Mika
Δραστήριο μέλος
Είδες τι κάνουμε οι άτιμες οι Κεφαλονήτισες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μόλις τώρα αξιώθηκα να μπω για λίγο στο MyCat μόνο και μόνο γιατί σας έχω τάξει κάτι φωτογραφίες από χθες. Στην πρώτη εξερευνεί το χώρο, στη δεύτερη παίζει με το κορδόνι από το καλάθι των απλύτων και στην τελευταία είναι σκασμένος από το φαγητό και έχει πέσει για ύπνο ανάσκελα με την φουσκωμένη κοιλίτσα πάνω!Ήταν τόσο πρισμένος από το φαγητό που δεν μπορούσε να γυρίσει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ε ρε κατι ξαπλεςςςς.....Αχ ειναι κουκλος! Βαστα γερα! Πρεπει να μεινει μαζι σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου φαίνεται παρά τα όσα λες σαν το χιόνη θα καταλήξει κι αυτός...αγκαλιά με τη μαμά σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Χθες βράδυ έχει πάει η μητέρα μου στο μπάνιο και την ακούω σε κάποια φάση να μιλάει. "Μαμά θες κάτι?", "Όχι!". Περνάει λίγη ώρα ξανά ομιλίες "Μαμά είσαι καλά? Μήπως έπεσες? Να έρθω?"΄. "Όχι βρε παιδί μου" τσαντισμένα "Μόνο εσύ είσαι σ'αυτό το σπίτι για να μιλήσω?" Περνάει κανενα 5', λέω θα πάω να δω τι γίνεται γιατί μπορεί να έπεσε και να ντρέπεται να ζητήσει βοήθεια. Ανοίγω την πόρτα και βλέπω τη μαμά καθισμένη στην μπανιέρα να μιλάει στο μωρό το οποίο προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στη φούστα της....Κουκλάκος είναι!!!Μου φαίνεται παρά τα όσα λες σαν το χιόνη θα καταλήξει κι αυτός...αγκαλιά με τη μαμά σου!!!
Αυτό εν τω μεταξύ γίνεται όλη μέρα! Μια ο Κώστας, μια ο ανηψιός μου που χθες ήταν κλεισμένος μέσα 1 ώρα και δεν μπορούσα ούτε για πιπί μου να πάω η γυναίκα, μια η μαμά μου, χαζέψαμε οικογενειακώς!!!

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
αντε,καλως τα δεχτηκατε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
μα έχουν αποφασίσει, πριν απο σένα...για σένα..!!!!!!

RedCat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μια ο Κώστας, μια ο ανηψιός μου που χθες ήταν κλεισμένος μέσα 1 ώρα και δεν μπορούσα ούτε για πιπί μου να πάω η γυναίκα, μια η μαμά μου, χαζέψαμε οικογενειακώς!!!![]()
![]()
![]()
και ακόμα αναρωτιέσαι αν θα τον "κρατήσεις"..????? μα έχουν αποφασίσει, πριν απο σένα...για σένα..!!!!!!![]()
Ασπασία, στο τέλος θα προσπαθούν οι υπόλοιποι να πείσουν εσένα ότι πρέπει να κρατήσετε τον μπέμπη!!
Άξιος γόης πάντως ο μικρός, σας τουμπάρισε όλους σε χρόνο μηδέν! Μπράβο του!!

mimikaki
Διάσημο μέλος
καλά σιγά μην αντέχανε!!!σαν βαρελάκι είναι ο μικρούλης!
αλλά βλέμα τρισευτυχισμένο!
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μιμίκα το βλέμα δεν είναι τρισευτυχισμένο... Θολωμένο είναι από τη Νιρβάνα που έπεσε μετά από τόσο φαγητό!
Πάντως από χθες το βράδυ παρατήρησα ότι με το που του βάζω φαγητό τρώει λίγο και μετά σκάβει γύρω-γύρω από το μπωλάκι. Προφανώς έσκασε τις πρώτες μέρες που είχε ψωμολυσσάξει και τώρα που το'χει σίγουρο "σκάβει" για να κρύψει το υπόλοιπο!Αλλά βρε παιδιά τι είναι αυτό με την τουαλέτα του! Στον Χιόνη την κρυσταλλική την αλλάζω μια φορά το μήνα το χειμώνα και τώρα κάθε 20 μέρες. Στον μικρό κάθε μέρα!!! Καθαρίζω τα κακάκια του αλλά η άμμος είναι μούσκεμα, δεν προλαβαίνει να απορροφήσει τα τσισάκια του οπότε την πετάω!!!
Ανησυχώ λιγάκι για αύριο που θα κάνουμε απολύμανση. Το είχα αναβάλει τόσο καιρό, αλλά χθες βράδυ είδα τον Χιόνη να παίζει με μια κατσαρίδα στο μπαλκόνι και δεν πάει άλλο! Οι άνθρωποι που θα έρθουν είναι ενήμεροι για τα γατάκια και το σκύλο της αδελφής μου. Είπαν απλά να μην είναι στο χώρο μέχρι να στεγνώσει για να μην γλύψουν το φάρμακο. Θα γίνει απολύμανση σε βεράντες, φωταγωγό, κουζίνα και μπάνιο. Το μικρό θα το κλείσω στη γατοφόρο στο δωμάτιο της μαμάς μου και τον Χιόνη στο δωμάτιό μου. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα...

nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειχα οταν ημουν μικρη ενα, τον ερικο, και ηταν πολυ χαδιαρης.σε διαλεξε το μικρο ηθελες δευτερο και ηρθε
μακαρι να το κρατησετεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν θέλω να κάνω σχέδια για τον μικρό για να μην απογοητευτώ...Μιμίκα το βλέμα δεν είναι τρισευτυχισμένο... Θολωμένο είναι από τη Νιρβάνα που έπεσε μετά από τόσο φαγητό!
Ανησυχώ λιγάκι για αύριο που θα κάνουμε απολύμανση. Το είχα αναβάλει τόσο καιρό, αλλά χθες βράδυ είδα τον Χιόνη να παίζει με μια κατσαρίδα στο μπαλκόνι και δεν πάει άλλο! Οι άνθρωποι που θα έρθουν είναι ενήμεροι για τα γατάκια και το σκύλο της αδελφής μου. Είπαν απλά να μην είναι στο χώρο μέχρι να στεγνώσει για να μην γλύψουν το φάρμακο. Θα γίνει απολύμανση σε βεράντες, φωταγωγό, κουζίνα και μπάνιο. Το μικρό θα το κλείσω στη γατοφόρο στο δωμάτιο της μαμάς μου και τον Χιόνη στο δωμάτιό μου. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα...
![]()
![]()
![]()
Εμένα όταν είχαν έρθει μέτα ο φρού δεν πλησίαζε καθόλου στο σημείο από μόνος του..... αλλά ακόμη και όταν είχε στεγνώσει μύριζε λίγο και είχα το νού μου να μην πάει...
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πολυ γελαω με τις αντιδρασεις..... Αλλος χαζευει και κλεινεται στο μπανιο, αλλος χαμογελα μονος...... Τελικα εμεις οι γυναικες ειμαστε πιο "σκληρες"

Της σαρδελας την αλλαζω καθε 15-20 μερες, αλλα του μπεμπη(που ονομαστηκε ντονατελλο), την αλλαζω καθε μερα.
Ολη την ωρα κανει πιπι και κακα...
Βρε τι πραγμα ειναι αυτο????

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νομιζω ολα τα μικρα ειναι ετσι. Κι εγω το ειχα ξεχασει, αλλα με το Πουρπουρη επαθα μια φρικη (ετσι θα μεινει; Χε.....της;;

Υπομονη. Μεγαλωνουν
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε μπράβο! Είπα κι εγώ ότι έχουν πρόβλημα τα "υδραυλικά" του!!!Ασπασια με την αμμο εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.
Έτοιμη ήμουν να πάρω τον κύριο Πάνο...
Άντε μπράβο! Είπα κι εγώ ότι έχουν πρόβλημα τα "υδραυλικά" του!!!![]()
![]()
Έτοιμη ήμουν να πάρω τον κύριο Πάνο...
![]()
Βρε ποια υδραυλικα?
Ο μικρος τρωει τοοοοοοοσο πολυ, που ολοι λεμε, οτι ειναι σαν να εχει καταπιει ενα μικρο πεπονακι!!!
Θα ξαναπας τον πιπη στον κυριο πανο?

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα το καταπέτασμα τρώει!!!Βρε ποια υδραυλικα?
Ο μικρος τρωει τοοοοοοοσο πολυ, που ολοι λεμε, οτι ειναι σαν να εχει καταπιει ενα μικρο πεπονακι!!!![]()
![]()
![]()
Θα ξαναπας τον πιπη στον κυριο πανο?![]()

Θα τον πάω σε καμιά δεκαριά μέρες για εμβόλιο. Μπορεί και λιγότερο αφού ήδη πέρασαν 3-4 μέρες που τον πήγα. Εσύ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμένα το καταπέτασμα τρώει!!!Θα τον πάω σε καμιά δεκαριά μέρες για εμβόλιο. Μπορεί και λιγότερο αφού ήδη πέρασαν 3-4 μέρες που τον πήγα. Εσύ?
Θα τον παω το σαββατο για εμβολιο γιατι θελω πριν φυγω για διακοπες(28 ιουνιου
) να κανει και την δευτερη δοση για να κατεβει σιγα- σιγα στον κηπο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool