Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Αν πας Σάββατο ίσως τα πούμε γιατί θέλω να πάρω τροφή για το μωρό (τελειώνει το φαγούδικο τις κονσέρβες) και να πάω τον Χιονη για το χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα. Μόνη μου δεν μπορώ να το δώσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε βρε,να σου ζησει-ειδα πως σκοπευεις να το δωσεις αλλα τα ιδια ελεγα και εγω με την μαιρη αλλα,,,,:whistle: :whistle: :whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε μπράβο! Είπα κι εγώ ότι έχουν πρόβλημα τα "υδραυλικά" του!!!:lol: :lol: :lol: Έτοιμη ήμουν να πάρω τον κύριο Πάνο...:happy:

Εγω πια αφού έχω τις λεκάνες στον ίδιο χώρο καταλαβαίνετε τι γίνεται...αφού η μικρή δεν τις φτάνει η δική της και πάει και τα αμολάει και στου Τσε..(το έρμο το ζωντανό που είναι τόσο τακτικό με την άμμο του).

Σαρδέλα το Σάββατο θα πας στον κ.Πάνο για το εμβόλιο. Είναι να κάνω και τις μιΡκούλας μας και μπορεί να παω και εγώ. τι ώρα θα πας?

Θα παω κατα τις 11.
Δεν εχω κλεισει ραντεβου, μου ειπε ο κυριος πανος οτι δεν χρειαζετε!
Οποιος θελει, να παμε ολοι μαζι!:)

να σου πω εγώ το σκεφτόμουν λόγω απόστασης και βασικό λόγω του ότι δεν έχω αυτοκίνητο...αλλα αν πας με αυτοκίνητο και βολευει να συναντηθούμε κάπου...ευχαριστως να γνωριστούμε και από κοντά...:)

να σου πω εγώ το σκεφτόμουν λόγω απόστασης και βασικό λόγω του ότι δεν έχω αυτοκίνητο...αλλα αν πας με αυτοκίνητο και βολευει να συναντηθούμε κάπου...ευχαριστως να γνωριστούμε και από κοντά...:)

Θα περασω να σε παρω(ή θα συνατηθουμε καπου) και θα παμε μαζι με το αυτοκινητο μου.
Που μενεις?

Παιδιά ακούστε πλάκα! Με παίρνει ο ανηψιός μου πριν λίγο στεναχωρημένος και με ρωτάει αν το μωρό είναι καλά ή αν μου είπε ο γιατρός ότι έχει πρόβλημα. Του λέω, όχι, δεν έχει κανένα πρόβλημα γαιτί ρωτάς? "Πήγα, λέει, πριν λίγο να το δω κι έκανε ένα περίεργο θόρυβο σαν να βράζει ο λαιμός του. Μήπως να πάρω τη μαμά να τον πάμε στο γιατρό?" "Βρε Γιαννάκη μου, το μωρό γουργουρίζει από τη χαρά του που σε είδε, τόσο άσχετος είσαι, δεν ξέρεις ότι οι γάτες γουργουρίζουν?" Τι είχε γίνει? Γύρισε ο Γιάννης από βόλτα και πήγε σπίτι μου να δει τι κάνει το μικρό. Ο Πίπης με το πρώτο χάδι έβαλε μπροστά τον "βραστήρα" και ο ανηψιός μου, που η μόνη του επαφή με γάτες είναι ο Χιόνης ο οποίος με τον Γιάννη είναι λίγο "βαρύς" και δεν γουργουρίζει, τρόμαξε ότι έχει αναπνευστικό πρόβλημα! Πήρα και τη μητέρα μου να σιγουρευτώ και μου είπε ότι ο μικρούλης είναι μια χαρά και τρώει, παίζει και κάνει κακάκια όλη μέρα!!!:up:

..... και κάνει κακάκια όλη μέρα!!!:up:[/quote]

ότι θα χαιρομασταν τόσο πολύ όταν καποιος κάνει κακακια όλη μέρα αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα...:lol:

ότι θα χαιρομασταν τόσο πολύ όταν καποιος κάνει κακακια όλη μέρα αν μου το έλεγαν δεν θα το πίστευα...:lol:
Τέτοια σκ*&&μηχανούλα έχω να δω από την εποχή που ήταν μωρό ο ανηψιός μου! :blink: Μιλάμε για μεγάλη παραγωγή!!!:lol: :lol: :lol:

Τέτοια σκ*&&μηχανούλα έχω να δω από την εποχή που ήταν μωρό ο ανηψιός μου! :blink: Μιλάμε για μεγάλη παραγωγή!!!:lol: :lol: :lol:

:up: :up: :up::lol: :lol: :lol:
Eγω που δεν εχω "ξαναπεσει" σε τετοια μηχανη τι να πω?

