Βρήκα μωρό γατάκι στη Λεωφ. Βάρης-Κορωπίου!

Ελένη μήπως να έφερνες την γατοπαγίδα; Θεωρητικά θα μπορούσα να περασω να την πάρω τη Δευτέρα...

Το ΄λέω για να μην σου πιάνει χώρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ενα προβλημε με το χωρο, γιατι θα εχω δυο γατοφορους, και η παγιδα ειναι μεγαλη(δλδ θα πιασει ολα τα πισω καθισματα).

Θα ξαναπαω στον Αιλουρο πριν φυγω μονο με τον μικρο, οποτε μπορω να την παω τοτε.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερει κανεις αν ισχυει ο δακτυλιος το σαββατο?
Αν ναι, την "εκατσα"!:cool:

Δεν ισχύει!

Δεν ισχύει ο δακτύλιοσ το Σάββατο. Για την ακρίβεια από σήμερα στις 3 σταματάει να ισχύει η λειτουργία του. :)

Δεν ισχύει!

Δεν ισχύει ο δακτύλιοσ το Σάββατο. Για την ακρίβεια από σήμερα στις 3 σταματάει να ισχύει η λειτουργία του. :)

Ουφ, πολυ χαιρομαι!:up:

Όντως, με το που κλείνουν τα σχολεία σταματάει ο δακτύλιος!;)

Kαι εγώ βλέπω οτι οι άνθρωποι δεν έχουν πρόβλημα να το κρατησετε το μικρό. Mονο ο Xιονάνθρωπος. E, θα του περάσει. Aσπρος είναι κι αυτος σαν τη Mπιάνκα μου. Iδιες παραξενιες. Oταν σε ξαναδώ θα σου βάλω να ακούσεις την ηχογράφηση στο κινητό. Oσοι το άκουσαν έμειναν έτσι :blink: Σαν να ακους το Σατανά!!!! 10μήνες μετά με σταδιακότατο σύστημα, την πλένει την Kαρμέλα :D :D :D :up: :up: :up:
Mπορει να μην συμβεί να αγαπηθουν τα δικά σου αλλά σίγουρα θα μάθουν να σέβονται το ένα το άλλο και να συμβιβαστουν :D Θα δεις ;)

Γλυκούλι... Να σου ζησεί

Ασπασια,τελειο το γατακι:up: !!!θα το κρατησετε τελικα σιγουρα:P ?

Ασπασια,τελειο το γατακι:up: !!!θα το κρατησετε τελικα σιγουρα:P ?
Δεν ξέρω ακόμα σίγουρα ..... Εγώ θέλω, κι ο Κώστας αν και γκρινιάζει πώς θα πάμε διακοπές με δύο γάτες, ενώ είχαμε πρόβλημα και μόνο με το Χιόνη που φοβάται το αυτοκίνητο, και αυτός ακόμα τον θέλει. Η μαμά το έχει καταγαπήσει αλλά με ρωτάει και πότε θα το δώσω και ο Χιόνης στην τελευταία μας προσπάθεια να τους φερουμε κοντα χθες αγρίεψε. Αρχισε να γρυλίζει(!!!) και να κάνει χχχχχ το ίδιο και ο μικρός μέσα στη γατοφόρο.... :/: Θα συμπαθηθούν ποτέ? Βλέπω άλλα γατάκια όπως ο Τσε και η Μαφάλντα ή ο Σίβα με την Αργυρώ που είναι τόσο αγαπημένα και ζηλεύω.Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Χιόνης και δε θέλω να τον στεναχωρώ και να τον κάνω να ζηλεύει. Είναι πολύ ταλαιπωρημένος γατούλης, μέχρι 8-9 μηνών άρρωστος στο δρόμο επειδή εγώ ήμουν άσχετη από γάτες δεν καταλάβαινα πόσο χάλια είναι, και θέλω η ζωή του να είνια όσοπιο ευχάριστη και χαλαρή γίνεται. Τον έχω κακομάθει και μάλλον δε θελει να μας μοιράζεται με άλλον. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον Ραμσή δεν έχει επαφή με άλλα ζώα. Και στο δρόμο όταν ήταν δεν είχε επαφή με τις άλλες γάτες. Σαν να τον απέφευγαν, ίσως επειδή ήταν άρρωστος. Νομίζω ότι φοβάται το γατάκι ή δεν ξέρει πως να του φερθεί. Κάνω υπομονή, αλλά έχω χωρίσει το σπίτι στα δύο και φοβάμαι μην ξεχαστεί καμιά πόρτα ανοιχτή και έχουμε δράματα....

Ασπασία σιγά σιγά και με το μαλακό. Είμαι σίγουρη ότι και ο Χιόνης θέλει μία γατίσια παρέα. Οπότε αργ'α ή γρήγορα θα τα βρούν με το μικρό. Μην απογοητεύεσαι. Έτσι γίνεται στην αρχή!

Μακάρι βρε Βιτκώρια γιατί έχω σκάσει! Κάθε φορά που τους φέρνω σε επαφή μετά ο μικρός είναι μια χαρά και παίζει, ο Χιόνης όμως κάθεται σε μια γωνιά στη βεράντα και δεν αφήνει κανέναν να τον πλησιάσει. Μάλιστα πρόσεξα ότι πανιάζει η μύτη του και ο κ.Πάνος είπε ότι είναι από το έντονο στρες. Σαν να λέμε του "πάγωσε το αίμα!" Χθες όμως επανήλθε σύντομα και μάλιστα μου τριβόταν και γουργούριζε, πράγμα που το θεώρησα καλό σημάδι...;)

Ο καημένος ο χιόνης τον καταλαβαίνω και μένα κάπως έτσι θα είναι ο φρουνάκης αν πάρω άλλο γατάκι!:/:
Έτσι που τα έχουμε καλομάθει τα μονάκριβα μας!:P :P

και ο Χιόνης στην τελευταία μας προσπάθεια να τους φερουμε κοντα χθες αγρίεψε. Αρχισε να γρυλίζει(!!!) και να κάνει χχχχχ το ίδιο και ο μικρός μέσα στη γατοφόρο.... :/: Θα συμπαθηθούν ποτέ? Βλέπω άλλα γατάκια όπως ο Τσε και η Μαφάλντα ή ο Σίβα με την Αργυρώ που είναι τόσο αγαπημένα και ζηλεύω.Το μεγαλύτερο πρόβλημα το έχει ο Χιόνης και δε θέλω να τον στεναχωρώ και να τον κάνω να ζηλεύει. Είναι πολύ ταλαιπωρημένος γατούλης, μέχρι 8-9 μηνών άρρωστος στο δρόμο επειδή εγώ ήμουν άσχετη από γάτες δεν καταλάβαινα πόσο χάλια είναι, και θέλω η ζωή του να είνια όσοπιο ευχάριστη και χαλαρή γίνεται. Τον έχω κακομάθει και μάλλον δε θελει να μας μοιράζεται με άλλον. Η αλήθεια είναι ότι εκτός από τον Ραμσή δεν έχει επαφή με άλλα ζώα. Και στο δρόμο όταν ήταν δεν είχε επαφή με τις άλλες γάτες. Σαν να τον απέφευγαν, ίσως επειδή ήταν άρρωστος. Νομίζω ότι φοβάται το γατάκι ή δεν ξέρει πως να του φερθεί. Κάνω υπομονή, αλλά έχω χωρίσει το σπίτι στα δύο και φοβάμαι μην ξεχαστεί καμιά πόρτα ανοιχτή και έχουμε δράματα....
Ασπασία να σου πω οτι η εικονα του Σιβα με την Αργυρω, δεν ειναι ακριβως αυτη που βλεπεις στις φωτογραφιες, οπου κυριως κοιμουνται. Οταν παιζουν, επειδη η μικρη εχει πολλη ενεργεια, ενω αυτος ειναι κουρασμένο παληκάρι, πέφτει πολύ ξύλο! Δαγκωνιές, φτυσίματα από το Σιβα...αλλα εκείνη απτόητη!!!! (Φυσικα δεν μπορω να τα βγαλω φωτογραφια γιατι τρεχουν σαν σιφουνες...)
Οταν πρωηρθε η Αργυρω ετρεμε και ηταν πολυ φοβισμενη. Μολις αντικρυσε και το Σιβα αρχισε να μουγκριζει. Εκεινος την πλησιασε, της εκανε χου και εφυγε. Το οτι γυρισε την πλατη κι εφυγε εμένα με εκανε να μην ανησυχω. Η Αργυρω εμεινε στο σαλονι την πρωτη νυχτα. Δεν την περιόρισα, αλλα ουτε και την πηρα. Την αφησα να κανει οτι θελει. Το ιδιο και το Σιβα που ηρθε στο κρεβατι μαζι μας.
Και τα δυο ηταν φοβισμένα και στρεσαρισμένα και δεν εφαγαν τίποτα. Μετα εγινε μια προσεγγιση πάλι διστακτικη και την τριτη μέρα αρχισε ο θηλασμος.
Καταρχην να τα αφησετε να εθουν σε επαφη μόνα τους και να παρακολουθεις αλλά διακριτικά. Μετραει πολυ να εισαι ηρεμη, γιατι επηρέαζονται από αυτο πολύ θετικά.
Οταν δεις επικυνδινες κινήσεις (σφαλιάρα από το Χιόνη και πάνω) να παρέμβεις με ενα σταθερο "Μη". Και ο Χιονης και το μικρο ειναι φοβισμένα τωρα, αλλά θέλουν να γνωριστουν. (Η γνωστη περιέργεια της γατας...). Νομιζω ότι τον Χιόνη δεν τον στεναχωρείς καθόλου, αφου συνεχιζει να εχει τις καθημερινες του συνηθειες.
Το γεγονος ότι ειναι ακομη μικρος σε ηλικία τον κάνει πιο δεκτικο με νέα γατάκια.
Επίσης το να είναι το μικρο εγκλωβισμένο στη γατοφόρο νομίζω ότι το κάνει πιο επιθετικο, αφου δεν μπορει να φυγει.
Αρχικά για να μυριστουν αφησε το Χιονη να παει στην τουαλέτα του Πίπη.

