα να πανε καλα με το μικρουλι!!!!:) :P :P
αλλο ενα μικρο γατακι σταθηκε τυχερο που το βρηκε ενα απο τα μελη μας! περιμενουμε νεα!

To έρημο! Φαίνεται πολύ ταλαιπωρημένο. Αν δεν το μάζευες σήμερα, σίγουρα δεν θα την έβγαζε καθαρή με τις πληγές στην ουρά και τον καύσωνα που έρχεται...

τι ομορφο και καλο που ειναι:inlove: :inlove: !!!τυχερο που το βρηκες:happy: μακαρι να βρει ενα σπιτι να ζησει χαρουμενο!το πηγες στη γιατρο?τι ειπε?

Μπράβο βρε Χριστινάκι που το βοήθησες :up: Θα βρεθεί σπίτι θα δεις:) τα τιγρέ έχουν τρομερό σουξέ! Περισσότερο απο όλα τα άλλα! Αρκεί να μπει αγγελία γρήγορα.

Κσλώς την Όλγα! Βάλατε internet σπίτι? Καλορίζικο!!!:up: :up: :up:
Χριστινάκι τι έγινε τελικά με το μικρό? Πήγατε στο γιατρό?

Kαλώς σας βρήκα. Ασε μωρέ θα αργήσει κι αλλο 20 μέρες η Forthnet:down: και κατάφερα μετά απο πολλες προσπάθειες να μπω με κωδικο:/: Μου έλεπε το σωστό καλώδιο... Πάντως θα μπαίνω :):):):):):):)
Το γατάκι έχει φουντωτή ουρίτσα λη μου φαίνεται; :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back