Βρήκα γατιλάκι!

βρε την Πανδώρα πήρε τα πάνω της!! Μπράβο!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όλη μέρα παίζει με τον Ζαχαρία...έχουν ξεσαλώσει εντελώς!
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!! :lol: Νομίζω ότι ο Ζαχαρίας βρήκε επιτέλους αδελφή ψυχή!
Α...ξέχασα να σας πω ότι την έβγαλα Πανδώρα!:P
Πολύ ωραίο! Και ταιριάζει πολύ και με των άλλων δύο τα ονόματα! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ χαίρομαι που όλα πάνε καλά και που τα πάνε καλά με το Ζαχαρία. Κάτι μου λέει ότι η Πανδώρα βρήκε ήδη σπίτι...:whistle:

Άλλωστε μια γάτα με το όνομα Πανδώρα δεν μπορεί παρά νας σας φέρει τύχη.:redface:

Άλλωστε μια γάτα με το όνομα Πανδώρα δεν μπορεί παρά νας σας φέρει τύχη.:redface:
:):)
Σωστα!!!!!
Κι ο καημενος ο μπαμπας γκρινιαζει μεν (ε, να μην πουμε την αποψη μας;) αλλα εβαλε προστατευτικο.... :):) Μπραβο του.... Ισως αν περασουν λιγες μερες να δει στη πραξη πως τα 3 γατακια δεν ειναι κατι φοβερο.
Πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το γατακι!!! :up::up::up:

Έχω καιρό να σας γράψω νέα, αλλά έλειπα για διακοπές και έχουμε και φιλοξενούμενους στο σπίτι, με αποτέλεσμα να έχει μετακινηθεί ο υπολογιστής και να μην μπορώ να τον χρησιμοποιώ...οπότε καταλαβαίνετε!

Το Πανδωράκι τα πάει μια χαρά! Η πληγή επουλώνεται σιγά σιγά και καμια φορά μπορεί να τρέξει και λίγο αίμα. Το Σεπτέμβριο θα κάνει και το επαναληπτικό της εμβόλιο. Είχαμε και ένα ατυχές συμβάν, έπεσε προχτές από το μπαλκόνι (παρολίγο να πάθω καρδιά), αλλά ευτυχώς δεν έπαθε απολύτως τίποτα και δεν απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα μετά από ψάξιμο μιας ώρας σε όλο το σπίτι, να τη βρω στην πιλοτή!
Με τον Ισίδωρο και τον Ζαχαρία τα πάει πολύ καλά! Ειδικά ο Ζαχαρίας την έχει ερωτευτεί! Όλη μέρα παίζουν και κοιμούνται αγκαλιά!:inlove: Να φανταστείτε το βράδυ, που την κλείνω στο δωμάτιο των γονιών μου, ο Ζαχαρίας κάθεται έξω από την πόρτα και κλαίει ασταμάτητα και πηδάει στο πόμολο μέχρι τελικά να καταφέρει να ανοίξει την πόρτα! Μεγάλη αγάπη!:kiss:
Εγώ ανησυχώ όμως, γιατί όταν θα φύγει ο καημενούλης θα την ψάχνει και θα μελαγχολήσει. Δυστυχώς οι γονείς μου είναι ανένδοτοι.

Εντωμεταξύ, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να την υιοθετήσει :( και όσοι γνωστοί τη βλέπουν μου λένε ότι είναι σιχαμερή :mad:.
Και τι δεν έκανα πια...μέχρι και με σωματεία επικοινώνησα, τα οποία μου έσπασαν τα νεύρα με αυτά που μου είπαν...μέχρι και ότι είναι μεγάλη άκουσα :blink:, 2,5 μηνών γατάκι! Τέλοσπάντων, εγώ ακόμα προσπαθώ. Την Κυριακή θα δημοσιευθεί η αγγελία και στο Ε.

Συνημμένα

• CIMG3290.JPG
    CIMG3290.JPG
    194,2 KB · Εμφανίσεις: 64
  • CIMG3297.JPG
    CIMG3297.JPG
    203,6 KB · Εμφανίσεις: 70
Πω πω αγκαλιές!:inlove::cat:
Καλή τύχη με την υιοθεσία εύχομαι!

:( μωρέ ο καημένος ο Ζαχαρίας....Αγκαλίτσα την έχει...Έλειπε ένα θηλυκό από την αντροπαρέα:P:P
Πάντως μπράβο που είναι καλά!!:up::up:
Κρίμα που δεν θέλουν οι γονείς σου να την κρατήσουν...Δυστυχώς και εγώ από τα σωματεία που έχω έρθει σε επαφη για άλλη γατούλα δεν βρήκα ανταπόκριση...

Πολύ τρυφερή φωτογραφία.:inlove:
Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να της βρεις ένα καλό σπίτι.

