aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Άντε μπράβο! Είπα κι εγώ ότι έχουν πρόβλημα τα "υδραυλικά" του!!!![]()
![]()
Έτοιμη ήμουν να πάρω τον κύριο Πάνο...
![]()
Εγω πια αφού έχω τις λεκάνες στον ίδιο χώρο καταλαβαίνετε τι γίνεται...αφού η μικρή δεν τις φτάνει η δική της και πάει και τα αμολάει και στου Τσε..(το έρμο το ζωντανό που είναι τόσο τακτικό με την άμμο του).
Σαρδέλα το Σάββατο θα πας στον κ.Πάνο για το εμβόλιο. Είναι να κάνω και τις μιΡκούλας μας και μπορεί να παω και εγώ. τι ώρα θα πας?
Δεν εχω κλεισει ραντεβου, μου ειπε ο κυριος πανος οτι δεν χρειαζετε!
Οποιος θελει, να παμε ολοι μαζι!

RedCat
Διάσημο μέλος

να σου πω εγώ το σκεφτόμουν λόγω απόστασης και βασικό λόγω του ότι δεν έχω αυτοκίνητο...αλλα αν πας με αυτοκίνητο και βολευει να συναντηθούμε κάπου...ευχαριστως να γνωριστούμε και από κοντά...![]()
Θα περασω να σε παρω(ή θα συνατηθουμε καπου) και θα παμε μαζι με το αυτοκινητο μου.
Που μενεις?
aspasiapef
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
[/quote]ότι θα χαιρομασταν τόσο πολύ όταν καποιος κάνει κακακια όλη μέρα αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα...

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τέτοια σκ*&&μηχανούλα έχω να δω από την εποχή που ήταν μωρό ο ανηψιός μου!ότι θα χαιρομασταν τόσο πολύ όταν καποιος κάνει κακακια όλη μέρα αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα...![]()
Μιλάμε για μεγάλη παραγωγή!!!

Τέτοια σκ*&&μηχανούλα έχω να δω από την εποχή που ήταν μωρό ο ανηψιός μου!Μιλάμε για μεγάλη παραγωγή!!!
![]()
![]()
![]()

Eγω που δεν εχω "ξαναπεσει" σε τετοια μηχανη τι να πω?
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
....ερχεται που λες το πρωτο σαββατο πατρα ακουει το γρουυυυυ και μου λεει ειναι καλα το γατακι ? μια χαρα της λεω εχθες την ειχα στην γιατρο και μου λεει ρε μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ? 
εκανε και διαγνωση το καμαρι μου 

aretha
Περιβόητο μέλος
Στο χωριό μου πάντως, τα ακροαστικά τα λένε "γατσούλια"μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ?εκανε και διαγνωση το καμαρι μου
![]()

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ο Γιάννης δεν είναι και τόσο μικρός, είναι 17,5 σχεδόν. Αλλά η πλάκα είναι οτι στεναχωρήθηκε ο δόλιος και πήρε να μου πει να τον πάνε με την μητέρα του στο γιατρό. Ε, εντάξει ο μικρός δεν έβγαλε διάγνωση μόνος του, στο γιατρό θα το πήγαινε....Εσυ λες για τον γιαννακη ασπασια που προφανως ειναι μικρος ...οσο και ναναι αποκλειεται να ειναι 26 που ειναι η αδερφη μου και μολις ειδε την φαιδρα που οταν ηταν μικρη γουργουριζε συνεχεια ακομα και με το που μας εβλεπε....ερχεται που λες το πρωτο σαββατο πατρα ακουει το γρουυυυυ και μου λεει ειναι καλα το γατακι ? μια χαρα της λεω εχθες την ειχα στην γιατρο και μου λεει ρε μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ?
εκανε και διαγνωση το καμαρι μου
![]()

Πρόσεξε μόνο μήν το πάρεις το φόρεμα κατουρημένο!!!Η γιαγια μου σημερα που μου εραβε ενα φουστανι, ειχε βαλει τον μπεμπη πανω στο υφασμα και του μιλαγε!![]()

Πρόσεξε μόνο μήν το πάρεις το φόρεμα κατουρημένο!!!![]()
![]()
![]()
Ωχ ωχ ωχ!!!!!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Θα μου λύσετε μια απορία? Πριν λίγο μπήκα μέσα και το βρήκα ΠΑΝΩ στο καλάθι των απλύτων!!!
Πως ανέβηκε?
Το πρωί τον είχα δει πάνω στη γατοφόρο, αλλά πάνω στο καλάθι των απλύτων????
aspasiapef
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool