mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!!Όλη μέρα παίζει με τον Ζαχαρία...έχουν ξεσαλώσει εντελώς!
Νομίζω ότι ο Ζαχαρίας βρήκε επιτέλους αδελφή ψυχή!Πολύ ωραίο! Και ταιριάζει πολύ και με των άλλων δύο τα ονόματα!Α...ξέχασα να σας πω ότι την έβγαλα Πανδώρα!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Άλλωστε μια γάτα με το όνομα Πανδώρα δεν μπορεί παρά νας σας φέρει τύχη.![]()

Σωστα!!!!!
Κι ο καημενος ο μπαμπας γκρινιαζει μεν (ε, να μην πουμε την αποψη μας
αλλα εβαλε προστατευτικο.... 
Μπραβο του.... Ισως αν περασουν λιγες μερες να δει στη πραξη πως τα 3 γατακια δεν ειναι κατι φοβερο. Πολυ χαιρομαι που ειναι καλυτερα το γατακι!!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Το Πανδωράκι τα πάει μια χαρά! Η πληγή επουλώνεται σιγά σιγά και καμια φορά μπορεί να τρέξει και λίγο αίμα. Το Σεπτέμβριο θα κάνει και το επαναληπτικό της εμβόλιο. Είχαμε και ένα ατυχές συμβάν, έπεσε προχτές από το μπαλκόνι (παρολίγο να πάθω καρδιά), αλλά ευτυχώς δεν έπαθε απολύτως τίποτα και δεν απομακρύνθηκε, με αποτέλεσμα μετά από ψάξιμο μιας ώρας σε όλο το σπίτι, να τη βρω στην πιλοτή!
Με τον Ισίδωρο και τον Ζαχαρία τα πάει πολύ καλά! Ειδικά ο Ζαχαρίας την έχει ερωτευτεί! Όλη μέρα παίζουν και κοιμούνται αγκαλιά!
Να φανταστείτε το βράδυ, που την κλείνω στο δωμάτιο των γονιών μου, ο Ζαχαρίας κάθεται έξω από την πόρτα και κλαίει ασταμάτητα και πηδάει στο πόμολο μέχρι τελικά να καταφέρει να ανοίξει την πόρτα! Μεγάλη αγάπη!:kiss:Εγώ ανησυχώ όμως, γιατί όταν θα φύγει ο καημενούλης θα την ψάχνει και θα μελαγχολήσει. Δυστυχώς οι γονείς μου είναι ανένδοτοι.
Εντωμεταξύ, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να την υιοθετήσει
και όσοι γνωστοί τη βλέπουν μου λένε ότι είναι σιχαμερή
.Και τι δεν έκανα πια...μέχρι και με σωματεία επικοινώνησα, τα οποία μου έσπασαν τα νεύρα με αυτά που μου είπαν...μέχρι και ότι είναι μεγάλη άκουσα
, 2,5 μηνών γατάκι! Τέλοσπάντων, εγώ ακόμα προσπαθώ. Την Κυριακή θα δημοσιευθεί η αγγελία και στο Ε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Ismini
Διάσημο μέλος
:cat:Καλή τύχη με την υιοθεσία εύχομαι!
mimikaki
Διάσημο μέλος
μωρέ ο καημένος ο Ζαχαρίας....Αγκαλίτσα την έχει...Έλειπε ένα θηλυκό από την αντροπαρέα

Πάντως μπράβο που είναι καλά!!

Κρίμα που δεν θέλουν οι γονείς σου να την κρατήσουν...Δυστυχώς και εγώ από τα σωματεία που έχω έρθει σε επαφη για άλλη γατούλα δεν βρήκα ανταπόκριση...
ruko
Διάσημο μέλος

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να της βρεις ένα καλό σπίτι.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
.Βέβαια, τους καταλαβαίνω κιόλας γιατί εγώ του χρόνου θα φύγω και αυτοί είναι που θα μείνουν με 3 γατιά. Πάντως συνεχίζω να τους πιπιλάω το μυαλό καθημερινά, μπας και αλλάξουν γνώμη.
Να και μια με τον Ισίδωρο. Έρχονται και πιο κοντά από αυτό, αλλά δεν έχω άλλη φωτογραφία, αφού η μικρούλα είναι συνέχεια με τον Ζαχαρία!
Συνημμένα
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος

Αλλα ενταξει, καταλαβαινω και τους δικους σου. Ευχομαι να αλλαξουν γνωμη.... Τι καλα γατακια!!!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!Χριστινα,τα γατακια οσο θα λειπεις Αγγλια θα μενουν με τους γονεις σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να της βρεις ενα καλό σπίτι σύντομα, αν και ο καημένος ο Ζαχαρίας δεν ξέρω αν θα αντέξει τον αποχωρσμό.

aretha
Περιβόητο μέλος
Τι γλυκά που είναι έτσι όπως κοιμούνται αγκαλιά!! Να τα χαζεύεις και να λιώνεις...Με τον Ισίδωρο και τον Ζαχαρία τα πάει πολύ καλά! Ειδικά ο Ζαχαρίας την έχει ερωτευτεί! Όλη μέρα παίζουν και κοιμούνται αγκαλιά!![]()

Τους λυπάμαι τους καημένους. Αν δε μπορούν να δουν τη γλύκα που έχει αυτό το πλασματάκι, πρέπει να είναι πολύ μαύρο κι αδιαπέραστο αυτό που τους εμποδίζει...Εντωμεταξύ, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για να την υιοθετήσεικαι όσοι γνωστοί τη βλέπουν μου λένε ότι είναι σιχαμερή
![]()
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Ναι Μάριελ, όταν θα φύγω οι γάτοι θα μείνουν εδώ δυστυχώς. Θα είναι πολύ δύσκολο για μένα να τους αποχωριστώ, το ξέρω, όμως προέχει το δικό τους καλό. Έχουν μάθει να κυκλοφορούν σε ένα ολόκληρο σπίτι με βεράντες και πολλά άτομα που τους δείχνουν συνεχώς προσοχή. Στην Αγγλία θα έμεναν περιορισμένοι σε ένα δωμάτιο μόνο, δεν θα τους έβλεπε ο ήλιος και θα ήταν τις περισσότερες ώρες μόνοι τους. Γι'αυτό πήρα αυτή την απόφαση

drusilia
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι αν περάσει λίγος καιρός δεν θα φαίνεται άσχημη η ουρίτσα της, είναι φρέσκια η πληγή, για αυτό.
anabou
Διάσημο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
bob tail λεγεται νομιζωΣιγά το ελαττωμα. Αλλού κι αλλού θα πλήρωναν για να πάρουν γάτα (δεν θυμάμαι την ράτσα) χωρίς ουρά. Μακάρι να βρεθεί κάτι καλό...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool