Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Ασπασία να σου ζήσει ο μπέμπης! Απ'ότι φαίνεται είναι μια χαρά και πολύ τυχερός εννοείται! Να του πάνε όλα καλά από δω και πέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μικρουλάκι που είναι!!! Αντε σας υιοθέτησε μου φαίνεται!Άφού τρώει και κάνει τσισάκια και κακάκια νομίζω θα είναι μια χαρά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν κανένα μισάωρο γυρίσαμε από τον ΑΙΛΟΥΡΟ. Ο Πίπης είναι 45 ημερών περίπου, 750 γραμμάρια, (διότι από το πρωί εκτός από μισή κονσέρβα wiskas είχε φάει και ένα μπωλάκι ξηρά τροφή μαλακωμένη με νερό, και είχαμε κάνει κοιλίτσα), και υγειέστατος! Κοιμόταν στη διαδρομή για το γιατρό και κάθησε κύριος στον κ.Πάνο όσο τον εξέταζε. Καθαρίσαμε τα αυτάκια που ήταν μες στη βρώμα, πήραμε κρέμα αποπαρασίτωσης, ψεκαστήκαμε με Frontline και βρήκαμε μόνο ένα ψίλο (γιατί ήταν τόσο αδύνατο που και οι ψύλοι είχαν φύγει αφού δεν είχαν να φάνε!) και τέλος πληθήκαμε με Hebitane αντισυπτικό σαπούνι τουλάχιστον τα πίσω πόδια που ήταν κατάμαυρα. Από αύριο μου ειπε ο κ.Πάνος να τον κάνω με μωρομάντηλα και σε καμιά δεκαριά μέρες μπανάκι με Hebitane. Σε 10 μέρες θα κάνουμε και το πρώτο εμβόλιο. Του πήρα και κονσέρβες Royal Canin Recovery που είναι για σκυλάκια και γατάκια μετά από αρρώστια ή χειρουργίο γαι ενίσχυση του οργανισμού απ'ότι κατάλαβα και πρέπει να τρώει μια την ημέρα όχι παραπάνω. Βέβαια με το που γύρισα σπίτι του έβαλα τη μισή στο μπωλάκι του αραιωμένη με νερό και την εξαφάνισε! Ποιος ξέρει πόσες μέρες είχε να φάει! Ο κ.Πάνος μου είπε καλά που το βρήκα γιατί κάτι η πείνα κάτι τα αυτοκίνητα δεν θα ζούσε άλλη μέρα...
Είχαμε και θερμοκρασία 92,1 άριστη δηλαδή, οπότε από σήμερα όχι άλλη θερμοφόρα. Τον έχω στο μπάνιο με ανοιχτό το πορτάκι της γατοφόρου. Όταν μπαίνω εγώ ερχεται και μου τρίβεται και μάλιστα πριν λίγο πήγε να μου μπει μέσα στο μπατζάκι της παντελόνας που φόραγα. Ευτυχώς του έκοψε τα νυχάκια ο γιατρός για μη γδέρνεται και γλύτωσα τις γρατζουνιές! Όταν μπει ομως η μητέρα μου ή ο Κώστας πάει και κρύβεται μες στην γατοφόρο! Τώρα που είναι καθαρός και αποπαρασιτωμένος θα τον φέρω σε επαφή με τον Χιόνη με κελιστή την πορτα της γατοφόρου εννοείται! Όχι ακόμα, να ηρεμήσει το μικρό από το σοκ της εξέτασης. Θα πάω σε λίγο σινεμα με τον ανηψιό. Μου το'χε ταξει όταν τελέίωνε τις εξετάσεις. Όταν γυρίσω θα βάλω λίγο τον Χιόνη να τον μυρίσει. Ο γιατρός είπε αν τον κρατήσω ότι είναι καλύτερα που είναι το ίδιο φύλο, γιατί τα κοριτσάκια ωριμάζουν γρηγορότερα ενώ τα αγοράκια ποτέ! Όπως και με τους ανθρώπους ένα πράγμα...:rolleyes: Αν λοιπόν έπαιρνα κοριτσάκι κάποια στιγμή που θα άρχιζε τα παιχνίδια και τις βλακέιες το θηλυκό θα τον μαλωνε, ενώ δύο αγοράκια μαζί θα κάνουν τρέλλες παρέα!:lol:
Για να δούμε τι θα πουν και η μαμά και ο άνδρας μου! Πρός το παρόν η μαμά πάει στο μπάνιο και το χαζεύει...:happy:

Σας βάζω την τελευταία μας φωτογραφία μετά τον γιατρό που ζητάει παρηγοριά από το φίλο του το γουρουνάκι...:inlove:

πολυ καλα νεα ,μπραβο!να σου πω κατι ,χωρις να σε αγχωσω,αλλα επειδη εχω τραβηξει τοσα με τα δικα μου,στο λεω.να τα ταιζεις χωρια και να μην αφηνεις να φανε απο το ιδιο φαι και νερο οσο γινεται.θα ελεγα να του κανεις μια εξεταση για ειτζ και λευχαιμια,βεβαια αν ειναι 45 ημερων ισως να μην φανει ακομη,πρεπει να γινει 3-4 μηνων.ρωτα και τον αιλουρο.μπορει να ειχε η μαμα του και να κολλησε και αυτο.προληπτικα καντο αν θες.

Εννοείται ότι θα τον ρωτήσω και θα του κάνω τις εξετάσεις αρκεί -που το ελπίζω!- να είναι ακόμα μαζί μας μετά από 3 μήνες!!!;) Εδώ που τα λέμε και ο Χιόνης θα μπορούσε να έχει. Δεν του έχω κάνει εξέταση αλλά σκοπεύω να κάνω την επόμενη φορά που θα τον πάω

τι ζουζουνι.. φαινεται διεκδικιτικο γατακι τσαπερδονικο, να το εκπαιδευσεις καλα με τρυφεροτητα ξερεις εσυ

Tι κουκλάκι που είναι :inlove::inlove::inlove: Μοιάζει και με τον δικό μου στα χρώματα και στα μεγάλα του αυτιά :bleh:
Να σου ζήσει ασπασία :up::up:

:baby: :baby: :inlove: :inlove:
ΚΑι με τον Πουρπουρη μου μοιαζει....
Μικρουλι, πανεμορφο..... Απιθανο προσωπακι.....
Πολυ καλα νεα και μπραβο. Αντε, σωθηκε ενα ακομη!!!!
:up: :up: :up:
Μπραβο σου!!!!

:up: :up: :up: :) :) τι τέλειο μωρό είναι αυτο Ασπασία?!!!
μπράβο σας που το σώσατε!! τελικά θα το κρατήσεις?? ο χιόνης πως αντιδρά?

ιδιος ο λαμπης μοπυ ειναι καλε κ μοιαζει λιγο κ στον ανωνυμο

Τι καλά που είναι υγιές και δεν έχει τίποτα. Στην φωτογραφία έχει πάρει απίστευτη έκφραση! Πολύ πλάκα έχει. Μακάρι να πάνε όλα καλά με τον Χιόνη και την υπόλοιπη οικογένεια και να το κρατήσετε.

Ασπασία μου,
καλωρίζικος ο Πίπης!!! Γλύκας είναι:baby::baby::inlove::inlove:Πολύ τυχερός που βρέθηκε στο δρόμο σου!!! Εύχομαι να τα πάνε καλά με το Χιονή σου. Με το μαλακό βέβαια οι γνωριμίες γιατί ο εκθρονισμός είναι δύσκολος καιρός για πρίγκηπες:P

Τυχερό το μικρό σου τελικά.:up: Όσο για τους άλλους μη μασάς Αφού δεν στο κόψανε κάθετα τελείωσε.:up: :up:

Καλα ειναι σκετο κουκλακιιιι....:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Αχ μακαρι να τον κρατησετε! Ειμαι σιγουρη οτι θα τα πανε καλα, εχουν δικιο ολοι που λενε πως τα κοκκινακια εχουν καλο χαρακτηρα. Κρατηστε τοοοοο!!:D

γιατί αύριο δεν θα μπορέσω θα πάω για μια μικροεπέμβαση (πολύποδας) και δεν ξέρω πως θα είμαι μετά και την νάρκωση που με πειράζει...:(
P.S. Σας βάζω μια τελετυαία φωτογραφία από την ώρα του φαγητού. Επειδή και χθες και σήμερα που έτρωγε τα έκανε όλα λίμπα από τη μανία του, το έβαλα μέσα στο νιπτήρα(!!!) για να μη λερώσει τα πάντα....:whistle:
Aσπασία καλή επιτυχία εύχομαι με την επέμβαση και καλή ανάρωση!
(Βλέπω συμβαδίζουμε :hmm: )
Εισαι φοβερή πάντως! Μα στο νιπτήρα!!!!:lol: :lol:

Ο γιατρός είπε αν τον κρατήσω ότι είναι καλύτερα που είναι το ίδιο φύλο, γιατί τα κοριτσάκια ωριμάζουν γρηγορότερα ενώ τα αγοράκια ποτέ! Όπως και με τους ανθρώπους ένα πράγμα...:rolleyes: Αν λοιπόν έπαιρνα κοριτσάκι κάποια στιγμή που θα άρχιζε τα παιχνίδια και τις βλακέιες το θηλυκό θα τον μαλωνε, ενώ δύο αγοράκια μαζί θα κάνουν τρέλλες παρέα!:lol:
Εχει δίκιο! Φαντάσου ότι η Αργυρώ ήδη μαλώνει το Σιβα, που ειναι 50 χρονών άνθρωπος! (και 7 χρονων γατος...). Τα θελει ομως κι αυτος... Γυναίκες....;) :cool:

Με το μαλακό βέβαια οι γνωριμίες γιατί ο εκθρονισμός είναι δύσκολος καιρός για πρίγκηπες:P
Καλορίζικο το γατάκι κι ελπίζω πραγματικά να το κρατήσετε κ να κάνει καλή παρέα με τον Χιόνη. Όμως, πρόσεξέ το λίγο με το Χιόνη, που έχει συνηθίσει να είναι ο μοναδικός κανακάρης στο σπίτι, να μη νιώσει καθόλου παραμελημένος, πολλά χάδια κι αγκαλιές, γιατί η ζήλια είναι μάλλον βέβαιη.

Ευχάριστα τα νέα λοιπόν για όλους...:) ..για τον Πίπη που σώθηκε απο του χάρου τα δόντια, για τον Χιόνη που πλέον δεν θα ειναι μόνος αλλά θα έχει παρεούλα και σύντομα θα ειναι πολύ-πολύ ευτυχισμένος και για εσάς που μεγαλώσατε την γατοοικογένεια!!!!!:up:
Να περνάτε καλά .....

Αντε αντε να σας ζησει ο μικρος:up: τελικα επιδημια εχει πεσει με τα δευτερα γατια :P:lol::lol: και εγω παντως υπερ του να ειναι του ιδου φυλου ειμαι τελικα, τα κοριτσακια τα βρισκουν πιο καλα μεταξυ εδω βλεπεις πχ τις δικες μου και καθονται στο μπαλκονι και χαζευουν κατω σαν να ειναι συμπεθερες :lol::redface: Ο Χιονης μπορει να του φανει καπως στην αρχη αλλα μετα θα του αρεσει τρελλα η παρεα :D. Η Φαιδρα παλια ακουγε γατα εξω να νιαουριζει και γινοτανε πολεμος τωρα με την Ιολη την εχουν καταβρει μεταξυ τους και γραμμενες τις εχουν τις γατες που φωναζουν εξω:lol:

Το μωρό έχει πάρει τα πάνω του! Τρώει το καταπέτασμα! Μόνο την Κυριακή έφαγε 2 χούφτες ξηρά τροφή βρεγμένη με νεράκι, ένα φακελάκι wiskas και μία κονσέρβα Royal Canin Recovery. :bleh::bleh::bleh: Όσο θα έτρωγε ο Χιόνης που είναικοντά 6 κιλά γάταρος και παραπάνω!!!
Να φανταστείτε ο κ.Πάνος μου είπε να του δίνω μόνο την μια κονσέρβα Recovery και είναι υπεραρκετή αλλά αυτό πείναγε κι έκλαιγε και το λυπόμουνα...:( Αφήστε που Σάββατο και Κυριακή όποτε το τάιζα μου'ριχνε και μια δαγκωματιά μην τυχόν και του πάρω το φαγητό. Μιλάμε με ξέρανε! Τέτοιο δάγκωμα να βγάζει αίμα δε μου'χει ρίξει ποτέ ο Χιόνης!!!:confused: Από χθες που έλειπα κι όλας έχουμε μπει σε πρόγραμμα. Το πρωί μισή κονσέρβα διαλυμένη σε νερό, για να παίρνει και υγρά, όλη μέρα ελεύθερος στο μπάνιο να εξερευνεί, το βράδυ την άλλη μισή μαζί με λίγη ξηρά τροφή διαλυμένα σε νερό κι αφού παίξουμε για πολλή ώρα, τον κλείνω στη γατοφόρο και κάνει νανάκια ως το πρωί! Σήμερα το πρωί είχαμε επικίνδυνες αποστολές: με το που τον έβγαλα κι έφαγε λίγο, αρχισε να σκαρφαλώνει πάνω στο φόρμεμά μου που είναι μακρύ, να παίζει με τα δάχτυλα των ποδιών μου και κάποια στιγμή ανέβηκε πάνω στην οροφή της γατοφόρου! Πήρε δυνάμεις το τερατάκι και λυσσάει!!!:up: Από χθες, όποτε χάνω τον Κώστα πάω και τον βρίσκω στο μπάνιο, να κάθεται στο πάτωμα και να παίζει με το μωρό...
Έχω βγάλει νέες φωτογραφίες, αλλά χθες το βράδυ ήμουν τόσο πτώμα που δεν είχα διάθεση ούτε να μπω να γράψω, ούτε να περάσω τις φωτογραφίες από τη μηχανή στο laptop. Θα το κάνω το απόγευμα. Είναι και μια τρομερή, όπου αφού έχει φάει τον άμπακο, έχει ξαπλώσει ανάσκελα με την τουρλωτή κοιλίτσα πάνω, και δεν μπορούσε να γυρίσει:lol: :lol: :lol: :lol:

:D μπραβο σου-τωρα το ειδα και χαρηκα πολυ που εσωσες το γατουλι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back