Δυστυχώς, δεν πείθονται με τίποτα :(.
Βέβαια, τους καταλαβαίνω κιόλας γιατί εγώ του χρόνου θα φύγω και αυτοί είναι που θα μείνουν με 3 γατιά. Πάντως συνεχίζω να τους πιπιλάω το μυαλό καθημερινά, μπας και αλλάξουν γνώμη.

Να και μια με τον Ισίδωρο. Έρχονται και πιο κοντά από αυτό, αλλά δεν έχω άλλη φωτογραφία, αφού η μικρούλα είναι συνέχεια με τον Ζαχαρία!

Συνημμένα

• CIMG3011.JPG
    CIMG3011.JPG
    186,7 KB · Εμφανίσεις: 58
Αχ μην τα χωρίσεις βρε συ....... Κρίμα να πάει χαμένη τέτοια αγάπη... :(

Πραγματι.... :hmm::hmm::hmm:
Αλλα ενταξει, καταλαβαινω και τους δικους σου. Ευχομαι να αλλαξουν γνωμη.... Τι καλα γατακια!!! :up::up::up:

αχ,τι τρυφερες φωτογραφιες ειναι αυτες με τον Ζαχαρια:inlove:!!Χριστινα,τα γατακια οσο θα λειπεις Αγγλια θα μενουν με τους γονεις σου?

Σιχαμερό αυτό το γατάκι; Γιατί επειδή δεν έχει ουρά; Μια γλύκα είναι! Κρίμα που δεν μπορείτε να το κρατήσετε, εύχομαι να βρεθεί κάτι καλό γι'αυτό σύντομα. Υπομονή.

Ειναι μια κουκλίτσα και η φωτογραφία που κοιμάται αγκαλιά με τον γατούλη σου ειναι καταπληκτική! Φαίνεται κούκλα, μόνο σιχαμερή δεν είναι!
Εύχομαι να της βρεις ενα καλό σπίτι σύντομα, αν και ο καημένος ο Ζαχαρίας δεν ξέρω αν θα αντέξει τον αποχωρσμό. :)

Με τον Ισίδωρο και τον Ζαχαρία τα πάει πολύ καλά! Ειδικά ο Ζαχαρίας την έχει ερωτευτεί! Όλη μέρα παίζουν και κοιμούνται αγκαλιά!:inlove:
Τι γλυκά που είναι έτσι όπως κοιμούνται αγκαλιά!! Να τα χαζεύεις και να λιώνεις... :inlove::inlove:
Εντωμεταξύ, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να την υιοθετήσει :( και όσοι γνωστοί τη βλέπουν μου λένε ότι είναι σιχαμερή :mad:
Τους λυπάμαι τους καημένους. Αν δε μπορούν να δουν τη γλύκα που έχει αυτό το πλασματάκι, πρέπει να είναι πολύ μαύρο κι αδιαπέραστο αυτό που τους εμποδίζει... :down:

Το ξέρω βρε παιδιά, ότι μόνο σιχαμερό δεν είναι το καημενούλι! Το λένε λόγω της ουράς του, επειδή προεξέχει ένα μικρό κομμάτι χωρίς τρίχωμα. Βέβαια η γιατρός μου είπε ότι μπορεί και να ξαναβγεί τρίχωμα στην περιοχή. Μακάρι! Τουλάχιστον έτσι θα έχει περισσότερες πιθανότητες να το πάρει κάποιος. Πάντως η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει ένα "ελαττωματικό" γατάκι. Μονάχα αν βρεθεί κάποιος σαν εμάς εδώ, στο Mycat.

Ναι Μάριελ, όταν θα φύγω οι γάτοι θα μείνουν εδώ δυστυχώς. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να τους αποχωριστώ, το ξέρω, όμως προέχει το δικό τους καλό. Έχουν μάθει να κυκλοφορούν σε ένα ολόκληρο σπίτι με βεράντες και πολλά άτομα που τους δείχνουν συνεχώς προσοχή. Στην Αγγλία θα έμεναν περιορισμένοι σε ένα δωμάτιο μόνο, δεν θα τους έβλεπε ο ήλιος και θα ήταν τις περισσότερες ώρες μόνοι τους. Γι'αυτό πήρα αυτή την απόφαση :/:

Σωστή απόφαση νομίζω... θα ήταν δύσκολο για αυτά να ζήσουν τόσο περιορισμένα.
Φαντάζομαι αν περάσει λίγος καιρός δεν θα φαίνεται άσχημη η ουρίτσα της, είναι φρέσκια η πληγή, για αυτό.

Σιγά το ελαττωμα. Αλλού κι αλλού θα πλήρωναν για να πάρουν γάτα (δεν θυμάμαι την ράτσα) χωρίς ουρά. Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό...

Σιγά το ελαττωμα. Αλλού κι αλλού θα πλήρωναν για να πάρουν γάτα (δεν θυμάμαι την ράτσα) χωρίς ουρά. Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό...
bob tail λεγεται νομιζω:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back