MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
αφου του αλαξει τα φωτα και μαρτυρισει ο κακομοιρης ο χιονης μετα θα του γνωρισεις τον μικρο οποτε θα του φανει παραδεισος και θα περασουν ζαχαρη 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλά εντάξει, όχι και τόσο χάλια, αλλά πολλλυυυ ανορθόγραφος και όταν του το λέω τσαντίζεται!!! Άσε που και όταν μιλάει λέει κάτι χαζά που μόνο εγώ που τον έχω συνηθήσει καταλαβαίνω. Κάνει μετάφραση από τα Γερμανικά στα ελληνικά και δεν βγαίνει νόημα...
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο το αντιστοιχο αγγλικο στην αρχη με κοιτουσαν σαν χαζη αλλα τωρα οκ με συνηθιζουν 
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Νευρική ανορεξία μας έπιασε, από αυτή που παθαίνουν τα μοντέλα,δυο μέρες δυο κουταλιές κονσέρβα. Σήμερα αγόρασα προμήθειες gourmet κι έτσι ευτυχώς έφαγε το πουλάκι μου λίγο. Από κει που ήταν κολλημένη πάνω μου τώρα όλη μέρα κάνει βόλτες και μπαίνει μόνο το βράδυ στο σπίτι για ύπνο. Τι να κάνουμε που τα 'χαμε κακομαθημένα τα μοναχοπαίδια μας
mimikaki
Διάσημο μέλος
α οχι εγω πεταω τα αγγλικα οπου κολαω και δεν μπορω να θυμηθω το ελληνικο αλλα το κλασικο που λεω συχνα και προσπαθω να κοψω ειναι οταν μιλαμε με καποιον στο τηλεφωνο και θελω να του πω θα σε ξαναπαρω εγω και του λεω τελικα θα σε παρω πισω εγωαπο το αντιστοιχο αγγλικο στην αρχη με κοιτουσαν σαν χαζη αλλα τωρα οκ με συνηθιζουν
![]()
Αυτο το είχα πάθει και εγώ όταν γύρισα από Αγγλία!Eπείσης Ακόμη και τώρα μου έχουν μείνει εκφράσεις αγγλικές του στυλ ¨are you positive?", "hey mate" , "jesus christ!!!"

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

... εδω πηγα και εκατσα στην πολυθρονα που καθοτανε και σηκωθηκε και εφυγε την επομενη εβδομαδα λεω να ανεβασω αυτη πατρα οποτε θα θυμηθουμε τα παλια που ειμαστε μονες μας πατρα
ευτυχως και στις 2 τους αρεσουν τα ταξιδια 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Του έβαλα στο κρεβάτι του το κουβερτάκι του μωρού για να συνηθίσει την μυρωδιά του και στο μωρό καινούργιο κουβερτάκι. Για να δούμε....
Και ο δικος μου(εκτος του οτι τρωει οτι βρει), παιζει με ολα τα παρατημενα παιχνιδια της σαρδελας!

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελενίτσα θα πάτε το Σάββατο στις 11:00 στον κ.Πάνο? Θα πάω κι εγώ τον Χιόνη για το χάπι για τα ενδοπαράσιτα και να πάρω τροφή τον μπέμπη γιατί του έχω μέχρι και αύριο. Μετανιώνω που πέταξα την παλιά υφασμάτινη γατοφόρο που είχα γιατί θα μπορούσα να πάρω και το μωράκι μαζί να το δει και η κυρία Μίλλυ που δεν το έχει δει...
anabou
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Ελαφρώς οφ-τόπικ, αλλά αν κάνετε απολύμανση για κατσαρίδες, ζητήστε τους να μη ψεκάσουν, αλλά να χτησιμοποιήσουν μόνο το τζελ (για ψιλό κατσαριδάκι στην parlance του επαγγέλματος)
Είναι πολύ αποτελεσματικό, απόλυτα ασφαλές, και δεν θα πάθει πατατράκ ο Σάκης.
Και για να γυρίσω ον-τόπικ, Ασπασία πολύ κουτσούνι ο μικρός!