Ασπασία μου καλημέρα,

καταρχάς μην στεναχωριέσαι εσύ. Να ξερες τι στεναχώρια τράβηξα και εγώ με τα ψυχολογικά του Τσε...;) . Του στυλ: "θα με αγαπαει ξανα το ίδιο?, θα νιώσει παραμελημένος κτλ κτλ...νομίζω ότι η τακτικη που ακολουθείς είναι αρκετά καλή. Δηλαδή από λίγο κάθε μέρα (με τον χρόνο να αυξάνεται), δυστυχώς θέλει πολύ υπομονή και το ξέρω ότι θα ήθελες να ξέρεις ότι ειναι και τα δυο χαρούμενα και να γινουν αμέσως φίλοι αλλα δυστυχως δεν γίνεται απο τη μια στιγμή στην αλλη.
Η δική μας περίπτωση ήταν λίγο διαφορετική απο΄της Ισμήνης. Στην πρώτη τους επαφή ο Τσε δεν αγρίεψε αλλα η Μαφάλντα αρκετά...του γρύλιζε και ο Τσε ήθελε μετα από λίγο να ζευγαρώσει μαζί της (ακου τώρα βίτσια). Περασαν σχεδόν ένα μήνα χωριστά μετα την στείρωση του Τσε. Υπό την επίβλεψή μου τα έβαζα μαζί σε ένα χωρο και μόλις έβλεπα ότι τα πράγματα αγρίευαν τα χώριζα ρίχνοντας κάτι στο πάτωμα ή φωνάζοντας "μη" δυνατα ή χτυπώντας παλαμάκια...Το βράδυ στον ύπνο οπωσδήποτε χωριστά (για να κοιμαμαι και εγω ήσυχα και να μην εχω το νου μου αλλα και αυτά).
Αυτό που έχω να σου πω είναι μόνο υπομονή τίποτα άλλο...τώρα είναι πραγματι πολύ αγαπημένα και επειδή δεν έχουν μεγάλη διαφορά 2μισυ χρόνια μόνο παιζουν σαν τρελλα (μαλωνουν βεβαια κιόλας αλλα και παιδάκια που λεει ο λόγος να ήταν έτσι θα φερονταν)...σίγα σίγα και με ΕΞΤΡΑ αγάπη στον Χιόνη όλα θα πάνε καλά...αν θελεις κάτι άλλο ή ψυχολογική υποστήριξη (γιατι εγω την χρειαζόμουν τότε), μην διστάσεις να μου στείλεις πμ...
:D . Μην στεναχωριέσαι ο Χιόνης σου θα είναι πολύ πιο χαρουμενος μετά...ίσως βεβαια λιγοτερο εξαρτημενος απο σενα αλλα τι πειράζει...τώρα έχω δύο ζουζουνια να με κυνηγάνε απο δωμάτιο σε δωμάτιο:up:

..τώρα έχω δύο ζουζουνια να με κυνηγάνε απο δωμάτιο σε δωμάτιο:up:
Μονο αυτο?!!!! Η φοβερη πλάκα είναι όταν βλέπεις το μικρό να κάνει ότι και το μεγάλο... Κυρίως όταν χτυπάει κουδούνι και τρέχει ο Σιβα, παει από πίσω και το σκτ η Αργυρω :lol: Εχουν τρελαθει οι ντιλιβεράδες της περιοχής με το δίδυμο! (εχουμε εισπραξει μερικες ευχες του στυλ "ΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (Ζουμπουλίας), να σας ζήσουν" κτλ :lol: :lol: :lol: )

Ασπασία χρήσιμη συμβουλη (προέκυψε μετά από μικρη προσέγγιση Βαλεντίνο-Αργυρως, επειδη η μικρη μπούκαρε στο δωμάτιο του Βαλεντίνο)*: Βαλε τα σε ένα δωμάτιο και έχε εκει και το γατοτούνελ. Βοηθά πολύ ως κρυψώνα για το μικρο.

*Μετά από την προσέγγιση αυτή ανακάλυψα ποσο ταιριάζει στην Αργυρω το χτένισμα Μοϊκάνος (λόγω σηκωμένης τρίχας...)

Νότα/Ισμήνη ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα προσπαθήσω να τα φέρω σε επαφή σήμερα ανευ γατοφόρου και ο Θεός βοηθός!!!:rolleyes:
Χθες έκανα τον μικρό μπάνιο με Hibitane και έπεσε τρελλό γέλιο! Από εμένα και τον Κώστα δηλαδή γιατί ο μικρός κλαψούριζε...Φόρεσα μια βυνίλ ποδιά κουζίνας για να γλυτώσω το μπουγέλωμα και τον έβαλα μέσα στο νυπτήρα με χλιαρό νερό και Hibitane. Φυσικά δεν έβρεξα κεφαλάκι, αλλά τον έπλυνά καλά παντού διότι έιχαμε κάνει μαλακά κακάκια και είχαμε γίνει χάλια. Το κεφαλάκι το καθάρισα με βρεγμένη πετσέτα με Hibitane και καθαρίσαμε εξωτερικά τα αυτάκια με βατονετα. Μετά τον τύλιξα με ζεστή πετσέτα και και τον έκανα και λίγο με το σεσουάρ. Επειδή όμως εκνευρίστηκε και άρχισε να ρίχνει χαστουκάκια στο σεσουάρ, τον βούρτσισα λίγο και τον πήρα αγκαλιά για να τον ηρεμίσω. Σε γενικές γραμμές ήσυχα κάθησε, αλλά δεν ξέρω αν θα τον ξανακάνω, εκτός αν ξαναπασαληφτεί. Μετά τον έβαλα για νάνι στο κρεββάτι μου τυλιγμένο σε fleece κουβερτούλα, μη μου κρυώσει κιόλας! Πρώτη φορά από τότε που τον βρήκα τον είδα τόσο όμορφο και καθαρό! Επιτέλους μπόρεσα να τον πάρω και λίγο στο κρεββάτι μου και να του δώσω και πολλά-πολλά φιλάκια! Κουκλί έχει γίνει και πολύ παιχνιδιάρης και τολμηρός! Πηδάει πάνω κάτω στα έπιπλα και άρχισε ήδη τις ζημιές:έσπασε μια κορνίζα στο σαλόνι!:happy: Αν τελικά τα βρούνε με τον Χιόνη θα είναι καλό και γι'αυτόν, γιατί θα τρέχει και θα παίζει με τον μικρό και θα χάσει τα παχάκια που έκανε. Πάντως δε βλέπω κανένα από τα δύο να πολυτρώνε. Ο δε Χιόνης κοιμάται συνέχεια στο πίσω μπαλκόνι που έχει πιο δροσιά και συνήθως ανάσκελα με τα ποδαράκια πάνω. Μάλλον σκάει το γατσούλι μου...:( Πάντως είναι χαζός γιατί δεν θέλει να κοιμάται μέσα που έχουμε aircondition. Τον φέρνω στο δωμάτιο και νιαουρίζει μέχρι να του ανοίξω να βγει...

Λόγω ζέστης είναι αυτά μην δίνεις σημασία. Και ο Τσε έχει γίνει κορμάρα από τοτε που ήρθε η μικρούλα μας. Το μικρό μου έχει αδυνατίσει και προσπαθω να το παχύνω λίγο όμως..:P Θα δεις θα έχουν πολυ πλάκα..

Νότα/Ισμήνη ευχαριστώ για τις συμβουλές. Θα προσπαθήσω να τα φέρω σε επαφή σήμερα ανευ γατοφόρου και ο Θεός βοηθός!!!:rolleyes:
Ασπασία βάλε το μικρό στο χώρο που θα γίνει η συνάντηση με το Χιόνη και άφησε τον να συνηθίσει μερικές ώρες. Μαζί να βάλεις και το γατοτούνελ. Μετά άνοιξε την πόρτα και άφησε το Χιόνη να πάει μόνος του.
Καλή επιτυχία! Και μην πτοηθείς όταν θα δεις το μικρό να άρχισει τα χαστούκια στο μεγάλο (είναι αναμενόμενο και απολύτως δικαιολογημένο).:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back