Nα χαίρεστε τις «...μηχανές» σας παιδιά! Zωή ναχουνε, να τρώνε, να παίζουν και να......

Εσυ λες για τον γιαννακη ασπασια που προφανως ειναι μικρος ...οσο και ναναι αποκλειεται να ειναι 26 που ειναι η αδερφη μου και μολις ειδε την φαιδρα που οταν ηταν μικρη γουργουριζε συνεχεια ακομα και με το που μας εβλεπε :redface:....ερχεται που λες το πρωτο σαββατο πατρα ακουει το γρουυυυυ και μου λεει ειναι καλα το γατακι ? μια χαρα της λεω εχθες την ειχα στην γιατρο και μου λεει ρε μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ? :lol::lol: εκανε και διαγνωση το καμαρι μου :lol:

Η γιαγια μου σημερα που μου εραβε ενα φουστανι, ειχε βαλει τον μπεμπη πανω στο υφασμα και του μιλαγε!:confused:

μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ? :lol::lol: εκανε και διαγνωση το καμαρι μου :lol:
Στο χωριό μου πάντως, τα ακροαστικά τα λένε "γατσούλια" ;) :D

Εσυ λες για τον γιαννακη ασπασια που προφανως ειναι μικρος ...οσο και ναναι αποκλειεται να ειναι 26 που ειναι η αδερφη μου και μολις ειδε την φαιδρα που οταν ηταν μικρη γουργουριζε συνεχεια ακομα και με το που μας εβλεπε :redface:....ερχεται που λες το πρωτο σαββατο πατρα ακουει το γρουυυυυ και μου λεει ειναι καλα το γατακι ? μια χαρα της λεω εχθες την ειχα στην γιατρο και μου λεει ρε μηπως επεσες σε χαζη γιατρο και το γατι εχει βροχικα ? :lol::lol: εκανε και διαγνωση το καμαρι μου :lol:
Ο Γιάννης δεν είναι και τόσο μικρός, είναι 17,5 σχεδόν. Αλλά η πλάκα είναι οτι στεναχωρήθηκε ο δόλιος και πήρε να μου πει να τον πάνε με την μητέρα του στο γιατρό. Ε, εντάξει ο μικρός δεν έβγαλε διάγνωση μόνος του, στο γιατρό θα το πήγαινε....:rolleyes:
Η γιαγια μου σημερα που μου εραβε ενα φουστανι, ειχε βαλει τον μπεμπη πανω στο υφασμα και του μιλαγε!:confused:
Πρόσεξε μόνο μήν το πάρεις το φόρεμα κατουρημένο!!!:lol: :lol: :lol:

O Xιόνης μας, τι λεει για ολα αυτά που γίνονται μέσα στο ίδιο του το σπίτι;

Όλγα τώρα το είδα! Ήδη με το που ήρθα πήρα το γουρουνάκι του Πίπη και του το έδωσα να το μυρίσει. Αφού το μύριζε για ώρα άρχισε να το πλένει. Μουσκεμένο του το πήρα!!! Μετά μου ήρθε η έμπνευση, επειδή είδα ότι δεν δάγκωσε το κουκλάκι, να του δώσω να μυρίσει τον Πίπη. Τον πήρα αγκαλιά και τον πήγα κοντά στον Χιόνη, ο οποίος έτρεξε και κρύφτηκε κάτω από το τραπέζι της τραπεζαρίας και άρχισε τα χχχχχχχ στον μικρό. Το αξιοπερίεργο είναι ότι και του μικρού του σηκώθηκε η τρίχα και άρχισε και αυτός τα χχχχχ! Το έπιασε και ταχυπαλμία το μωρούλι και τελικά το έκλεισα στο μπάνιο στα σκοτεινα να ηρεμήσει....
Θα μου λύσετε μια απορία? Πριν λίγο μπήκα μέσα και το βρήκα ΠΑΝΩ στο καλάθι των απλύτων!!!:blink: :blink: :blink: Πως ανέβηκε? :hmm: Το πρωί τον είχα δει πάνω στη γατοφόρο, αλλά πάνω στο καλάθι των απλύτων????:confused:

Όρίστε και φωτογραφίες από τον Πίπη πάνω στο καλάθι. Έχει ξαπλώσει εκεί και λυπάμαι να τον ξεβολέψω. Να δω πως θα κατέβει! Ελπίζω μόνο να μη μου κατουρήσει τα ρούχα...

Κι εδώ χασμουριέται....:baby: :baby: :baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back