Να και μια σημερινή φωτογραφία του μπέμπη. Δε φαίνεται κάθε μέρα και καλύτερα?
Ελενίτσα θα πάτε το Σάββατο στις 11:00 στον κ.Πάνο? Θα πάω κι εγώ τον Χιόνη για το χάπι για τα ενδοπαράσιτα και να πάρω τροφή τον μπέμπη γιατί του έχω μέχρι και αύριο. Μετανιώνω που πέταξα την παλιά υφασμάτινη γατοφόρο που είχα γιατί θα μπορούσα να πάρω και το μωράκι μαζί να το δει και η κυρία Μίλλυ που δεν το έχει δει...
Nαι θα παμε!
Ισως ερθει και η Νοτα μαζι μου!
βαλτον σε ενα κουτακι για παπουτσια μεγαλο.
Εγω ετσι τον πηγα την πρωτη φορα!
Δωρακι!
Η σε κατι κουτια που βαζουν τα χαρτια για το φωτοτυπικο.
Αυτα που εχουν 5-6 πακετα μαζι και ειναι μεγαλα.
Ισως να εχετε στο γραφειο σου.

ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τι να μας κάνει το gel για το ψιλό κατσαριδάκι βρε Ρούλα?@anabou
Ελαφρώς οφ-τόπικ, αλλά αν κάνετε απολύμανση για κατσαρίδες, ζητήστε τους να μη ψεκάσουν, αλλά να χτησιμοποιήσουν μόνο το τζελ (για ψιλό κατσαριδάκι στην parlance του επαγγέλματος)![]()
Είναι πολύ αποτελεσματικό, απόλυτα ασφαλές, και δεν θα πάθει πατατράκ ο Σάκης.
Και για να γυρίσω ον-τόπικ, Ασπασία πολύ κουτσούνι ο μικρός!![]()
![]()
![]()
Οι κατσαρίδες που έρχονται είναι μεγάλες μαύρες ιπτάμενες σαν ελικόπτερα!!! Τεραστίων διαστάσεων!!! Ψιλό κατσαριδάκι ούτε που έχω δει ποτέ στο σπίτι. Το καλοκαίρι με τον κήπο και τις μονοκατοικίες γυρω μας, ειδικά μια που είναι ελαφρώς εγκατελειμένη, μας μπαίνουν από το μπαλκόνι τέρατα! Χθες το απόγευμα έγινε η απολύμανση, το πρωί που έφευγα για το γραφείο κάτω στην είσοδο βρήκα 5-6 "πτώματα"....
P.S. Ο Πίπης και η μαμά του (δηλ.εγώ) σ'ευχαριστούνε για τα καλά σου λόγια!!!

ruko
Διάσημο μέλος
Απλώς προτιμούν το τζελ για το ψιλό, επειδή μπορεί να μπει σε μέρη όπως ντουλάπια κτλ όπου δε γίνεται να ψεκάσουν.
Βέβαια οι δικές σου μάλλον δεν είναι οικόσιτες αλλά αλεξιπτωτίστριες, οπότε ο ψεκασμός είναι ίσως πιο δραστική λύση.
Φιλιά στα γατιά σου!
anabou
Διάσημο μέλος

. Μπαίνουν απ'έξω και μετά συνήθως τεζάρουν. Αλλά είμαι ισόγειο και γίνεται της τρελής έτσι και δεν γίνει απολύμανση
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχαχαχαχα….Καλέ και για τις βαρβάτες κάνει! Πίστεψέ με, στο παλιό μου σπίτι είχα κατσαρίδες tiny, medium και large, και μόνο τζέλ βάλαμε.
Απλώς προτιμούν το τζελ για το ψιλό, επειδή μπορεί να μπει σε μέρη όπως ντουλάπια κτλ όπου δε γίνεται να ψεκάσουν.
Βέβαια οι δικές σου μάλλον δεν είναι οικόσιτες αλλά αλεξιπτωτίστριες, οπότε ο ψεκασμός είναι ίσως πιο δραστική λύση.
Φιλιά στα γατιά σου!
Λες και μιλάτε για γαρίδες !!!ΚαλημερούδιααααααααΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool